Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kunikula Strhana píše: Více
jo, tak si to myslím i já, nápady se vyčerpají a tvůrce to přestane bavit, tak je ze vztahového poradce Trosečnice ježíškova, pak MartaProchajda a nyní obětstalkingu ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
jo, to je pořád jeden-jedna a ta samá
@Anna766 píše: Více
já když jsem po nějaké akci nebo oslavě, tak si druhý den také kapsičku dám - je to výborný vyprošťovák
úplně to pohladí v žaludku
@andrasteia píše: Více
a z podobného ranku jsou ty blbosti v Kindervejcích, máš pak doma spoustu postaviček a blbovinek - také všechno z plastu, a k ničemu
@stinga píše: Více
Nebo proč se zbytečně vyrábí /a tím pádem zasviňákovává planeta odpadama/ takový hnusy, jako je mlíko a jogurty…
![]()
@Kunikula Strhana dřív se balilo do papíru. Ovoce na váhu, uzeniny na váhu, pití ve vratných lahvích, konzervy, to šlo do popelnice. Tak to bylo za komousu.
Bezva žabomyší válka se vede v tématu Chlapa nic samotného nenapadne.
@stinga Ale kupodivu Klopo jede furt. Přitom je to pořád dokola. Jen tedy teď ta změna, že z Uhozeneho je starej.
@Kunikula Strhana
Většinou to stejne hodi do nejbližšího směsného odpadu. A i kdyby to hodily do plastu, ty plasty tam patri umyte. Odpad pak jede na tridici linku a ručně to tam přebírají. Veci, co se ani umýt nedají, jedou pak do spalovny. Takže tahle blbost se rozhodne nevytřídí.
@inkakřivák píše: Více
jo, ta je pořád stejná a pořád píše stejně
@stinga píše: Více
Zřejmě vadný test, ani jedna…
Přitom to vypadá tak na devátý měsíc s trojčatama, minulý týden po obědě, užnevímcojsemměl, pěkně kopala…
![]()
@Keyllah píše: Více
Fakt ještě existuje někdo, kdo tomu věří?
Haha. Ale jsem ráda, že jsem tak věrohodný troll.
Teď už je to stejně jedno, když nic nesmím psát. Škoda, teď by se mi internetová zábava hodila.
@bse.pedro píše: Více
tak zkus za dva dny nový test
třeba budeš mít 3 čárky, čím víc čárek, tím víc Adidas