Po jakych intervalech krmite
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já si myslím že to moc řešíš.. Jestli ji chceš něco posouvat tak hold budete muset vztavat dřív.
. Mě kolikrát po obědě nespí vůbec a musíme jít ven aby aspoň na chvilku usla. Dneska byl oběd třeba po 1. Prostě mi usnula dřív no, ![]()
Většinou máme v 9 svačinu, ve 12 obed a po druhý svačinu. Všechny čásy jsou ale spíš orientační. Záleží na tom v kolik se vzbudí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia jo ja se taky ridim jak se vzbudi ale pravidelne vstava kolem ty osmy.
Ja to neresila do ty doby nez do me mama zacla hustit ze ve dve obed je pozde
A spanek resim kvuli tomu ze proste kdyz vidim ze se se ji blbe usina tak to posunout chci aoe zas nechci o hodne abycb ji to cely nerozhodila
A jidlo do tech dvou hodek dat proste musim pak je uz nervni
- Citovat
- Upravit
@Atisia div urcite vstavat nebudu abych ji budila ti nechci. Spis proste premyslim kdy ji dat spt abych ji to nak nerozhodila ten spanek kdz proste uz mi hur usina a zaroven aby obed fakt nemela tak dlouho
- Citovat
- Upravit
Vyprdni se na to, co kdo říká a dělej si to po svým. Pokud má hlad
. Nebo ji budeš muset budit v 7 aby teda jedla oběd kolem ty dvanácty. Pak mě ještě napadá nahradit svačinu polívkou třeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc to hrotis. U nas se vstava okolo 6-7 ráno, dostane mlíko, okolo 9:30 ma svacinu. V 11:30 jde spat a obedva okolo 2 taky. Hlady nerve, podvyzivene rozhodne nevypada
. Obcas ma jeste nejakou krupku mezi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia ne to budit nebudu
Zkusim ze obed dostane ve 12 a dat ji spat v pul jedny ze ten spnek posunu kdyz ted se ji spatne usina a kdyz ji to bude vadit necham ji ten cas co je zvykla a menit nebudu
- Citovat
- Upravit
@DandátkoP takze basti az po 4h ju? To by mi nedala to by mi rvala😂
Ja asi udelam ze dam klasika ci je zvykla um po probuzeni takze 8:15 pak ji dam malou svacu v 10 a obed ve 12:00 a uvidim jak bude resgovat krz spanek kterej ted mivala az kolem ty pul dvanacty.
Zas ji fakt ten oned nechci davat tak pozde ale nejpozdejs do ty jedny no
Ale samozrejme se podridim maly. Takze pokud by tohle ji nevyhovuvalo tak ti vratim jak sme to meli
- Citovat
- Upravit
V tomto období jsem dávala oběd klidně ve dvě odpoledne. Pak když začala usínat kolem půl dvanácté, začala jsem dávat oběd v 11, dala jsem jen malou nebo žádnou svačinu. Ještě se dá v 11 dát třeba jen polévka a po spaní druhé.
- Citovat
- Upravit
@Kolicek95 me prave usne taky kolem ty 11:30 taky me napadlo dat obed v 11
Ale zas si rikam kdyz mliko mela v 8:15-8:30
Tak pak ma 2,5h a pak je 11 obed ze je divny ze by mezi tim nemela tu svacinu🤔 me dr porad hustila ze musi proste mit snidane svacina obed svacina vecere a um
A mala vlastne ma misto snidane jeste um to vyzaduje pak ma tu svacu pak ten obed pak svaca pak vecere a um pred spanim
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Atisia jo ja se taky ridim jak se vzbudi ale pravidelne vstava kolem ty osmy.
Ja to neresila do ty doby nez do me mama zacla hustit ze ve dve obed je pozde
A spanek resim kvuli tomu ze proste kdyz vidim ze se se ji blbe usina tak to posunout chci aoe zas nechci o hodne abycb ji to cely nerozhodila
A jidlo do tech dvou hodek dat proste musim pak je uz nervni
Kdyz vstanu v deset, taky obedvam ve dve.
Dlab na mamu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolicek95 zkusim to taklen ze klasika mliko jak vstane a pak svacinu dam mensi v tech 10h misto v 10:30 obed dan ve 12h a zkusiim ji dat spat v pul jedny kdyz ji to bude vadit necham ti jak ti mame
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kolicek95 me prave usne taky kolem ty 11:30 taky me napadlo dat obed v 11
Ale zas si rikam kdyz mliko mela v 8:15-8:30
Tak pak ma 2,5h a pak je 11 obed ze je divny ze by mezi tim nemela tu svacinu🤔 me dr porad hustila ze musi proste mit snidane svacina obed svacina vecere a um
A mala vlastne ma misto snidane jeste um to vyzaduje pak ma tu svacu pak ten obed pak svaca pak vecere a um pred spanim
Prosim te, do tebe furt nekdo neco husti.
Doktorka neni zadny odbornik pres jidlo.
Klidne muzes mit dve svaciny za sebou nebo bez svaciny nebo proste jak mala potrebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx prdim na to zksuim jen posunout ten spanek protoze uz se ji taklen brzo spatne usina tak zkusim ten presunout jinak to necham jak to mela
- Citovat
- Upravit
@Lucie_Sx ale spis nez to jidlo si rikam ten spanek abych ji nerozhodila. Dneska sem ji to posunula na a usla ve 12:20 a usla fakt do minutx tak si rikam jestli nebyla pretazena ale neknourala nic jen sem koukala jak rychle usla
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky chtela bych se zeptat.
Mala ma 13m
Spanek ma uz dlouho jeden v 11h ale co ted si vsimam tak proste mi usne az v 11:30 tak si rikam ze ji to presunu ale vubec nevim jak protoze mezi tim ma jidlo.
Ji vetsinou co 2h vydri nekdy i 3h ale uz je nervni takze se snazim dodrzet ty dve hodiny
Rano co vstane tak ma um najedena je v 8:30
Pak sem vetsinou davala v 10:30 svacinu pak sla spat a spala treba do 12:30 az 13h tim padem obed mela v 13h to by se jeste dalo
Ale ted prave mi usne az kolem 11:30 a spi dyl treba do 14h a to si rikam ze je na obed strasne pozde.
V kolik mate obed?
Tak sem si rikala ze vyzkousim
Ze um klasika 8:15-8:30 jenproste hodinar to ma vzdy stejne hned co se vzbudi
Pak sem si rikala ze bych ji dala treba v 10h malou svacu jako jogurt nebo banan nebo presnidavka a ze obed bych presunula na 12h a sla spat v 12:30 to sem dneska udelala a spala mi do 15h ale usla tak rychle ze si rikam ze to bylo asi dlouho pretazeny kdz je zvykla ted spat v 11:30
No a vecer chodi spat kolem 19h az 19:30 a ted mi samozrejme usla at v 20:20 jak spala dyl. A ja vubec nevim jak to udelat aby mela proste rano um jak vyzaduje pak tu svacu a obed v tech 12
Zkousela sem i variantu ze um 8:30 a ze nedan svacu ale rovnou obed v 11h ale proste ty 2,5h ji vadili a uz byla nevrla a chtela priste jist takze ta svaca tam musi byt a zas me napadlo ze obed abych dala v 10:30 je moc brzo
Chtela bych ji ho dat v tech 12h ale zas to proste aby jakoze ji ten spatne nenatahuvala
Nebo to tak zkusit aby si zvykla a natahnout ji nocni spani na 20h?
Vzbec nevim protoze kdz mi usne v tech 11:30 tak aby pak mela obed co se vzbudi ve 14h je jako pozde si myslim na obed.
Ja vi. Resim ptakovinu ale vzdy kdyz sem u mami tak slysim hak obedva pozde at to zmenim a dala mi brouka do hlavy a ja nad tim proste porad premyslim. Ale nemuzu ji casove to natahovat delsi prodlevy od jidla protoze to pk je protivna tri hodky vydrzi ale uz to neni oni a je nevrla.
Jak mate vy vas rozvrh s 13m detma? Casy jsou orientacny nekdy vstane treba driv tak se to sune ale vetsinou je to taklen stejny.
Dekuju za nazor a treba i radu