Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chci se zeptat co se stalo s naší uzavřenou skupinou : Diskuze studijky.Moc děkuji za odpověď.
Martina
No Martinko, to by mě taky zajímalo. Vypadá to, že je smazaná, ale teda vůbec netuším proč…
Zdravím,
skupina byla uzavřena na žádost moderátorky.
Maruška
Nemohla bych tuto skupinu obnovit, abych já byla zakladatelka?
Dobrý den, založila jsemm novou skupinu Diskuze studijky II., mohu poprosit o uzavření skupiny?
Moc díky Martina
Zdravím,
založila jste diskuzi - ta je ale přístupná všem. Proto jsem ji smazala, nebyl v ní žádný příspěvek.
Pro vaše potřeby je vhodná skupina - založte ji jako soukromou.
Hezký den,
Monika
Ahoj Martínko už jsem z toho magor…do té studijních II. Se nemohu dostat
@evelínka79 píše:
No Martinko, to by mě taky zajímalo. Vypadá to, že je smazaná, ale teda vůbec netuším proč…
EVELINKO já vím proč psala jsem Petře a odpověděla :
Zadala jsem o zruseni admina..abch nebyla…a tim se zrusila cela diskuze…budete si muset udelat novou…nechtela jsem byt v diskuzi kde se kritika nesmi psat..a nez aby vam odesla martina odesla jsem ja..tak semej a opatruj se
Přijde mi to hnusný vůči nám ostatním…nevím jak to muže jen tak smazat…tolik let si píšeme…a říct kritiku muže každy zrovna tak jako ma každy právo říct svůj názor řekla ho Petra i Martínka i každá z nás tak nevím v čem je problém…
Ahojky holčičky, tak jsem tůů takyy:-))) Jupííííí…od Petry to teda fakt nebylo hezký…
Tak to je fakt zvláštní, že se jí to až tak dotklo, to bych nečekala. ![]()
Holky tady to není ono, posílám odkaz.Jde o uzavřenou skupinu.No taky to mo nechápu ale snad na to časem přijdem jak se to dělá. Asi musíte každá zažádat o členství..