Diskuze Co uvařit
- Otevřená skupina
Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (319)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Paoloska píše:
Tak to máš blbý, občas by to chtělo manžela trochu popohnat, nechat mu děti a hurá za zábavou. Nevím, jak daleko máš tchyni. Já tohle nikdy udělat nemohla, protože když odjedu nebo jsem nemocná, tak se tchyně hrozně stará, zbytečně, manžel je šikovej i kluci, ale ona se nenechá odbýt. To slýchám od začátku manželství, že chlapi nemají doma nic dělat
Divim se, že je manžel jakej je, že ho nezkazila.
Není Slovák? Já jsem vyrůstala na Slovensku a u nás doma to tak bylo. Brácha a Tatka byli kapove, podle nich se všechno ridilo a nic nemuseli dělat. Brachu svagrova prevychovala a jak chlapec maka. Když chvíli u nás bydleli kvůli rekonstrukci bytu a brácha utiral nádobí, babicku Malem trefilo, ze to přece po něm jeho žena nemůže chtít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na večeři jsem si dala dala penne s parmazánem, bylinkami a grilovanou zeleninou.
- Citovat
- Upravit
@robínek Díky
Tak pojď k nám, od tebe jsem stahovala takové hezké recepty.. a indickou kuchyni miluji ![]()
Tady diskutujeme, a když si najedeš na skupinu, tak uvidíš momentálně asi pět dalších diskuzí na přidávání různých typů receptů - snažím se tam dát recepty z eMimina.. Nejvíc jede asi slaná kuchyně (jak jinak
) a sladká - na běžné pečení ![]()
- Citovat
- Upravit
@MaWe píše:
Není Slovák? Já jsem vyrůstala na Slovensku a u nás doma to tak bylo. Brácha a Tatka byli kapove, podle nich se všechno ridilo a nic nemuseli dělat. Brachu svagrova prevychovala a jak chlapec maka. Když chvíli u nás bydleli kvůli rekonstrukci bytu a brácha utiral nádobí, babicku Malem trefilo, ze to přece po něm jeho žena nemůže chtít
Není, ono je to i v Čechách
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak k večeři bramboráky, sobě jsem ho hodila dietně na plech, ale holt ten omastek dělá tu chuť
Ještě jsem spáchala rybí pomazánku a šlehačkovou bublaninu se švestkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tali1 píše:
Ahoj, jdu se pochlubit, co jsem dneska udělala za dezerty. Dělala jsem to pro návštěvu, aby u nás neumřela hlady.![]()
Jsou to takové lehké " pusinky ", co bývají na dortech. Moje specialita.![]()
Takové lehoučké pečivo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska píše:
Tak to máš blbý, občas by to chtělo manžela trochu popohnat, nechat mu děti a hurá za zábavou. Nevím, jak daleko máš tchyni. Já tohle nikdy udělat nemohla, protože když odjedu nebo jsem nemocná, tak se tchyně hrozně stará, zbytečně, manžel je šikovej i kluci, ale ona se nenechá odbýt. To slýchám od začátku manželství, že chlapi nemají doma nic dělat
Divim se, že je manžel jakej je, že ho nezkazila.
Dekuji, to jsem asi potrebovala slyset
, on se snazi to zas nemuzu rict ze ne..(koupe deti, nez je vykoupe ja zatim honem uklizim co je treba… Kdyz chci jit na pivo, taky jdu, ale to je tak 2 x za mesic
… kdyz jsem doma, tak sedi u Pc a deti vypousti… ale kdyz nejsem doma, tak to vsechno jde
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dnes měli fr. cibulačku a k tomu taštičky plněné fetou a špenátem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaWe píše:
Není Slovák? Já jsem vyrůstala na Slovensku a u nás doma to tak bylo. Brácha a Tatka byli kapove, podle nich se všechno ridilo a nic nemuseli dělat. Brachu svagrova prevychovala a jak chlapec maka. Když chvíli u nás bydleli kvůli rekonstrukci bytu a brácha utiral nádobí, babicku Malem trefilo, ze to přece po něm jeho žena nemůže chtít
Ha, tak tohle znám dobře, můj chlap má část příbuzenstva na SK a prý je to tam normální. Doma taky prý nikdy nic nedělal, makaly jenom sestry
Ale já jsem si ho pěkně vycvičila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Ha, tak tohle znám dobře, můj chlap má část příbuzenstva na SK a prý je to tam normální. Doma taky prý nikdy nic nedělal, makaly jenom sestryAle já jsem si ho pěkně vycvičila
Proto jsem si vzala Čecha ![]()
U nás dnes bude k obědů zeleninová polévka - rozmixovana a dochucena zazvorem. A Caesar, manzel se vyjádřil, ze by si dal. Já si dam do toho trosku masa, jemu variantu bez s cerstvymi krutonky. Asi je dnes hodím na oliv olej cesnek-chilly, ať to má nějakou chuť ![]()
Cizrna mi taky chutná, bohužel jsme ji doma zatím nedělali, ale koupena je už dlouho, mate někdo něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky včera jsme měli zbytky od neděle… dnes jedeme pryč, tak nevařím až večer budu dělat těsto na pizzu abych udělala manželovi radost
a jelikož on se po ní může utlouct tak mu toho těsta udělám tak aby ji měl tak dva tři dny
už teď je mě jasný že si bude každej den co dojede z práce libovat a těšit se domů na pizzu… je to jeho nej jídlo co mu dělám a ikdyž by měl puknout tak nikdy nenechá kousek a to mu ji dělám přes celej plech
… no a na víkend máme jeho dceru tak to vidím na plněné papriky s rajskou a hrnkové knedlíky… jako já sobě budu opět kluhnit zvlášť bo rajskou a knedlíky nemusím
a pizzu ač není špatná… taky nevyhledávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cizrnu dávám nejradši do zeleninových salátů - jak je křupavá, tak s takovým ledovým salátem, postrouhanou mrkví, paprikou.. a přelité nějakou mňam zálivkou - to je ono ![]()
Jinak, holky - podle mě na celým světě nejsou větší nemakačenka a hulváti než tady v ČR-SR - a to od tý doby, co byly prvorepublikové dámy nahnány do JZD ke kravám a přejmenovány na soudružky
Tam se to všechno zvrtlo - a my to teď máme napravovat
![]()
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Věčně naštvaná , 27.5.26 11:49
- pajisek90 , 13.5.26 13:24
- Glarusa , 17.10.25 10:10
- Petch , 5.8.25 21:48
- myskin , 15.7.25 17:54
- Culinkaa180 , 13.5.25 21:30
- Ivik1970 , 29.3.25 08:42
- melo , 5.1.25 12:47
- Paoloska , 18.10.24 21:48
- e5521 , 7.7.24 20:58
- kouřící králík , 11.5.24 22:22
- KFL , 16.3.24 13:45
- Devil-princes , 27.2.24 15:23
- siso , 18.11.23 18:56
- kralicinka19 , 18.11.23 11:08
Moderátor skupiny
Členové skupiny
- Adriana
- aiko24
- Aladinka
- alien21
- Andilek261
- ankasz
- Banny
- Blka
- Broučkovka
- Chezzie
- cimbík
- claire91
- cukratko33
- Danuška23
- danyk
- darushka
- Devil-princes
- eLena F
- eshta
- Gerberka
- Giiii
- gorina
- holcina20
- hubička
- Ivaneska
- ivusse
- Jája8
- JanaK88
- Jindřiška7
- joanee
- JochovaZ
- JohnDoe
- karlle
- Kasenka29
- KFL
- Kima-o
- kiri
- Kirstenn
- kkaattkkaa
- klarushka
- kotrmelinka
- kubanka
- KvetinkaL
- laurapos
- Lemuska
- lena24
- lenholka
- lenulina1979
- Letynka16
- levandule25
- LindaPraha
- lísteček1
- Loki01
- mahdalka
- mamkasl
- Maneli
- Marbella
- Marcell
- marggitka
- Markéta80
- MarkeTha77
- Markittka
- marlenka216
- Melody 4
- michaba83
- Michaela65
- Michaella27
- mikinka18
- Míša2010
- misar
- Mišička91
- MiskaKosa
- mobilishky
- Monjie
- nejvíczoufalá
- ostlužina
- Paoloska
- Petrushenka
- Prejmenovana
- Premek_Orac
- radúna
- robínek
- rusovlaska.e
- S.a.n.y6444
- Sammy88
- Sepishka
- Sluka
- Susenkaa
- SussiK
- tálinka
- Tanule23
- Tilia
- Titty
- Tlapička
- Turante
- Týnuše1980
- Ukulina
- Vanda99
- Vandickka
- verrru
- verunkamandarinka
- veveruskaa
- VKacu
- Whitecat
- žampion
- zelenaprisera
Nové diskuze
První auto Ford fiesta
- 1.6.26 00:06
- stinga
- 2
Odstranění nosní mandle u deti
- 31.5.26 22:11
- stinga
- 2
Ozdravovna Bedřichov kdo byl?
- 31.5.26 21:15
- Anonym K
- 1
Intimní fotografie mužů vs žen
- 31.5.26 21:54
- M_Vladim
- 3
Velký vietnamský obchod s oblečením v Praze?
- 1.6.26 01:47
- Lenika85
- 4
Jak moc je běžné, že člověk prostě nemá...
- 31.5.26 23:28
- Izabela13
- 34
Přechod z Xados na Aerius?
- 31.5.26 19:19
- Doctus
- 3
Cestování ve vícečetném těhotenství, vaše...
- 31.5.26 22:32
- Markéta188
- 6
Máte někdo cestu do Zary Praha?
- 31.5.26 19:22
- migmina
- 3
Je možné použít Vinted k přeprodeji?
- 31.5.26 22:30
- stinga
- 9
Nové příspěvky
Hosté na svatbě
- 1.6.26 02:53
- Anonymní
- 163
Dětské cyklistické brýle
- 1.6.26 02:05
- evca567
- 6
Milenky sem nová diskuze
- 1.6.26 02:04
- Luxusnixicht
- 108862
Velký vietnamský obchod s oblečením v Praze?
- 1.6.26 01:47
- Lenika85
- 4
Svrab - co a jak?
- 1.6.26 00:58
- Mirka170
- 419
Kdo má platit dovolenou?
- 1.6.26 00:47
- jege
- 214
Zánět žaludku - jak se vám projevoval?
- 1.6.26 00:40
- Anonymní
- 4
IVF - ET/KET 2026
- 1.6.26 00:18
- Anonymní
- 4774
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 1.6.26 00:13
- Nimie
- 568
Co dělat dál s dítětem?
- 1.6.26 00:13
- Pučálkovic.Amina
- 193