Zahuštění mlíčka kašičkou před 4. měsícem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Co je na ublinkávání tak špatného? Pokud nemá reflux, tak je to zcela fyziologické, jen se holt musí víc převlíkat a prát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radsi pockej těch par tydnu. Pak zkus dat treba odpo par lzicek te kase a pokud bez problemu tak zahustuj podle potřeby. Ja taky pak zahustovala kasi misto nutritonu, hlavne ze jsem to delala hustší nez nutriton…ale dcera mela silny reflux blinkala faaaakt hodne, tak necvim jak je na tom tvuj prcek? Ale drzim palce vim co je to za silenost a kdo to nezažil, nepochopí..ale jak rikam se vsim jsem fakt cekala po tom 4m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, je to možné. Ale jak psala Svistice, není k tomu u normálního ublinkávání důvod. Plus tím riskuješ alergii, zácpu a bolesti bříška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pokud vím existují antirefluxová mléka, nebo nutriton na zahušťování. Ale běžné ublinkávíní bych fakt neřešila. Své děti ani jedno nepovažuji za blicí, ale jedno body jim bez ztráty kytičky opravdu od rána do večera vydrželo párkrát. V době zadní rýmy blili po kojení obstojně oba, takže převlékat třikrát během dopoledne sebe i je taky občas nebyl problém.
A po zavedení příkrmů mi dítě posouvající se po břiše po podlaze dělalo slušnou mrkvičkovou slimáčí stopu, takže myslím, že nějaké zahuštění kašičkou vliv mít nebude, pokud se dítě bude hýbat a bude mít ještě to zažívání nedozrálé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych dotaz, zda jste některá z vás dávala miminku do mlíčka třebas 1-2 odměrky nemléčné rýžové kašičky aby se trochu mlíčko zahustilo? Mále jsou 3 měsíce ukončené…
Nic jí nedávám jen mě to napadlo zda je to možné místo Nutritonu, jen by to trošinku mlíčko zahustilo. Malá trochu více ublinkává.. Chtěla bych jen vědět zda to někdo někdy udělal před ukončeným 4 měsícem…