Diskuse pro žabomyší války...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
puzzles
15.4.25 14:19

TB se do tématu o žabomyších sporech hodí perfektně. Pouze kvůli vašim žabomyším válkám se tu o něm nesmí mluvit, což je nesmírná škoda.

• Citovat
  • Upravit
23902
15.4.25 14:34
@puzzles píše: Více

Diskuse je pro žabomyší války, ne pro vymaštěný úchyláky, jako jsi ty… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41039
15.4.25 14:39

ne, o TB se tu nesmí mluvit proto, že podporování a aadorování úchylného masového vraha je prostě mimo a škoda to rozhodně není a od určitého stupně to zavání bud trestním stíháním nebo psych. nemocí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
15.4.25 15:28

Tak sem radši někdo přidejte fotku pochc…počurkaného testu a budem analyzovat, jestli tam je duch. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1743
15.4.25 17:17

Stokrát radši test s duchem či bez než vrah, to se prostě nehodí vůbec nikam ani do žabomyších válek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.4.25 17:57

Tak tohle je emimino… fotka ducha na poch..nym testu by měla být podmínkou registrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.4.25 18:00
@Keyllah píše: Více

Vždyť je to prostě jen provokatér. Baví se tím, že vás točí… a já se nechala nachytat, pac jsem netušila, co je TB. Nejlepší je prostě nereagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41039
15.4.25 18:12
@Kunikula Strhana píše: Více

ona není provokatér, ona je nemocná, píše to sem už roky a evidentně se nikam neposunula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.4.25 18:17

Když jsme u těch provokatéru a zabomysich válek. Copak se vlastně stalo s mojí "oblíbenkyní " Trosecnici jeziskou, která to tu svyho času denně bombardovala slovem božím a studiem víry za pomoci komixu? Najednou jako když utne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
15.4.25 18:25
@Kunikula Strhana píše: Více

pšt, nevzpomínat raději ani v duchu :D
nevím, co se s ní stalo, ale řekla bych, že se přetvořila v jiného blázna - možná oběťstalkingu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
15.4.25 18:29

Ok, tak ja tu jednu bombu hodim😂

Absolutně nechápu ten trend cpát dětem přesnídávky z těch plastových kapsiček. Chápu, že je to pohodlný, ale tohle je fakt extrém. Jedna kapsička = jeden obal = hromada zbytečnýho odpadu, který často ani nejde recyklovat. Když si představím, kolik toho jedno dítě spotřebuje za týden…

• Citovat
  • Upravit
1743
15.4.25 18:39
@stinga píše: Více

Přesně a ještě mi to zavání MartouProchajdou, to byl podobný materiál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
15.4.25 18:40
@andrasteia píše: Více

Ony se nedávají jenom dětem. Ale i seniorům a nemocným kteří mají problém s přijímáním potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.4.25 18:40
@andrasteia píše: Více

Hele mrsknou to do plastu stejně jako kelímek od jogurtu. Mmch tu ve skle většina lidi taky někam mrskne. Ale chápu. Mě je úplně špatně z množství odpadu, který produkujeme jako rodina - a to se snažím kupovat spíš větší balení než nějaký pidi smetanky a janevimco a stejně… z dětství si takový množství odpadu nepamatuji- i když jist a nosit věci domu jsme museli jistě taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
15.4.25 18:50
@stinga píše: Více

Na takového exota se dá zapomenout těžko. Ale pravda, že mohlo přejít k přepnutí mezi osobnostmi. Já stejně v koutku duše doufám, že většina těchto případů je vymyšlená osobnost, ciste jen pro pobavení tvůrce, co vyvolá za reakce - když to nemá kýžený efekt, nebo je tvůrce dostatečně pobaven, tak vytvoří jinou fiktivní postavu a jede dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová