Poštovné cena

Anonymní
23.3.20 00:11

Poštovné cena.

Dobrý večer. Mám dotaz. Objednavala jsem si od jedné slečny nějakou věc, která stála pouze 100kč stim že jsem slečnu poprosila, zda by mohla balíček poslat na dobírku neměla stim žádný problém. Balíček přišel ale celková částka byla 217kc balíček váží 0,333g Je v pořádku že za dobírku-poštovné se platí 117 Kč? Když balíček neváží ani 1kg. Nějak mi to hlava nebere. Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
23.3.20 00:19
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Mám dotaz. Objednavala jsem si od jedné slečny nějakou věc, která stála pouze 100kč stim že jsem slečnu poprosila, zda by mohla balíček poslat na dobírku neměla stim žádný problém. Balíček přišel ale celková částka byla 217kc balíček váží 0,333g Je v pořádku že za dobírku-poštovné se platí 117 Kč? Když balíček neváží ani 1kg. Nějak mi to hlava nebere. Děkuji za odpovědi

Co bys chtěla od České pošty? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
23.3.20 00:24

Tak mrkni na ceník pošty, ne? Ano, bohužel je to v dnešní době zcela normální, i nejmenší balík kolem stovky, dobírka kolem dvacky, na váhu už se pár měsíců nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.20 00:24

Pošta již neurčuje cenu poštovného dle váhy, ale podle rozměru zásilky, mají to rozdělené na S M L XL, plus samozřejmě cena SLUŽBY DOBÍRKA, 117,– za dobírku je bohužel normální cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
23.3.20 01:07

Urcite. Platila jsem nedavno 129 kc bez dobirky, mozna to melo neco malo pres kilo. Posta bohuzel hrozne zdrazila.
Nemas si nechavat posilat tak malou a levnou vec na dobirku. Pokud by to poslala jako doporucene psani, je to asi za 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
23.3.20 05:35
@Anonymní píše:

To sis mela zjistit dopredu. A uvedom si, ze pokud zasilku neprevezmes, postovne plati odesilajici slecna. Takze by to vuci ni fakt bylo nefer, kdyz ti vysla vstric s dobirkou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
23.3.20 06:58

Po ČR bez dobírky a balíkem do ruky je to u balíku S-do 35ti cm 129 Kč, s dobírkou 199,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
23.3.20 07:12

Já jednou posílala knihu malou A5 rozmer. Cena knihy 70, posta s dobirkou 120 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
23.3.20 07:16

Proto posílám vše už jedině přes ppl za 89 nebo zásilkovnu za 65…a to po poslední kapce, kdy si nově pošta účtuje 19kč za balíček, který je “měkký” a není v krabici :cert:

• Citovat
  • Upravit
3198
23.3.20 07:29

Je to normální cena, takhle levnou věc si měla zaplatit dopředu a poštovné by bylo za půlku.
Já posílala nedávno starej mobil, pan chtěl taky na dobírku a stálo to skoro 200 :roll: od té doby pro mě už jedině zásilkovna, nesrovnatelně jednodušší podání balíčku a cena je 65 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová