Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mně přijdou zajímavé tzv. vraždící dvojice, např. Westovi, Homolka&Bernardo, Brady&Hindley a u nás Stodolovi
Jestli by to udělali jeden bez druhýho, jak to vůbec mohlo v tom vztahu fungovat, pro mě opravdu nepochopitelný a zároveň zajímavý
Králem úchylů a bláznů je za mě Albert Fish, ten se na to křeslo těšil, že zažije rozkoš, jakou ještě nikdy…
@Beppo píše:
Založil jsem to já, tak proč jí píšeš.
No tak pardon. Ale to, že tu diskutuješ sama se sebou ještě neznamená, že píšu nesprávné osobě.
@Martha03 píše:
No tak pardon. Ale to, že tu diskutuješ sama se sebou ještě neznamená, že píšu nesprávné osobě.
Když myslíš. ![]()
@Beppo Přidám si to na seznam.
Co říkáš na ty detektivy tady? Podle nich tady mám víc identit asi.
@puzzles Nevím, jestli najdou, nebo jeden druhýho stáhne na svoji stranu, ale pořád nechápu, jak k tomu může někdo dojít
Jako hele zlato, mám chuť někoho zabít, nebo zabil jsem ženskou, pomůžeš mi odklidit tělo?
Oni to vždycky hážou jeden na druhýho, ale fakt by mě to zajímalo, JAK ![]()
@osvc píše:
Mně přijdou zajímavé tzv. vraždící dvojice, např. Westovi, Homolka&Bernardo, Brady&Hindley a u nás StodoloviJestli by to udělali jeden bez druhýho, jak to vůbec mohlo v tom vztahu fungovat, pro mě opravdu nepochopitelný a zároveň zajímavý
Králem úchylů a bláznů je za mě Albert Fish, ten se na to křeslo těšil, že zažije rozkoš, jakou ještě nikdy…
Případ Stodolovi znám. Nebo v Česku je dobrý ještě Orlická přehrada.
@Beppo Orlický vraždy ale neměly na svědomí páry, byla to organizovaná skupina a OK, to si trochu dokážu představit, že jde o prachy, ale 2 lidi, co spolu tvoří pár, nebo ještě k tomu mají děti jako Westovi a některý zavraždí, to mi hlava nebere ![]()
Děcka já už musím na kutě. Ale bojím se, že zítra diskuze už nebude. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat