Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
dost se s chlapem dohadujeme o jméně pro naší malou. Já chci Julii, on Zoru. Příjmení máme české, “měkké” a tak středně dlouhé ![]()
Pro co byste byly vy?
Případně - napadá vás nějaká “alternativa” k Julii? Tu mi asi neschválí ani za zlatý prase, ale třeba by se dal najít nějakej kompromis. Jen mě nic nenapadá ![]()
Julinku bych si přála osobně moc, snažim se pro to udělat všechno ![]()
Díky za názory a tipy!
Vymýšlejte jiné jméno. On chce méně typické a krátké, ty s měkkou zdrobnělinou. Tak co třeba Lada? V zákl. tvaru podobná Zoře, zdrobnělina Laděnka podobná Jůlince.
Zora se mi líbí, Julie ne. Navíc Julča se říká dámskému přirození, takže to vůbec.
@zrcadlo Vymýšlíme. Ale už toho padlo strašně moc a stejně se to vždycky všechno stočí zpátky k těm našim favoritům. Zkrátka nemůžeme fakt najít žádnej kompromis nebo jinou možnost
Lada se mi bohužel nelíbí, ale i tak děkuju za tip.
@terien Mě by se Zora taky i celkem líbila, ne že ne. Jen mi automaticky naskakuje redaktorka doktorka Zorka Horká ![]()
Zora se mi nelíbí. Je to takové moc tvrdé. Julie je hezčí.
Hledejte spolu kompromis.
Laura by neprošla?
Zora je hrozne. Zorina! Jinak ji nikdo nerekne:(. Julie taky nic moc.
Co Zina nebo Zita, Dita, Livie, Evelina…Jola,
Julie je za me jedno z nejhorsich jmen na svete
A kdyz jsem kdysi zjistila, ze se tak rika damskemu prirozeni, tak me to dost pobavilo.
Zora byl sousedů pes. Takže to se mi nelíbí. Julina je Julina. Co třeba Antonie - Tonička, Toninka. Vznešené pro dospělé, zdrobnělé pro malou holčičku.
Ahoj,
tak to se 100 % shodneme. :palec
Jůlinka, byla moje první volba pro holčičku.
Ale, Adámek to nakonec vyhrál.
![]()
@Alvis píše:
Ahoj holky,
dost se s chlapem dohadujeme o jméně pro naší malou. Já chci Julii, on Zoru. Příjmení máme české, “měkké” a tak středně dlouhé
Pro co byste byly vy?
Případně - napadá vás nějaká “alternativa” k Julii? Tu mi asi neschválí ani za zlatý prase, ale třeba by se dal najít nějakej kompromis. Jen mě nic nenapadá
Julinku bych si přála osobně moc, snažim se pro to udělat všechno
Díky za názory a tipy!
Co Juliana?
Dejte jmena dve… dneska uz nic neobvykleho, davaji rodice casto prvni ceske a druhe anglicke, videla jsem Mia, Zoe, Lily, Amy, Chloe a jeste by se urcite nejake naslo, ale nevzpomenu si ted.
Dejte dvě
Zora je docela tvrdá, no nevím úplně… ![]()
a co Julie Zara
Julie Thea
Julie Teodora
Julie Zora – to mi moc nesedí, neladí
¨Julie Zea