Dite 2+ nechce samo jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.2.23 12:37

Dite 2+ nechce samo jíst

Ahoj všem, mám dceru 2 a 4 měsíce a z ničeho nic nechce sama jist, i když to umí. Chce jen krmit. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je to v tomto věku normální nebo ne. Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6860
9.2.23 13:21

Chce se ujistit, že tu pro ni pořád jsi. Pokud to umí nedělala bych z toho vědu zase ji to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.2.23 13:52

Starsiho jsem krmila jeste ve 3 letech, mladsi velice rychle pochopil, ze bude lepsi, kdyz se naji sam a zacal snad nekdy po roce uz prevazne samostatne :mrgreen: Nevim, co je „normalni,“ deti v tomhle maji obrovsky rozptyl. Prvni byvaji (obecne, samozrejme) „linejsi,“ protoze obvykle je ma kdo obslouzit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
9.2.23 14:16

U nás syn 2 roky a 5 měsíců jí sám. Každopádně když jsem u něj chce krmit. Takže vesměs ho nechávám jíst samotného v obýváku a odcházím něco dělat do kuchyně. Sice mi to trvá ale minimálně polovinu sní sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
9.2.23 16:24

Dcera 25m je pořád na půl krmená, sama to umí, ale neumí se soustředit jen na jídlo. Bych to nehrotila, udělejte dohodu že si dá pár lžic sama a pak ji pomůžeš. Jsou děcka co neumí pomalu ani držet lžíci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.2.23 16:35

Starsiho jsem krmila dlouho, tak nejak do 4 let urcite, pak sem zacala krmit mimino, a uz si nejak poradil. V tuhle chvili krmim 3 leteho, a nevypada to, ze by s tim chtel prestat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
9.2.23 19:58

Syn to zkousi taky. Ma dva roky a necely mesic a porad “maminko krmit, maminko svliknout”. A ja abych skakala :lol: jenomze ja vim moc dobre, ze si zvladne sundat kalhoty a sednout si na nocnik, ze zvladne sam jist, ze se umi sam svleknout z bundy a bot, tak mu nepomaham, obcas se vzteka, ale vi, ze to nikam nevede :lol: u babicek je v tomhle smeru uspesnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.23 13:47

Dítě mi nechce jíst

Dobrý den
Mám 3 letou dceru a bohužel mi nechce vůbec nic jíst.. Žádný jídlo podotýkám. Zkoušíme všechno a stále nic hrozný nám podvýživa. Fakt už nevím kudy. Nemáte někdo radu? Dělá hrozné scény…Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76136
3.9.23 13:50
@Sedlijim píše:
Dobrý den
Mám 3 letou dceru a bohužel mi nechce vůbec nic jíst.. Žádný jídlo podotýkám. Zkoušíme všechno a stále nic hrozný nám podvýživa. Fakt už nevím kudy. Nemáte někdo radu? Dělá hrozné scény…Děkuji za odpověď

jak žádné jídlo? to by umřela hlady, něco určitě jíst musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.23 13:54

@stinga samozřejmě že jí myslel jsem tím vařené jídlo a nic společného… S tím jelikož její maminka nedevala od malička nic vařeného a teď jsem ji dostal do péče a hrozně s tím bojujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76136
3.9.23 13:58
@Sedlijim píše:
@stinga samozřejmě že jí myslel jsem tím vařené jídlo a nic společného… S tím jelikož její maminka nedevala od malička nic vařeného a teď jsem ji dostal do péče a hrozně s tím bojujeme.

tak jí dávej to, co jí a postupně zvykat na běžné jídlo, po lžičkách, ať jenom ochutná,
to je jasné, že to nechce, když to nezná,
pije mléko? jí banány? obojí je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.23 14:05

@stinga nechce ani ochutnat třeba přes 3 hodiny jen brečí u jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.9.23 14:11

Jestli ji necháváte tři hodiny brečet u jídla, tak si dojděte k psychologovi všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76136
3.9.23 14:14
@Sedlijim píše:
@stinga nechce ani ochutnat třeba přes 3 hodiny jen brečí u jídla

ta znovu - co to dítě je zvyklé jíst a co jí?
když nechce, proč ji nutíš a proč ji necháš brečet 3 hodiny u jídla? proboha, to je týrání dítěte,
tak matka jí nedávala jíst vařené, dostal jsi ji do péče ty - asi to také nebyla správná volba, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.23 14:14

@mokkk to mám brát jako urážku? co asi podle vás mám dělat vy chytrá osobo. Vyziram to co maminka fetacka zanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí