Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
11.10.12 13:09

Koupila jsem kuře, tak přemýšlím, co s ním :nevim: Pečené - nee, s těstovinama jsme měla předevčírem a na kuře na paprice nemáme chut…to je situace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
11.10.12 13:37
@MUFICE píše:
Koupila jsem kuře, tak přemýšlím, co s ním :nevim: Pečené - nee, s těstovinama jsme měla předevčírem a na kuře na paprice nemáme chut…to je situace :think:

Kanadské kuře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.10.12 13:39

Tak jsem dělala květákové placičky se sýrem a když už jsem to smažila, tak místo klasické hladké mouky, jsem tam dala celozrnnou špaldovou, takže zdravá smažená alternativa :lol:, k tomu brambory, salát a zeleninová polívka od včera

Zvířectvo- u nás by se to taky přidalo, ale sousedi by nás asi pěkně neměli rádi, stačí, že nemáme tak načančanou zahradu jako ostatní :roll:, a ještě aby jim tu mečela koza a kdákaly slepice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.12 13:40

@Amber_1977 @saracenka Toho si nevšímejte, mě v tu chvíli nic jinýho nenapadlo a teť už by bylo blbý to měnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
11.10.12 13:53

Salát v rychlosalátovně - polníček rolní, rukola, čerstvé žampiony, mrkev, artyčoky, červená řepa, parmezán a moje oblíbené krevety. Teď půjdeme s malou na dortík…

• Citovat
  • Upravit
46669
11.10.12 14:05

Teda, vy máte dneska humoru. S kozama :mrgreen:

Jinak já nevařím. Odvčera zbyly mleťáky a udělám chlebíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.10.12 14:15

Holky potřebuju poradit. Zbylo me hafo maso ze svičkové -hotové vepřové. Co stím? Máčka se snědla, a maso zbylo. Nic mě nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.10.12 14:19

@Tlapička, rizoto nebo semlít na karbanátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.10.12 14:34

@KPKristy rizoto mě napadlo taky, ale chlap rizoto nežere :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
11.10.12 14:37

Kvetak s bramborem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.10.12 14:40
@Tlapička píše:
@KPKristy rizoto mě napadlo taky, ale chlap rizoto nežere :cert:

Tak ty karboše. A nebo ať si dá maso studené s chlebem a kyselou okurkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
11.10.12 14:42

Já dnes byla cele dopoledne na babinci - dělali jsme kibanai - něco jako pirohy plněně masem. Da se udělat i u nás, hodím pak recept.

Večer vaří Španělé, jdeme na recepci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
11.10.12 15:14

@MaWe to jsi mi připoměla pirohy z Masarykova nádraží v Praze, tehdá ještě Praha Střed. Holky, nepamatujete na ně některá? No, je to dávno, před 89 rokem…Ty byly nepřekonatelný - smažený masový pirohy. V průběhu let hledám podobný recept a stále narážím jen na vařené pirohy, což je klasika, ale zdaleka to neodpovídá těm nádražáckým ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.10.12 16:08
@Tlapička píše:
Holky potřebuju poradit. Zbylo me hafo maso ze svičkové -hotové vepřové. Co stím? Máčka se snědla, a maso zbylo. Nic mě nenapadá…

pomazánku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
11.10.12 16:16

Tyhle se pecou v troubě, ale ty myslis takové ty mastné smažené a vynikající? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny