Kdy Lipánek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Dcera dostávala tak od dvou let, ale kupovala jsem opravdu Lipánka, ve kterém je tvaroh, smetana, cukr a žádné další „přidané hodnoty“. Spíš jsem doma dělala domácího. Syn tyhle věci ochutnal dřív, protože to viděl u ségry a chtěl taky.
Znám mnohem větší sajrajty, než jsou Lipánci
Ale souhlasím, že dokud je dítě ochotno jíst bílý jogurt, je zbytečné ho seznamovat s něčím „lepším“…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bílým jogurtem s živou kulturou nic nezkazíš. Až budeš vybírat ty „jogurtíky“ přečti si složení, budeš se divit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to si necháš od tchyně líbit? By jela jak fretka. Až bude miminku 7 m, tak ti pro něj bude cpát omáčky a knedlíky. Toto si ošetři, je to tvoje dítě.
- Citovat
- Upravit
Všechny mé děti měly lipánka atd. po roce. Ale tak jednou za dva měsíce. Ne-li dýl. Jinak baští jogurty, ovocné, nebo bílý s ovocem. Jinak v pěti měs. má ještě spoustu času ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě doktor rikal, že se lipanek může dávat od roka, ale moc jsme ho teda nedavali.. Nejlepší jsou asi ty klasický kvalitní bílý jogurty, dětem chutnaly ty od Agroly ve skle..Ty jogurty typu dobrá máma, kostici apod.bych tak malýmu dítěti taky nedávala..I když znám z okolí případ, kdy matka krmila dítě od 4.měsíců misto jogurtem tema pudinkama se šlehačkou za 5,–kc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi od roku.
Lipánku věřím víc než leckterému jogurtu pro děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas dostal domácího asi od 11 měsíců. Kupovaneho občas cca od 18 měsíců.
- Citovat
- Upravit
@brko píše:
A to si necháš od tchyně líbit? By jela jak fretka. Až bude miminku 7 m, tak ti pro něj bude cpát omáčky a knedlíky. Toto si ošetři, je to tvoje dítě.
Já myslím, že to už to dítě jedlo, když je mu 5 měsíců a mělo už skoro všecko, dle zakladatelčiných slov.
- Citovat
- Upravit
V roce a půl. To byla jak posedlá…o rok později už to nechce. Ted jsme se vrátili k jogurtům, občas puding
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@speedyy píše:
Mě doktor rikal, že se l ipanek může dávat od roka, ale moc jsme ho teda nedavali.. Nejlepší jsou asi ty klasický kvalitní bílý jogurty, dětem chutnaly ty od Agroly ve skle..Ty jogurty typu dobrá máma, kostici apod.bych tak malýmu dítěti taky nedávala..I když znám z okolí případ, kdy matka krmila dítě od 4.měsíců misto jogurtem tema pudinkama se šlehačkou za 5,–kc
Cože??? Ty blaho takovou sraččku bych nedala ani dospělýmu, natož dítěti. Některé ehm matky nemají mozek, fakt.
- Citovat
- Upravit
@Luca10 píše:
Já myslím, že to už to dí tě jedlo, když je mu 5 měsíců a mělo už skoro všecko, dle zakladatelčiných slov.
No já naivně doufám, ze tím myslela-ji všechno, co ve svém věku jist může.
- Citovat
- Upravit
@rendulkaa píše:
Mám 5 měsíční mimco a už basti skoro všechno jen u těch jogurtů si nejsem jista
Co to je skoro všechno? JAk může jíst v 5měsících skoro všechno, když TEď bys měla teprve začínat s příkrmama?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brko Jj, je to sociální rodina :/ Mají už 5 dětí a už ani ne od roka jedí rohlíky s pastikou a čínský polívky..Paradox je, že všechny děti mají zdravý a nezamarodi jim
Člověk tady kupuje to nejlepší, zásobuje děti vitaminama a když potom vidí tohle, tak nechape ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rendulkaa píše:
Od jakého měsíce může dítě lipánek a takový ty jogurtiky?
lipánky nedávám, bílý smetanový jogurt od 7 m.. lipánky a spol - jen cukr, nic víc
nedam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvl, proč já sem lezu?