Diskuse o vraždách

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5913
23.3.20 22:05
@puzzles píše:
@Martha03 Tak to se mýlíš.

@Beppo hele tak teď si to zabila. Každá odpověď o trošku jiná a poslána ve stejném čase. Jasně, že si píšeš sama se sebou… :lol: :lol: nepřekvapuje mě, že na to máš čas, ale energii, psát z dvou profilů a přeskakovat v prohlížeči, hlavně si dávej bacha ať se nespleteš :lol: :lol:

• načítám...
Beppo
23.3.20 22:05
@osvc píše:
@Beppo Orlický vraždy ale neměly na svědomí páry, byla to organizovaná skupina a OK, to si trochu dokážu představit, že jde o prachy, ale 2 lidi, co spolu tvoří pár, nebo ještě k tomu mají děti jako Westovi a některý zavraždí, to mi hlava nebere 8o

Já vím jenom jsem řekl, že mě to zajímá. Ale taky mi to hlava nebere. :think:

• Upravit
9023
23.3.20 22:06
@puzzles píše:
@bublinek Hm, nic moc.

tak to není jeho oslava, je to o seriových vrazích, je tam takových magorů asi 300 stran

• načítám...
puzzles
23.3.20 22:06

@Beppo Ještě horší to je na diskuzi na Vinted. Tam je to hardcore. Tam mi sprostě nadávají. Já píšu slušně. A hádej, kdo je věčně zablokovaný? Já. Nahlašují každý můj příspěvek, ani nemusí být o Tedovi. Ale já se tam vždycky infiltruju a ty kozy prd poznají. Baví se se mnou a souhlasí s mými názory. Jakmile se ale odhalím jako Theodora, hned mě nesnáší.

• Upravit
5585
23.3.20 22:08

@puzzles Legendy kriminalistiky je hodně povedený seriál a líbí se mi i Případy 1. oddělení, člověk vidí, jaká je to mravenčí práce a co všechno musí řešit. Na Slovensku jsou zase zajímavý Najväčšie kriminálne prípady Slovenska. Mě to nefascinuje, ale spíš bych chtěla přijít na to, jak to a proč :think:

• načítám...
1776

@admin
pastva pro morbidní úchyláky

• načítám...
puzzles

Beppo je zablokovaný??

• Upravit
puzzles
23.3.20 22:09

@Martha03 Nemám tady jiný profil. Kapišto?

• Upravit
5913
23.3.20 22:09
@puzzles píše:
Beppo je zablokovaný??

Už ho dostal koronavirus :lol: no tak já nevím, podívej se na ten druhý profil, jestli ti ho zablokovali :lol:

• načítám...
5913
23.3.20 22:10
@puzzles píše:
@Martha03 Nemám tady jiný profil. Kapišto?

Jasně a co ty kecy o inflitraci, imrvere jsi tu pod jinými nicky, proč bych to měla věřit, že tu máš jen jeden. Prosím tě, nechtěj mě rozesmát…

• načítám...
puzzles

@bublinek Jasně. Škoda že dobré knížky o Tedovi jsou jen v angličtině. Mám zatím jen knihu The Phantom Prince: My Life with Ted Bundy.

• Upravit
20822

Dobrý den,

diskuzi zamykám a bude pro nevhodnost smazána. Uživatelka Puzzles nemá se zakladatelem nic společného, to jen pro pořádek <3

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová