Dimexol v těhotenství

Anonymní
12.5.22 07:17

Dimexol v těhotenství

Brala jsem dimecol 3× denne po asi 3 dny. A ibalgin 1×. Ateđ mám zpozdenou menstruaci.
Vadi dimexol v pocatku tehotenstvi? :oops: :roll:
V letaku maji ze se nesmi brat v tehotenstvi😭

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
12.5.22 14:09
@Anonymní píše:
Brala jsem dimecol 3× denne po asi 3 dny. A ibalgin 1×. Ateđ mám zpozdenou menstruaci.
Vadi dimexol v pocatku tehotenstvi? :oops: :roll:
V letaku maji ze se nesmi brat v tehotenstvi😭

Ahojky, nechci predbihat, jen pisu mou zkusenost. Minuly tyden jsem brala dimexol 1-1-1 na bolest zad - i jsem byla na injekci v nemocnici. Po prvnim dnu uzivani jsem zjistila, ze jsem tehotna (4tt), zpozdeni 2dny. Po trech dnech se dostavila Ms, biochemicke tehotenstvi. Drzim palce, urcite to nebude tvuj pripad, mozna to u me byla jen shoda nahod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 18:09
@denisa1002 píše:
Ahojky, nechci predbihat, jen pisu mou zkusenost. Minuly tyden jsem brala dimexol 1-1-1 na bolest zad - i jsem byla na injekci v nemocnici. Po prvnim dnu uzivani jsem zjistila, ze jsem tehotna (4tt), zpozdeni 2dny. Po trech dnech se dostavila Ms, biochemicke tehotenstvi. Drzim palce, urcite to nebude tvuj pripad, mozna to u me byla jen shoda nahod.

No, ja jen doufam ze by to neposkodilo plod :roll: tak doufam ze nejsem.
Biochemicke tehu neni opravdove tehu ne?
Jinak dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
97
15.5.22 15:43
Neboj se, urcite to bude v poradku. Vsechny farmaceuticke firmy se chrani tim, ze v tehu se nesmi vubec nic, kdyby nahodou :zed: Ja jsem mela biochemko = nedoslo k uhnizdeni, plod se neudrzel, to nebude tvuj pripad :kytka: Bude to dobry, nic si nevycitej :andel:
@Anonymní píše:
No, ja jen doufam ze by to neposkodilo plod :roll: tak doufam ze nejsem.
Biochemicke tehu neni opravdove tehu ne?
Jinak dekuji za odpoved
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.22 16:59
@denisa1002 píše:
Neboj se, urcite to bude v poradku. Vsechny farmaceuticke firmy se chrani tim, ze v tehu se nesmi vubec nic, kdyby nahodou :zed: Ja jsem mela biochemko = nedoslo k uhnizdeni, plod se neudrzel, to nebude tvuj pripad :kytka: Bude to dobry, nic si nevycitej :andel:

Dekuji :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí