Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to na tobě, ale ja bych nešla. Neriskovala bych, že by mě tam někdo mohl uhodit do břicha a čuchat tam smrad chlastu a spocených lidí taky žádná sláva.
Ani jedno moje mimčo nemělo rádo hlasitý zvuky. Šla jsem se podívat na máminu hodinu zumby, jen podívat a malá tenkrát chtěla vyskočit ven, kdyby mohla.
A přesně jak někdo zmiňuje, určitě bych se nešla mačkat mezi lidi s břichem. A rodit nemocná taky nic moc.
@PHV @jannina1 Souhlasím s holkama. Nestojí to za to. Já jsem druhé dítě šla rodit nemocná a musím říct, že jsem byla strašně unavená. Onemocněla jsem tenkrát týden před porodem a skoro žádnou noc jsem bolestí nespala, takže paráda příprava na porod.
Příspěvek upraven 07.02.20 v 04:58
No nevím, jak divoce vypadá diskotéka, ale na metalovym koncertě jsem byla, co by ne.. ![]()
Mě to přijde teda trapný, aby se ženská týden před porodem natřasala na diskotéce.
Na ples jo..
na dýzu ne..dyt je to trapný ne..banda 13ti letých pubošu a mezi nima ty? no já osobně bych se tam cítila jako jejich babička už..
Miminko ti samo dá najevno, zda se mu to líbí či ne
Si odvážná, ale zda to nevadí tobě ani mimču proč ne.. Dávej na sebe pozor.
@kve-tinka píše:
Ples OK, ale diskotéka, diskotéka??prosím tě, kolik ti je?
asi tak..jsme tam jednou po výborném nápadu vyrazili po pracovním večírku..
no děs..
za prvé to co se dneska hraje, to už snad není muzika, na to se nedá ani stát, ani sedět, ani prdět do rytmu..
všude samí vyhulenci, opilci, spoře oděné děti.. ![]()
po plese bud domu nebo si běžte sednout někam do hospy třeba s kulečníkem, jukeboxem atd.. ![]()
Čaute, je tu nějaká maminka která si šla naposledy povyrazit na diskotéku, tak krátce před porodem? Přibližně od 37-39tt? Už jsem v 38tt, s přítelem jdeme na ples a domlouváme se s jednou partou že půjdeme po plese na diskotéku. Cítím se dobře, mimču se ven nechce a je to poslední akce kde budeme všichni pohromadě. Myslíte že je to dobrý nápad nebo už to neriskovat?