Umělé mléko a příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Dayus já jsem tedy kojila a vždycky jsem po příkrmu dokojila, obě dcery to tak chtěly..u UM nemám zkušenost, jestli to je jinak. Ale podle mě ta porce jí asi nestačí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě teď ve 13 si dá po obědě i večeři mléko
. Pokud do toho jen dloubne dostane třeba 250. Pokud sní všechno stačí 120
. Já v tom takový problém nevidím. Do roka pořád ochutnávají
.
- Citovat
- Upravit
Po kazdem jidle jsem dokojovala, kojila i mezi jidly na pozadani minimalne do roka a pul, jak dite chtelo.
Vzdyt je jeste malinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý má 6 měsíců a ráno okolo 8-9h vypije 210 UM, pak má k obědu kolem 12h masozeleninový příkrm cca 170-190g a zapije to ještě 150 UM. Odpoledne spí v kočárku a když přijdeme tak si dá ovocnou přesnídávku a zase to zapíjí cca 120-150 UM. A teď přidávám sem tam čaj aby si zvykal na nějaké pití a mohla bych třeba po obědě dat jen čaj nebo vodu na zapití a ne pořád mléko. Před spaním zase 210 UM a spí celou noc. Občas si říkám jestli z něj pak nebudu mít otesánka..?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, malá 7a půl 5 měsíce. Váží něco přes 9 kilo a měří cca 76 cm. No a s prikrmy jsme začali ve 4 měsících, jedeme podle dětsképrikrmy. Cz nyni máme zavedene dopolední- odpolední svacinky, obědy a pomalu začínáme s večeři. No ale chci se zeptat je normální že mezi těmi prikrmy vyžaduje malá ještě mléko? Máme třeba oběd ve 12 hodin a než dáme odpolední svacinku tak má mezitím třeba ještě mleko třeba 210 ml a pak teprve odpolední svacinku. Nebo jak to mám dělat aby mi dítě vydrželo a nemusela dávat mléko. Ráno je to tak že než se dostaneme k dopolední svačině tak má mléko minimálně 2 krát (vstává kolem6- 7) na porci oběda sni cca 150 g. Mám přidat? Jenže ne vždycky sni i těch 150g