Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@osvc píše:
@Beppo Orlický vraždy ale neměly na svědomí páry, byla to organizovaná skupina a OK, to si trochu dokážu představit, že jde o prachy, ale 2 lidi, co spolu tvoří pár, nebo ještě k tomu mají děti jako Westovi a některý zavraždí, to mi hlava nebere
Já vím jenom jsem řekl, že mě to zajímá. Ale taky mi to hlava nebere. ![]()
@Beppo Ještě horší to je na diskuzi na Vinted. Tam je to hardcore. Tam mi sprostě nadávají. Já píšu slušně. A hádej, kdo je věčně zablokovaný? Já. Nahlašují každý můj příspěvek, ani nemusí být o Tedovi. Ale já se tam vždycky infiltruju a ty kozy prd poznají. Baví se se mnou a souhlasí s mými názory. Jakmile se ale odhalím jako Theodora, hned mě nesnáší.
@puzzles Legendy kriminalistiky je hodně povedený seriál a líbí se mi i Případy 1. oddělení, člověk vidí, jaká je to mravenčí práce a co všechno musí řešit. Na Slovensku jsou zase zajímavý Najväčšie kriminálne prípady Slovenska. Mě to nefascinuje, ale spíš bych chtěla přijít na to, jak to a proč ![]()
@puzzles píše:
Beppo je zablokovaný??
Už ho dostal koronavirus
no tak já nevím, podívej se na ten druhý profil, jestli ti ho zablokovali ![]()
@bublinek Jasně. Škoda že dobré knížky o Tedovi jsou jen v angličtině. Mám zatím jen knihu The Phantom Prince: My Life with Ted Bundy.
Dobrý den,
diskuzi zamykám a bude pro nevhodnost smazána. Uživatelka Puzzles nemá se zakladatelem nic společného, to jen pro pořádek <3
Krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat