Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
10.10.12 13:11
@eshta píše:
ten zapečený lilek je lepší ohřatý, teda já ho mám ráda víc druhý den, až se to pěkně rozleží

Viď? To je dlabanec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
10.10.12 13:56
@Amber_1977 píše:
@Klementýnka Prosím tě, holka zlatá - dávej do diskuze Recepty (najdeš v záložce Diskuze skupiny) všechny recepty, co děláš - tvoje nápady zbožňuju :dance:
Jinak buvolí mozzarelu u nás seženu tak možná v nějakým special obchůdku v centru Prahy :nevim:

Jééé… to potěší, dám nějaké recepty, jen trochu nestíhám, mám malé mimi…

Myslíš, že fakt nemají v Tescu v na Národní buvolí Mozzarellu? Ona se občas válí mezi kravskýma, upozornila mě na to jednou jedna Italka. Ale v nějakých italských lahůdkách jí určitě mít budou, teď jich vyrostlo v Praze celkem dost, mi připadá. Běžím za mimčem…

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
10.10.12 13:58

@Klementýnka MY Tescu možná, já žiju v Boleslavi a v našem 24hod Tescu mají tak akorát bordel a prošlý věci :cert:

• Citovat
  • Upravit
25007
10.10.12 14:01

@Klementýnka určitě dávej recepty, mně se ty tvoje kombinace moc líběj :potlesk:

@KPKristy píše:
Viď? To je dlabanec!

jj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
10.10.12 14:42
@Klementýnka píše:
No, ty kozy a kozí sýr, no, zjistila jsem, že kozí sýr není v Čechách zas tak běžný a je dost drahý, víc než tady, to je pravda. Tak Vám s ním už raději nebudu dělat chutě. Ale pokud na něj na farmářskom trhu narazíte, tak doporučuju vyzkoušet…Teď jsem si vzpomněla, že kozí sýr mají v Tescu i v Kauflandu, buche de chevre, je výborný, doporučuje aspoň občas jako laskominku.

jj mohu všechno potvrdit - ano je drahé, ale taky vynikající :jazyk: my ho i grilujeme na pánviččce a jíme s úžasným salátem - dělává manžel, až dorazí zeptám se ho jaký to má název a hodím recept, jste mi nadělaly chutě, asi brzy bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.10.12 16:12

Dneska stávkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
10.10.12 16:21
@KPKristy píše:
No, to je fakt, někomu to nemusí vyhovovat. Já například obě tato jídla mám nejraději druhý den ohřátá a nebo studená ;)Zase nesnáším ohřáté brambory například, nebo br kaši :poblion:

U nás se jí snad všechno ohřívané kromě ryby, ta je nejlepší čerstvá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
10.10.12 16:25

My dnes měli k obědu pečenou kýtu se špenátem a bramborem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
10.10.12 16:25

Jo a ke snídani jsem dělala lívance z ovesných vloček :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
10.10.12 16:26

Pizza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
10.10.12 17:09

Zeleninova polevka, dukatove buchticky se sodo, a hranolky s klobaskou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
10.10.12 17:54

Nakonec sekaná s bramborem a zelím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
10.10.12 17:57

Polévka rychlá s vejci a kuře na způsob bažanta s rýží a okurkový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
10.10.12 18:58

Já proti ohřívání v zásadě nic nemam, ale jsou jídla, která ohrivana snad ani nejsou dobra. Např. Takové brynzove halusky, hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
10.10.12 21:06
@Amber_1977 píše:
Kozí sýry jo :pankac: Když jsou ze správného druhu koz, tak ani kozí mléko není cítit..
Nejlepší jsou přímo od chovatelů, ale třeba v Intersparu mají kozí sýr s brusinkami - je to taková nakyslejší lučina (ona ta kozina má typickou chuť, kterou neumím přiblížit) se sladkými kousky ovoce - tu si sem tam občas kupuju místo bonbonů :palec:

Přesně, kozí sýry ano, ale u mě jakýkoliv sýry! Já mám raději sýry než maso :D jen co bych asi nedala, je ten sýr s červama, co se dělá v Sardinii myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny