Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Brala jsem dimecol 3× denne po asi 3 dny. A ibalgin 1×. Ateđ mám zpozdenou menstruaci.
Vadi dimexol v pocatku tehotenstvi?![]()
V letaku maji ze se nesmi brat v tehotenstvi😭
Ahojky, nechci predbihat, jen pisu mou zkusenost. Minuly tyden jsem brala dimexol 1-1-1 na bolest zad - i jsem byla na injekci v nemocnici. Po prvnim dnu uzivani jsem zjistila, ze jsem tehotna (4tt), zpozdeni 2dny. Po trech dnech se dostavila Ms, biochemicke tehotenstvi. Drzim palce, urcite to nebude tvuj pripad, mozna to u me byla jen shoda nahod.
@denisa1002 píše:
Ahojky, nechci predbihat, jen pisu mou zkusenost. Minuly tyden jsem brala dimexol 1-1-1 na bolest zad - i jsem byla na injekci v nemocnici. Po prvnim dnu uzivani jsem zjistila, ze jsem tehotna (4tt), zpozdeni 2dny. Po trech dnech se dostavila Ms, biochemicke tehotenstvi. Drzim palce, urcite to nebude tvuj pripad, mozna to u me byla jen shoda nahod.
No, ja jen doufam ze by to neposkodilo plod
tak doufam ze nejsem.
Biochemicke tehu neni opravdove tehu ne?
Jinak dekuji za odpoved
@Anonymní píše:
No, ja jen doufam ze by to neposkodilo plodtak doufam ze nejsem.
Biochemicke tehu neni opravdove tehu ne?
Jinak dekuji za odpoved
@denisa1002 píše:
Neboj se, urcite to bude v poradku. Vsechny farmaceuticke firmy se chrani tim, ze v tehu se nesmi vubec nic, kdyby nahodouJa jsem mela biochemko = nedoslo k uhnizdeni, plod se neudrzel, to nebude tvuj pripad
Bude to dobry, nic si nevycitej
Dekuji ![]()
Brala jsem dimecol 3× denne po asi 3 dny. A ibalgin 1×. Ateđ mám zpozdenou menstruaci.

Vadi dimexol v pocatku tehotenstvi?
V letaku maji ze se nesmi brat v tehotenstvi😭