Kdy Lipánek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kdy lipanek ?
Od jakého měsíce může dítě lipánek a takový ty jogurtiky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malej dostal prvního Lipánka někdy v 36m, ale myslím, že to bylo i dýl.
Do té doby jen bílý jogurt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bily jogurt jsem davala od 7-9 mesicu zalezi na diteti.
Lipanky a jine tvarohove vyrobky obcas od roka, spis 1,5r. Termixy, kostiky a dalsi zahusteny sladarny koupim vyjimecne ted kdyz je nejstarsimu 6 a tomu nejmladsimu 2,5r, tak se v tom sveze s nim, ale to maji treba 1×-2× do mesice, ze si to vyberou jako sladkost pri velkem nakupu, pak uz si nemuzou vybrat lizatko ci jinou sladarnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych nikdy? Je to samý cukr, to si spíš udělej domácí pribiňáček, tam víš, co v tom je a kolik. Malému je 21m a taky zná jen bílou hollandii ochucenou čerstvým ovocem nebo samotnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to vezmu z pohledu, kdy smí tvaroh, tak by ho mohlo dítě od roku. Moje děti 1,5 roku a 3,5 roku ho neměly dodnes. Radši jim namíchám tvaroh a nemají to tak sladké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 5 měsíční mimco a už basti skoro všechno jen u těch jogurtů si nejsem jista
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo píše: Řekla bych nikdy? Je to samý cukr, to si spíš udělej domácí pribiňáček, tam víš, co v tom je a kolik. Malému je 21m a taky zná jen bílou hollandii ochucenou čerstvým ovocem nebo samotnou.
mám sice mladší dítko, ale ztotožňuji se s tímto názorem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rendulkaa píše:
Mám 5 měsíční mimco a už basti skoro všechno jen u těch jogurtů si nejsem jista
no tak to ma jeste cas i na obycejny jogurt, natoz lipanky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bílý kvalitní jogurt asi od 8m, z výrazu takový ty jogurtíky mám trochu osypky, jestli myslíš kostíky a spol., tak ty bych nekoupila ani školákovi. Lipánka od roka teoreticky může (a je fakt, že zrovna v lipánkovi je z těchdle srágor té chemie asi nejmíň), ale taky bych radši dala tvaroh s ovocem. Já dvouleťákovi lipánka občas koupím, ale on nejí jogurty, ani ty domácí tvarohy… a ani těm lipánkům moc nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasicky jogurt bily jsem davala asi od 7-8m, Lipanka asi od roku???
Ale dodnes (syn ma 2,5r) ho davam jen tak jednou za 14 dni. Pokud chces davat tyhle tvarohove pochoutky, tak jedine Lipanek, jako jediny je jen z tvarohu, smetany a cukru. Ostatni, jako treba Pribinacek, ma spoustu dalsich umelin a ecek.
A uplne nejlepsi, jak pisi holky, udelat si doma svuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic nemam s lipankama, jen se mě všichni ptaj kdy bude jíst líbánky atd.ale ja sama to nevím a moje tchyně mu to dává na dudlik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rendulkaa píše:
Nic nemam s lipankama, jen se mě všichni ptaj kdy bude jíst líbánky atd.ale ja sama to nevím a moje tchyně mu to dává na dudlik
To bych tchýni pěkně hnala. Starší generace (babičky, tetičky) jsou posedlé lipánky. Já to poslouchám od 4.měsíců, kdy budu dávat lipánka.
Takový sajrajt holce dát nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit