Diskuse o vraždách

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5585
23.3.20 21:50

Mně přijdou zajímavé tzv. vraždící dvojice, např. Westovi, Homolka&Bernardo, Brady&Hindley a u nás Stodolovi :think: Jestli by to udělali jeden bez druhýho, jak to vůbec mohlo v tom vztahu fungovat, pro mě opravdu nepochopitelný a zároveň zajímavý :oops: Králem úchylů a bláznů je za mě Albert Fish, ten se na to křeslo těšil, že zažije rozkoš, jakou ještě nikdy…

• načítám...
5913
23.3.20 21:51
@Beppo píše:
Založil jsem to já, tak proč jí píšeš. :nevim:

No tak pardon. Ale to, že tu diskutuješ sama se sebou ještě neznamená, že píšu nesprávné osobě.

• načítám...
puzzles
23.3.20 21:52

@Beppo Mám. Ale mám toho rozdívaného tolik.. Nestíhám.

• Upravit
Beppo
@Martha03 píše:
No tak pardon. Ale to, že tu diskutuješ sama se sebou ještě neznamená, že píšu nesprávné osobě.

Když myslíš. :mrgreen:

• Upravit
puzzles

@Martha03 Tak to se mýlíš.

• Upravit
Beppo
23.3.20 21:53
@puzzles píše:
@Beppo Mám. Ale mám toho rozdívaného tolik.. Nestíhám.

Jak budeš mít čas tak se na to podívej.

• Upravit
puzzles
23.3.20 21:54

@osvc Jo, to je hodně zajímavé. Jak se takoví dva jedinci najdou.

• Upravit
puzzles
23.3.20 21:56

@Beppo Přidám si to na seznam.

Co říkáš na ty detektivy tady? Podle nich tady mám víc identit asi.

• Upravit
5585
23.3.20 21:57

@puzzles Nevím, jestli najdou, nebo jeden druhýho stáhne na svoji stranu, ale pořád nechápu, jak k tomu může někdo dojít :nevim: Jako hele zlato, mám chuť někoho zabít, nebo zabil jsem ženskou, pomůžeš mi odklidit tělo? 8o Oni to vždycky hážou jeden na druhýho, ale fakt by mě to zajímalo, JAK :think:

• načítám...
Beppo
23.3.20 21:58
@osvc píše:
Mně přijdou zajímavé tzv. vraždící dvojice, např. Westovi, Homolka&Bernardo, Brady&Hindley a u nás Stodolovi :think: Jestli by to udělali jeden bez druhýho, jak to vůbec mohlo v tom vztahu fungovat, pro mě opravdu nepochopitelný a zároveň zajímavý :oops: Králem úchylů a bláznů je za mě Albert Fish, ten se na to křeslo těšil, že zažije rozkoš, jakou ještě nikdy…

Případ Stodolovi znám. Nebo v Česku je dobrý ještě Orlická přehrada.

• Upravit
puzzles
23.3.20 22:00

@osvc Je to takovým temným způsobem fascinující, že?

• Upravit
puzzles
23.3.20 22:02

@Beppo O českých případech se mi moc líbí seriál Legendy kriminalistiky. :palec:

• Upravit
5585

@Beppo Orlický vraždy ale neměly na svědomí páry, byla to organizovaná skupina a OK, to si trochu dokážu představit, že jde o prachy, ale 2 lidi, co spolu tvoří pár, nebo ještě k tomu mají děti jako Westovi a některý zavraždí, to mi hlava nebere 8o

• načítám...
Beppo
@puzzles píše:
@Beppo Přidám si to na seznam.Co říkáš na ty detektivy tady? Podle nich tady mám víc identit asi.
:mrgreen: :mrgreen: asi jo no. Ale detektivy bych je nenazýval. :lol: :lol:
  • Upravit
puzzles
23.3.20 22:03

Děcka já už musím na kutě. Ale bojím se, že zítra diskuze už nebude. :?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová