Funguje zasilkovna?

788
23.3.20 09:29

Funguje zasilkovna?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli v současné době funguje zasilkovna, když je teď vetsina obchodu, krera byla vydejnimi misty, zavřená? Mate nekdo aktualni zkusenost? Na jejich stránkách jsem to nějak nepochopila…Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2004
23.3.20 09:33
@bibi2233 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli v současné době funguje zasilkovna, když je teď vetsina obchodu, krera byla vydejnimi misty, zavřená? Mate nekdo aktualni zkusenost? Na jejich stránkách jsem to nějak nepochopila…Děkuji.

Ano, trvalo to trochu déle, ale minulý týden vše fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.3.20 09:34

Balík nám vydali, platit jsme museli kartou, ale to bylo na začátku karantény. Já bych teď volila Ppl i za cenu vyššího dopravného.

• Citovat
  • Upravit
6116
23.3.20 09:40

Funguje, na stránkách mají aktualizované provozní doby výdejních míst. Některá výdejní místa jsou zavřená, ale většina obchodů využívá aspoň téhle možnosti, jak nepřijít o celý zisk (ze zprostředkování výdeje zásilek mají peníze a vztahuje se na ně jako na výdejnu zásilek vládní výjimka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
23.3.20 09:41
@bibi2233 píše:

Tady funguje omezeně mezi 13.00 a 15.00.

• Citovat
  • Upravit
PHV
1319
23.3.20 09:58

Ja čekám na balík už asi 2 týdny a pořád nic, píše to že je někde na centrálním depu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.3.20 10:04

Vzdyt vsechny potrebny informace jsou v aplikaci a i u nich na netu :roll: kazdy den mi snad od nich chodi upozorneni, ze fungujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
23.3.20 10:05

Zrovna mi přišla SMS, že mám balík připravený k výdeji, tak snad funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.3.20 10:15

Stačí stáhnout aplikaci Zásilkovna a hned víte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
23.3.20 10:23

@bibi2233 v aplikaci by měli být aktualizované časy kdy a jak fungují. Třeba včera jsem koukala, Boskovice Koberce maj 16.3 -31.3 zavreno. Ale boskovice, čajovna má otevřeno denně od 10-15 hod. Zásilkovna u nás, obchůdek s vlnou, má otevřeno taky denně, s omezeným časem, a funguje taky jenom jako zásilkovna, vlnu si tam nekoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.10.21 11:08

Za mě už tedy ne...

Buďte si vědomi, že přestože zaplatíte zásilkovně za doručení do určitého boxu, může vám přijít e-mail, že zásilku přesměrovali do jiného. To by nebyl až takový problém, pokud by přesměrování na konkrétní box dávalo smysl. Jejich software ale v tomto rozhodně není dobrý. Nám hodil zásilku za řeku, kde nejbližší most máme půl hodiny jízdy autem. Celková dojezdová doba pak ve výsledku hodina a deset minut. Provolat se někam, vysvětlit a zařídit přesměrování byl opruz a adrenalin. Operátorka samozřejmě nepříjemná a nechce vůbec poslouchat, co jí říkáte, nejspíš celý den dostává po*eb od nespokojených zákazníků. Za mě už raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
1.11.21 09:54

Obnovuji diskuzi. Funguje vám placení kartou v aplikaci zásilkovna normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová