Po jakych intervalech krmite
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Markéta188 proste tak basti chce tak nevidim duvod proc bych to mela menit
Dam jidla vuc a kolik sni tolik sni
Tohle fakt menit nebudu jen abych ja mel naly pohodlo ze nebude jist ctyri hodiny proste tak basti nic na tom spatnyho nevidim
Promiň, nemyslela jsem to zle. Jen by ti delší intervaly mezi jídlem ulehčili i režim spánku. To vidím jako základ celého problému.
Nicméně pokud ti to tak vyhovuje tak Ok, kdy dávat oběd je ale už ten nejmenší problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@DandátkoP takze basti az po 4h ju? To by mi nedala to by mi rvala😂Ja asi udelam ze dam klasika ci je zvykla um po probuzeni takze 8:15 pak ji dam malou svacu v 10 a obed ve 12:00 a uvidim jak bude resgovat krz spanek kterej ted mivala az kolem ty pul dvanacty.
Zas ji fakt ten oned nechci davat tak pozde ale nejpozdejs do ty jedny no
Ale samozrejme se podridim maly. Takze pokud by tohle ji nevyhovuvalo tak ti vratim jak sme to meli
Nooo naše dite je strasnej zrout, prave to zaspi a to funguje. Kdyby mela jist pred spanim jeste, tak “nedopne uz kalhoty” ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Atisia jo ja se taky ridim jak se vzbudi ale pravidelne vstava kolem ty osmy.
Ja to neresila do ty doby nez do me mama zacla hustit ze ve dve obed je pozde
A spanek resim kvuli tomu ze proste kdyz vidim ze se se ji blbe usina tak to posunout chci aoe zas nechci o hodne abycb ji to cely nerozhodila
A jidlo do tech dvou hodek R proste musim pak je uz nervni
Neřeš blbosti a dej jí oběd jak to vyjde.
Pokud dítě spí, tak asi s jídlem je v pohodě.
- Citovat
- Upravit
@Markéta188 nene vubec mi to nevadi ona vydrzi treba tri hodiny ale uz je pak nervni vis tak sem ji nechala ty dve hodky a je spokojena ale taky kzdy den je to jiny neldy ma po dvou neldy to vyjde fakt po trech kdyz nekde sme
Ale pak uz je nevrla ikdyz dostane treba mezi tim ty krupky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Markéta188 nene vubec mi to nevadi ona vydrzi treba tri hodiny ale uz je pak nervni vis tak sem ji nechala ty dve hodky a je spokojena ale taky kzdy den je to jiny neldy ma po dvou neldy to vyjde fakt po trech kdyz nekde sme
Ale pak uz je nevrla ikdyz dostane treba mezi tim ty krupky
To znám ![]()
Malá mi to dělala do půl roku. Chtěla jíst každou hodinu a přitom snědla trochu.
Nicméně ten režim spánku bych ji fakt nechala, ať se ti nenabourá režim večer.
Já to malé posunula a pak jsem se proklínala, protože mi nechtěla spát večer. Byla zvyklá chodit v 11 a přehodila jsem ji to na 12:30 a pak mi večer místo v 7 usínala až po 9 a ráno vstává pořád stejně ať jde spát kdykoliv, takže byla nevyspaná a protivná.
Vůbec nevadí, že má oběd až ve 2.
U nás doma se obědvá až kolem 1.
Je to tvá domácnost a můžeš si to nastavit jak chceš a komukoliv jinému je po tom prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 prave to se mi stalo vcera dala sem ji stpat 12:20 a vecer kdyz chodi spat kolem tx 19h neusla a usla mi az v pul devaty a rano presne jak pises vstava porad stejne. Takze ji to necham ona mi pak sama zas ukaze he chce posunout preftim taky sla spat v 11 a pak si to presunula na tu pul dvanactou takze ji to necham.
Me prave taky vzdy mela obed v jednu ale ted si prispi kolikrat az do tech dvou a nechci ji budot jen kvuli tomu aby mela obed. Ja mame rikala jak to asi mam udelat kdxz tak spinka a prave me to nahlodalo ale prdim na to
- Citovat
- Upravit