Recepty pro batole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V tomhle věku už kluci jedli normální jídlo.. jeden den ještě jedli „šlichtu“ a další už ji nechtěli, zkusila jsem dát ode mě a jedli..
jinak teda stresovat se v roce a půl ze školky mi přijde přehnané..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám patnáctiměsíčnímu normálně jídlo, které vařím nám, samozřejmě tolik nesolené a nekořeněné. Jakmile vidí, že máme na talíři něco jiného, tak to nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama nestresuji se ze skolky
byl ro jen příklad. Jinak jí dávám i normální jídlo co jíme my, ale ani to nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřina107 sice neporadím, ale naše malá má taky 20 měsíců a cca od roka a pul v podstatě nic moc není. Občas suchý rohlík a většinou jogurt. Jednou se i stalo, že mi večer došlo, že za celý den nesnědla vůbec nic
ale teplé jídlo, alespoň malinko do ní dostanu tak jednou za 2 dny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martanka92
To sme na tom stejně, jediné co vim 100% ze mi sni jsou kuřecí kousky a hranolky, ty ji teda delam jen v troube bez oleje ale i tak me to docela trápí ze nic vic nechce. Driv jedla aspin prikrmy z obchodu ale ted uz ani ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřina107 Hele ono je to v tomto věku poměrně časté. Můj starší syn jedl odmalička všechno, pak v roce a půl konec, byl živ jenom ze suchých rohlíků.
Občas si dal něco od manžela a jinak nic. Po druhém roce nastoupil do školky a učitelky říkají, že jí všechno, občas si jde i přidat.
Ale doma má stejně občas dny, kdy nejí vůbec nic. Takže bych byla v klidu, hlady neumře, neboj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus ji dát jídlo co máš ty..Já vařím pri dvouletou to co máme my..akorát jsem se naučila min split a korenit a kdo jde.. dochutí si na talíři…A dlabe jak diva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak alespoň něco jí… Co třeba hustší polévky? Sladkosti bych úplně vynechala… Pokud dostatečně pije, dá se to… Ale vím, že to musí být na šišku, když se s tím pro ní s láskou vaříš a ona vůbec neochutná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit