Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14624
10.9.12 19:04
@Paoloska píše:
Tak to máš blbý, občas by to chtělo manžela trochu popohnat, nechat mu děti a hurá za zábavou. Nevím, jak daleko máš tchyni. Já tohle nikdy udělat nemohla, protože když odjedu nebo jsem nemocná, tak se tchyně hrozně stará, zbytečně, manžel je šikovej i kluci, ale ona se nenechá odbýt :roll:. To slýchám od začátku manželství, že chlapi nemají doma nic dělat :cert: Divim se, že je manžel jakej je, že ho nezkazila.

Není Slovák? Já jsem vyrůstala na Slovensku a u nás doma to tak bylo. Brácha a Tatka byli kapove, podle nich se všechno ridilo a nic nemuseli dělat. Brachu svagrova prevychovala a jak chlapec maka. Když chvíli u nás bydleli kvůli rekonstrukci bytu a brácha utiral nádobí, babicku Malem trefilo, ze to přece po něm jeho žena nemůže chtít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
10.9.12 19:10

Tak na večeři jsem si dala dala penne s parmazánem, bylinkami a grilovanou zeleninou.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
10.9.12 19:26

@robínek Díky :kytka: Tak pojď k nám, od tebe jsem stahovala takové hezké recepty.. a indickou kuchyni miluji :dance:
Tady diskutujeme, a když si najedeš na skupinu, tak uvidíš momentálně asi pět dalších diskuzí na přidávání různých typů receptů - snažím se tam dát recepty z eMimina.. Nejvíc jede asi slaná kuchyně (jak jinak :lol: ) a sladká - na běžné pečení ;)

• Citovat
  • Upravit
9995
10.9.12 20:40
@MaWe píše:
Není Slovák? Já jsem vyrůstala na Slovensku a u nás doma to tak bylo. Brácha a Tatka byli kapove, podle nich se všechno ridilo a nic nemuseli dělat. Brachu svagrova prevychovala a jak chlapec maka. Když chvíli u nás bydleli kvůli rekonstrukci bytu a brácha utiral nádobí, babicku Malem trefilo, ze to přece po něm jeho žena nemůže chtít :-D

Není, ono je to i v Čechách ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
10.9.12 20:43

Tak k večeři bramboráky, sobě jsem ho hodila dietně na plech, ale holt ten omastek dělá tu chuť 8) Ještě jsem spáchala rybí pomazánku a šlehačkovou bublaninu se švestkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
10.9.12 20:59
Moc pěkný a recept by nebyl?
@Tali1 píše:
Ahoj, jdu se pochlubit, co jsem dneska udělala za dezerty. Dělala jsem to pro návštěvu, aby u nás neumřela hlady. :mrgreen: :mrgreen:
Jsou to takové lehké " pusinky ", co bývají na dortech. Moje specialita. :dance: :* Takové lehoučké pečivo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
10.9.12 22:36
@Paoloska píše:
Tak to máš blbý, občas by to chtělo manžela trochu popohnat, nechat mu děti a hurá za zábavou. Nevím, jak daleko máš tchyni. Já tohle nikdy udělat nemohla, protože když odjedu nebo jsem nemocná, tak se tchyně hrozně stará, zbytečně, manžel je šikovej i kluci, ale ona se nenechá odbýt :roll:. To slýchám od začátku manželství, že chlapi nemají doma nic dělat :cert: Divim se, že je manžel jakej je, že ho nezkazila.

Dekuji, to jsem asi potrebovala slyset :andel:, on se snazi to zas nemuzu rict ze ne..(koupe deti, nez je vykoupe ja zatim honem uklizim co je treba… Kdyz chci jit na pivo, taky jdu, ale to je tak 2 x za mesic ;)… kdyz jsem doma, tak sedi u Pc a deti vypousti… ale kdyz nejsem doma, tak to vsechno jde :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.9.12 23:31

Jak delate cizrnu, potrebuju nejaky chutny recept.

• Citovat
  • Upravit
50166
11.9.12 00:04

My dnes měli fr. cibulačku a k tomu taštičky plněné fetou a špenátem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
11.9.12 00:06
@MaWe píše:
Není Slovák? Já jsem vyrůstala na Slovensku a u nás doma to tak bylo. Brácha a Tatka byli kapove, podle nich se všechno ridilo a nic nemuseli dělat. Brachu svagrova prevychovala a jak chlapec maka. Když chvíli u nás bydleli kvůli rekonstrukci bytu a brácha utiral nádobí, babicku Malem trefilo, ze to přece po něm jeho žena nemůže chtít :-D

Ha, tak tohle znám dobře, můj chlap má část příbuzenstva na SK a prý je to tam normální. Doma taky prý nikdy nic nedělal, makaly jenom sestry :zed: Ale já jsem si ho pěkně vycvičila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
11.9.12 06:23

Králík na paprice(dostala jsem od našich) a knedlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
11.9.12 07:07
@MUFICE píše:
Ha, tak tohle znám dobře, můj chlap má část příbuzenstva na SK a prý je to tam normální. Doma taky prý nikdy nic nedělal, makaly jenom sestry :zed: Ale já jsem si ho pěkně vycvičila :lol:

Proto jsem si vzala Čecha :-D

U nás dnes bude k obědů zeleninová polévka - rozmixovana a dochucena zazvorem. A Caesar, manzel se vyjádřil, ze by si dal. Já si dam do toho trosku masa, jemu variantu bez s cerstvymi krutonky. Asi je dnes hodím na oliv olej cesnek-chilly, ať to má nějakou chuť :-)

Cizrna mi taky chutná, bohužel jsme ji doma zatím nedělali, ale koupena je už dlouho, mate někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
11.9.12 07:53

Holky včera jsme měli zbytky od neděle… dnes jedeme pryč, tak nevařím až večer budu dělat těsto na pizzu abych udělala manželovi radost :) a jelikož on se po ní může utlouct tak mu toho těsta udělám tak aby ji měl tak dva tři dny :D už teď je mě jasný že si bude každej den co dojede z práce libovat a těšit se domů na pizzu… je to jeho nej jídlo co mu dělám a ikdyž by měl puknout tak nikdy nenechá kousek a to mu ji dělám přes celej plech :P… no a na víkend máme jeho dceru tak to vidím na plněné papriky s rajskou a hrnkové knedlíky… jako já sobě budu opět kluhnit zvlášť bo rajskou a knedlíky nemusím :poblion: a pizzu ač není špatná… taky nevyhledávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
11.9.12 08:47

Rizoto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.9.12 08:53

Cizrnu dávám nejradši do zeleninových salátů - jak je křupavá, tak s takovým ledovým salátem, postrouhanou mrkví, paprikou.. a přelité nějakou mňam zálivkou - to je ono :palec:
Jinak, holky - podle mě na celým světě nejsou větší nemakačenka a hulváti než tady v ČR-SR - a to od tý doby, co byly prvorepublikové dámy nahnány do JZD ke kravám a přejmenovány na soudružky :cert: :cert: :cert: Tam se to všechno zvrtlo - a my to teď máme napravovat :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny