Dítě 21 měsíců vůbec nespí

Anonymní
18.7.23 19:14

Dítě 21 měsíců vůbec nespí

Uf, mám fakt dost. Jak často a dlouho vám spí děti? Ten můj kluk je uplně na zbláznění. Ráno v 6 už je na nohách a tahá mě, že chce snídani a pohádku. A když ne v 6, tak v 4-5:30. Masakr. Odpoledne ho musim kojit dokud neodpadne třeba půl hodiny aby si laskavě zdřímnul na hodinu, a to jen když mám štěstí, a pak to samé večer. Můžu ho dát kdykoli a směje se mi do ksichtu. Usne až kolem 9-10 večer. Co dělám špatně proboha?!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5950
18.7.23 19:20

Nic. Moje 18m:
vstává v 6:30-7:30
Odpolední spánek trvá 30-40m
Spát jde 21-22
V noci je 2× vzhůru a chce si hrát.

Prostě ne všechny děti jsou spáči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.7.23 19:23
@Anonymní píše:
Uf, mám fakt dost. Jak často a dlouho vám spí děti? Ten můj kluk je uplně na zbláznění. Ráno v 6 už je na nohách a tahá mě, že chce snídani a pohádku. A když ne v 6, tak v 4-5:30. Masakr. Odpoledne ho musim kojit dokud neodpadne třeba půl hodiny aby si laskavě zdřímnul na hodinu, a to jen když mám štěstí, a pak to samé večer. Můžu ho dát kdykoli a směje se mi do ksichtu. Usne až kolem 9-10 večer. Co dělám špatně proboha?!

Neteř odpo nesmí od roku a půl, taky vstává brzo.. já byla ještě horší, nechtěla jsem spát skoro vůbec, jsem zvědavá jak na tom bude naše dcerka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
18.7.23 19:27

Špatně nic neděláš, jsou i takové děti. Syn byl totéž, podle popisu spával ještě míň. Odpoledne mi nespí už hrozně dlouho. Je mu 3,5 a spaní je pořád problém. Byl ale dráždivé miminko a rýsuje se nám asi nějaká lehká hyperaktivita. To tě nechci strašit. Ani u nás to nebude nejspíš nic závažného. Ale je to na budku… Chce to obrnit se a snažit se odpočinout, kdykoliv to jde. Ta únava se pak hrozně promítá do všeho. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
18.7.23 19:32

Starsi…23m přes den spí po obědě někdy hodinu někdy 3 ale teď jak je vedro tak spíš min…jedině v kočárku…večer usíná cca ve 22h jediné s námi oběma v posteli (pokud je manžel doma..když doma.neni tak milostivě usne teda bez něj) vstávání záleží na dost věcech..ale nejčastěji kolem 6..nicméně má tam rozptyl 4:30-7:30…mladsi 7m spi cca 3× přes den po 30-60 minutách výjimečně si dá delší poobedovy spánek) málokdy v kočáře a když už tak jakmile se zastaví tak je vzhůru… v posteli spí lépe…spí tedy cca 9-9:30, pak 11-12 (někdy déle) a pak cca 16:30-17…večer pak usíná cca 19-20 a vstává nejčastěji v 5…v mezičase se několikrát vzbudí a začne řvát protože v polospanku se blbě přetočí, zasekne o šprcle, zjistí že nemá dudlika…někdy 1× za noc jindy k němu vstávám co hodinu… Nicméně mi přijde že spi oba celkem dobře…
Edit:opraveny překlepy..snad všechny…😅

Příspěvek upraven 18.07.23 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
18.7.23 19:36

Nic, nejmladsi dcera v 18m spala 23:15-6:30, musela jsem ji budit kvuli povinnostem starsich sourozozencu a stejne bylo treba po obede uvozit a to se teda uracila dat si hodku a pul. Pak nastesti kratce po 18m prestala spat po obede a noc se nam konecne prodlouzila. Ale 3-5krat se budila stejne. Poradne spi od - no, do 5.5r to trvalo :mrgreen: :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
18.7.23 19:37
@Anonymní píše:

Naše 15 měsíční dítě spí od cca 22.30 do šesti, plus přes den jednou na max hodinu, tak dvakrát týdně se stane, že usne dvakrát za den pokaždé na čtyřicet minut, takže naspí toho podobně, jako tvůj a my si libujeme, jak je úžasné, že spinká celou noc. Co bys chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
18.7.23 19:44
@Anonymní píše:

Co nejdriv bych se snazila vynechat ten odpoledni spanek, bude vecer rychleji usinat a vstane treba az v 7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.7.23 20:00

Vsechno spani bych posunula na pozdeji.
Klidne at jde spat v 11, hlavne at rano nebudi ;).

V kocaru neusne?
A u ranniho kojeni uz taky ne?

Jo a pohadky bych rano nepoustela. Tesi se a vstava driv :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
18.7.23 20:08

Mám stejné dítě. 22-6 + 1,5hodiny přes den. Ve 2 letech zrušil denní spánek a spi 22-7.00hod.
Ráno jen otevře očí tak se vstává. Neexistuje že bych spala, nebo ležela, když on ne.
Jo v noci se stále cca 4× kojí.
Od cca 4.00 hodin spí se šumem, protože se budí.
Je to jeho nastavením.

V kočáře nespal nikdy, nesnášel ho. Autosedačka taky ne. Bdělá okna na něj nikdy neplatila.
Do dneska usíná kojení + šum + zataženo v posteli doma. To doma je důležité. Spánek všude jinde je ještě horší.
Aktuálně 28 měsíců a nelepší se nic.

Příspěvek upraven 18.07.23 v 20:13

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.23 20:12

@kocourGarfield Tak to mi povězte, máte nějaký čas na sebe, když vám ho zrovna někdo nehlídá nebo se nestará manžel? Máme opravdu děti jak přes kopírák.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
18.7.23 20:18
@Anonymní píše:
@kocourGarfield Tak to mi povězte, máte nějaký čas na sebe, když vám ho zrovna někdo nehlídá nebo se nestará manžel? Máme opravdu děti jak přes kopírák.

Ne, navíc u toho pracuji, takže veškeré " hlidání" věnují práci.
Jako volno mám, když dítě spí :mrgreen:
Ale moc ho není.

• Citovat
  • Upravit
14686
18.7.23 20:36

Vzdyt spi. Jake “vubec nespi”? :D Prvni 3 deti mi od cca 13 mesicu prestaly spat pres den. A to vecer neusnuly pred 23., rano vstaly nejpozdeji v 7 a cely den byly v pohybu krome chvil, kdy jedly. A zadnou chybu jsem nedelala, proste jim to tak stacilo. Az ctvrte dite nekdy spi pres den dokonce ve 2 a 1/4 roce. No a bez ohledu na denni spanek neusne pred 22. a vstava nejpozdeji v 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
18.7.23 20:51

Ve 20m jsme zrušili odpoledni spánek… a bylo to lepší. Usínala stejně dlouho a pak večer třeba až ve 22hodin… pak se zrušil denní… usínala najednou kolem 19hodiny a spala až do rána… ale tak 14 dní než si to sedlo… od 17hodin už byla unavená… protivnější.. ale den za dnem to bylo lepší a lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
18.7.23 20:58

@Matt 02 já třeba aspoň celou noc: spánku;) Stále se budí ve 28 měs. cca 4× za noc. 9 hodin spánku celkem mi na 2 l velmi aktivní dítě mnoho spánku nepřijde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML