Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14624
12.10.12 07:02

@levmah28 - jsem nad tím nikdy nepremyslela, no ono když jsou horké halusky a musíš tu brynzu do toho hned zamichat tak je to teple, to je logické, ale já na tom vyrostla, takže to neřeším :-)

Na čočkové placky taky kounu, já mam zase někde recept na mrkvove placicky a taky vypadají luxuxne, myslím, ze na brzy dojde.

Dnes asi hudu dělat grilovanou zeleninu s pecenymi brambory - jedu za chvilku s kamarádkou na místní trh, se tesim co nakoupime za dobroty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.10.12 07:18

Dámy chci udělat těstoviny, jakou omajdu mám na to dát? Mám cukety, protlak, klobásy, trošku sýra, co vymyslet?

• Citovat
  • Upravit
20656
12.10.12 08:10
@levmah28 píše:
Twiner taky kupujeme, mají to i v kauflandu, ale zas pod jiným názvem, je výborná.

pod jakým nevíš? Lidl nemám v dosahu, ale Koufl. poměrně jo, že bych vyzkoušela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.10.12 08:14
@sandrik píše:
pod jakým nevíš? Lidl nemám v dosahu, ale Koufl. poměrně jo, že bych vyzkoušela ;)

Doprčic :think: vzpomenu si.

• Citovat
  • Upravit
20656
12.10.12 08:14
@MaWe píše:
levmah28 - jsem nad tím nikdy nepremyslela, no ono když jsou horké halusky a musíš tu brynzu do toho hned zamichat tak je to teple, to je logické, ale já na tom vyrostla, takže to neřeším :-)

myslím, že jinak to snad ani nejde :D

jinak u nás k obědu dnes i zítra budou kuřecí čtvrtky pečené na směsi zeleniny, nechctělo se mi dneska vařit, tak jsem volila něco nenáročnýho a už je to v troubě, za chvilku tam lupnu ještě brambory na plech a zítra udělám asi spíš rýži - mám chuť na jasmínovou nebo basmati, ale musím koupit, vlastně musím vůbec udělat pořádný nákup, máme po týdnu nějak vyžraný zásoby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
12.10.12 08:16

Jo a záhadně mi zkysnul chlebový kvásek - štiplaný, octový puch :poblion: tak jsem ho vyhodila a zakládám nový, nechápu, kde soudruzi udělali chybu, chovala jsem se k němu pořád stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
12.10.12 08:17
@levmah28 píše:
Doprčic :think: vzpomenu si.

Děkuju :kytka:
kdyžtak zkus popsat aspoň zhruba vzhled obalu, nebo podle čeho jí poznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.10.12 08:24

Je tam 5 velkých koleček, podle toho to poznáš nejlíp, je to takové umělé průhledné balení, znovuuzavíratelné, musíš mrknout na složení, to poznáš.

• Citovat
  • Upravit
20656
12.10.12 08:41

@levmah28 já do Kauflu jinak moc nechodím, ale pro dobrou šunku (manžel je na uzeniny hodně ;) ) si zajedu
Jinak v Bille mi vadí, že na vážených salámech není uvedený složení :roll: na rozdíl od Tesca, kde to píšou na té cenovce, ale je fakt, že nejlepší maj stejně tak 80%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.10.12 08:44

Buřty na pivu :roll: Manžel je doma sám a tohle miluje. Večer naložím prsíčka z divokých kachen a panenku z divočáka na svíčkovou. Bude v neděli :jazyk:. Zítra nevim, jdu do práce, nějaká rychlovka :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.10.12 08:45

Holky OT, jdete volit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.10.12 08:49

Jéé, buřty na pivu miluju taky. Už jsem je nedělala věky…

Volit nepůjdeme, páč nestíháme. Dneska potřebujeme vypadnout z města brzo a zítra tu nebudeme. Ani není koho (do kraje) a do senátu nevolím z principu. Tak zbytečnou instituci, aby pohledal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
12.10.12 08:51
@Paoloska píše:
Holky OT, jdete volit?

tady volby nejsou (místo toho funguje zastupitelstvo hl. m.P.), jinak bych šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.10.12 08:54

Nevolím :cert:

• Citovat
  • Upravit
9995
12.10.12 09:33

Já byla volit zatím vždy, ale jsem z toho čím dál víc znechucená, je to jedna velká komedie, ať je tam kdo je tam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny