Dítě 1,5 může sýrové křupky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
29.7.15 10:45

dite 1.5 muze syrove krupky???

Ahoj jsem se chtela zeptat jestli muze dite 1.5 jist syrove krupky? predem diky za odpoved :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44181
29.7.15 10:48

Myšleno křupky se sýrovou příchutí? Ach ta diakritika :D No upřímně, já bych se podávání klasických slaných výrobků a křupek, s jakoukoliv příchutí, tak malému dítěti,vyhnula.Jsou moc slané a technologie výroby taky nic moc. Myslím si, že má na to času dost.Dala bych křupky kukuřičné, rýžové, jahelné, pohankové. Ty první dvoje zmíněné se dají koupit i s ovocnou příchutí nebo jogurtovou polevou.
Nevidím jediný důvod, proč by to mělo rok a půl staré dítě jíst. Čím později, tím lépe.
I moje o hodně starší děti mají pochutiny tohoto rázu vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
29.7.15 11:11

Ne nedavala bych, neni v tom nic, co by malému telicku ve vývinu prospělo…ale záleží na tobe, samozrejme.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
29.7.15 11:13

@Vikii13
Co to znamená - může? Ptáš se, jestli se neotráví? NE Jestli je to zdravé, nebo mu to alespoň něco dá? NE Zatíží mu to organizmus? ANO
Rozhodnutí je na tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
29.7.15 11:14

Nedávala bych, moc soli,
dávala jsem kukuřičné, rýžové, jáhlové bez příchutě a bez soli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.7.15 11:20

Moc dekuji za Vase odpovedi, a krupky kukuricne s ovocnou prichuti nebo jogurtovou polevou kde se da koupit? jsem koukala v Billa a tam nemaji, na ty syrove se vykaslu…mala mela 3 kusy…a uz jsem je vychodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
29.7.15 11:22

Tak ja kupuju krupky pro dite ve zdrave výživě, bez soli, bez cukru a jiných aromat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
29.7.15 11:22

@Vikii13 kupuji v kauflandu, lékárně, bioobchůdku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
29.7.15 22:51

@Vikii13 U nás se prodávají i v kamenných obchůdcích s ovocem a zeleninou a v lékárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí