Dítě 1,5 roku nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Sany80s píše:
Jak dlouho je bez jídla?
Ráno v 7 ma mléko, pak třeba kousek ovoce kolem 9 oběd ve 12 už nechce. Nechala jsem ho spát i bez oběda, že aspon vyhladovi ale ani treba ve 3 nebo 4 tu svacinu nechce. Jedl by jen samé blbosti, ale ty mu davat nechci a mu to očividně vubec nevadí, ze tak dlouho nejí. Pak k večeru sní treba kousek sucheho rohlíků, obcas do neho nacpu lipánka, piškoty atd… večer pred spaním ma zase UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
@Jana143 nekupuj tyčinky a další nesmysly
Ja mu žádné tycinky nekupuji, jen chtel ochutnat a kdyz jsem videla ze ji sní, tak jsem z toho usoudila ze to nebudou zuby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana143 píše:
Ráno v 7 ma mléko, pak třeba kousek ovoce kolem 9 oběd ve 12 už nechce. Nechala jsem ho spát i bez oběda, že aspon vyhladovi ale ani treba ve 3 nebo 4 tu svacinu nechce. Jedl by jen samé blbosti, ale ty mu davat nechci a mu to očividně vubec nevadí, ze tak dlouho nejí. Pak k večeru sní treba kousek sucheho rohlíků, obcas do neho nacpu lipánka, piškoty atd… večer pred spaním ma zase UM.
Odbrourej UM, už ho nepotřebuje a uvidíš, jak bude baštit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana143 píše:
Ja mu žádné tycinky nekupuji, jen chtel ochutnat a kdyz jsem videla ze ji sní, tak jsem z toho usoudila ze to nebudou zuby
Zkrátka je rozmlsanej, sladký by jedl, UM by jedl, normálně to ze dne na den zruš a dávej mu normální jídlo, uvidíš, že dobrovolně hladem neumře, pokud není nemocný. Říkám z vlastní zkušenosti, měla jsem ze 4 dětí taky jednoho nejedlíka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana143 píše:
Jak dlouho to trva? Moje deti maji takynekdy obdobi, kdy treba tyden temer neji.
Nedavej mu tycinky a nesmysli.. Za me, rohlik, lipanek, presnidavka ok. Par dni takhle zlobi a pak je zase klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alkata píše:
Tak asi neumíš vařit a jemu to nechutna.
Asi jak píšete 🤔 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysad mu z těch nesmyslů i UM ,pak ty děcka mají jíst když je zapalcnes nějakou kejdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, kolik sní výživy, bych se s ním vůbec nepárala, žádné jídlo mu nenutila, nechala ho jít od stolu, ale nic mu mezitím nedávala.
A pomalu bych ubírala UM.
Podle mě si vymrčuje a je to teď situace kdo z koho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereza12345 píše:
Jak dlouho to trva? Moje deti maji takynekdy obdobi, kdy treba tyden temer neji.
Nedavej mu tycinky a nesmysli.. Za me, rohlik, lipanek, presnidavka ok. Par dni takhle zlobi a pak je zase klid.
Trva to treba už měsíc, ze zacatku jedl fakt uplne vsechno, pak nejdřív nechtel jen nejake potraviny a ted už je toho tolik co nejí, ze už nevim co s ním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nech ho byt. Mam skoro dvouletacka a resime taky jidlo. Nema potrebu vubec svacit. Ani dopoledne,ani odpoledne. Rano ma UM,k obedu ji vsechno, k veceri varim husty polivky. Ty mu taky chutnaji. Ale mezi tym do meho neco dostat je zazrak. Proste mu dam na stolek nakrajeny ovoce,zeleninu nebo pecivo a kdyz si vezme,tak si vezne. Kdyz ne,tak ne.Do kocaru ovocnou kapsicku ale taky nic moc. Jogurty rev,ze mam strach,aby na nas neprisla socialka. Uz ho nenutim. Musela by jsem se z toho zblaznit. Vzdycky si rikam,ze v nasi spolecnosti se na hlad neumira.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dceru 1.5 nikdy nebyla jedlik oproti jiným dětem co znám. Momentální taky bojujeme dostat do ni něco je boj. Papame hodinu a to tím stylem ze stojime u okna a povídáme si co tam vidí a co dela pejsek a prostě sasky jinak by řvala a zatla zuby a nic by nesnedla. Ví kde máme dobroty tak tam stoji a ukazuje že chce koki, které jsem ji samozřejmě zatrhla jinak by byla schopna zit jen z toho. Takže pevne nervy a vydržet ono to časem přejde. Jako všechny ty decke manýry kterymy nás dostávají na pokraj vyčerpání. Když to jinak nejde musite se přizpůsobit a hledat způsob kterým to alespoň nějak pujde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nech ho vyhladovet, žádné tyčinky a blbosti mu nedávej. My s tím teda taky zacli bojovat v tomhle věku, jak mel všechno nové tak mu chutnalo a cpal se a jak se mu to jídlo okoukalo tak ho přestal chtít. Bojujeme doted, budou mu 4 roky. Je schopný být celý den bez jidla, ale teda snažím se neustupovat a nedávat mu žádné dobroty, kdyz nesni hlavní jídlo, třeba je použiju spíš jako odměnu, když sní všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit