Kdy Lipánek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luca10
28.7.15 18:29
@rendulkaa píše:
Mám 5 měsíční mimco a už basti skoro všechno jen u těch jogurtů si nejsem jista

Tvl, proč já sem lezu? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
17565
28.7.15 18:31

Dcera dostávala tak od dvou let, ale kupovala jsem opravdu Lipánka, ve kterém je tvaroh, smetana, cukr a žádné další „přidané hodnoty“. Spíš jsem doma dělala domácího. Syn tyhle věci ochutnal dřív, protože to viděl u ségry a chtěl taky.

Znám mnohem větší sajrajty, než jsou Lipánci :D Ale souhlasím, že dokud je dítě ochotno jíst bílý jogurt, je zbytečné ho seznamovat s něčím „lepším“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
28.7.15 18:33

Bílým jogurtem s živou kulturou nic nezkazíš. Až budeš vybírat ty „jogurtíky“ přečti si složení, budeš se divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
28.7.15 18:37

A to si necháš od tchyně líbit? By jela jak fretka. Až bude miminku 7 m, tak ti pro něj bude cpát omáčky a knedlíky. Toto si ošetři, je to tvoje dítě.

• Citovat
  • Upravit
2010
28.7.15 18:44

Všechny mé děti měly lipánka atd. po roce. Ale tak jednou za dva měsíce. Ne-li dýl. Jinak baští jogurty, ovocné, nebo bílý s ovocem. Jinak v pěti měs. má ještě spoustu času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.7.15 18:48

Mě doktor rikal, že se lipanek může dávat od roka, ale moc jsme ho teda nedavali.. Nejlepší jsou asi ty klasický kvalitní bílý jogurty, dětem chutnaly ty od Agroly ve skle..Ty jogurty typu dobrá máma, kostici apod.bych tak malýmu dítěti taky nedávala..I když znám z okolí případ, kdy matka krmila dítě od 4.měsíců misto jogurtem tema pudinkama se šlehačkou za 5,–kc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.7.15 18:50

Asi od roku.

Lipánku věřím víc než leckterému jogurtu pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.7.15 18:51

Občas dostal domácího asi od 11 měsíců. Kupovaneho občas cca od 18 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
Luca10
28.7.15 18:52
@brko píše:
A to si necháš od tchyně líbit? By jela jak fretka. Až bude miminku 7 m, tak ti pro něj bude cpát omáčky a knedlíky. Toto si ošetři, je to tvoje dítě.

Já myslím, že to už to dítě jedlo, když je mu 5 měsíců a mělo už skoro všecko, dle zakladatelčiných slov.

• Citovat
  • Upravit
4658
28.7.15 18:53

V roce a půl. To byla jak posedlá…o rok později už to nechce. Ted jsme se vrátili k jogurtům, občas puding

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
28.7.15 18:53
@speedyy píše:
Mě doktor rikal, že se l ipanek může dávat od roka, ale moc jsme ho teda nedavali.. Nejlepší jsou asi ty klasický kvalitní bílý jogurty, dětem chutnaly ty od Agroly ve skle..Ty jogurty typu dobrá máma, kostici apod.bych tak malýmu dítěti taky nedávala..I když znám z okolí případ, kdy matka krmila dítě od 4.měsíců misto jogurtem tema pudinkama se šlehačkou za 5,–kc :zed:

Cože??? Ty blaho takovou sraččku bych nedala ani dospělýmu, natož dítěti. Některé ehm matky nemají mozek, fakt.

• Citovat
  • Upravit
brko
28.7.15 18:56
@Luca10 píše:
Já myslím, že to už to dí tě jedlo, když je mu 5 měsíců a mělo už skoro všecko, dle zakladatelčiných slov.

No já naivně doufám, ze tím myslela-ji všechno, co ve svém věku jist může.

• Citovat
  • Upravit
4658
28.7.15 18:59
@rendulkaa píše:
Mám 5 měsíční mimco a už basti skoro všechno jen u těch jogurtů si nejsem jista

Co to je skoro všechno? JAk může jíst v 5měsících skoro všechno, když TEď bys měla teprve začínat s příkrmama? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.7.15 19:00

@brko Jj, je to sociální rodina :/ Mají už 5 dětí a už ani ne od roka jedí rohlíky s pastikou a čínský polívky..Paradox je, že všechny děti mají zdravý a nezamarodi jim :nevim: :nevim: Člověk tady kupuje to nejlepší, zásobuje děti vitaminama a když potom vidí tohle, tak nechape :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.15 19:14
@rendulkaa píše:
Od jakého měsíce může dítě lipánek a takový ty jogurtiky?

lipánky nedávám, bílý smetanový jogurt od 7 m.. lipánky a spol - jen cukr, nic víc :nevim: nedam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí