Dítě a klíče od domu/bytu

2566
26.11.11 16:53

Dítě a klíče od domu-bytu

Asi blbý dotaz, ale zajímalo by mne- Jak řešíte svoje školáky a klíče od svých domovů??
Proč se ptám?- máme doma třeťáka a už po druhé jsme měnili zámky, tudíž nevím kam mu klíče dát aby je neztratil, případně mu je nikdo nesebral.
Na šňůru kolem krku mi to nepřijde moc bezpečné, aktovku má zas podepsanou, z kapsy je zaručeně ztratí, tak KAM??
Díky za reakce a nápady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.11.11 16:58

Já teda nosila klíč na krku na šňurce, nepřišlo mi to nebezpečné, klíč jsem neztratila. Teď se těch machršňůrek dělá hafo, stačí si vybrat. Pípadně dát na karabinku na řetízek a strčit do kapsy, i kdyby klíč vypadnul, zůstane viset na karabince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
26.11.11 17:05
Gladys píše:
Já teda nosila klíč na krku na šňurce, nepřišlo mi to nebezpečné, klíč jsem neztratila. Teď se těch machršňůrek dělá hafo, stačí si vybrat. Pípadně dát na karabinku na řetízek a strčit do kapsy, i kdyby klíč vypadnul, zůstane viset na karabince

Ke té šňůrce- oni jsou kluci jak telata- lítají po třídě, chytají se za kapuce a výstřihy, tu se mu dát kolem krku fakt bojím,
ale ta karabinka s řetízkem přidělaná na poutko u kalhot mě vůbec nenapadla-díky! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
26.11.11 17:57

co tak pozoruju děti kolem školy hodně jich má klíče na té šňůrce(josu takové všelijaké reklamní apod.) v kapse u kalhot a připevněné ještě karabinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.11.11 18:26

Syn má aktovku sice podepsanou, ale zevnitř. A klíče má také v aktovce, na karabince, zadělané na takovém poutku, takže klíče zaručeně ztratit nemůže, myslím, že cíleně by je ani nikdo nehledal, pač když někdo neví, kam sáhnout, tak se hledají špatně a nepředpokládám, že by někde ztratil aktovku - nosí to takhle druhým rokem (je ve druhé třídě) a zatím klíče neztratil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.11.11 18:35
Můj syn to má také tak. :mavam:
tterka píše:
Syn má aktovku sice podepsanou, ale zevnitř. A klíče má také v aktovce, na karabince, zadělané na takovém poutku, takže klíče zaručeně ztratit nemůže, myslím, že cíleně by je ani nikdo nehledal, pač když někdo neví, kam sáhnout, tak se hledají špatně a nepředpokládám, že by někde ztratil aktovku - nosí to takhle druhým rokem (je ve druhé třídě) a zatím klíče neztratil :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
26.11.11 18:51

starší syn nosí na karabině na kalhotách a ještě v kapse. na krku to mají zakázáno jak z důvodu bezpečnosti, tak zkrátka proto, že to při vrtění se v lavici tříská do desky a při 30 žácích tak vzniká obstojný randál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
26.11.11 19:13

ahoj, ja jsem nosila klice klasicky na snurce kolem krku a dcera (11let) ma svoje klice od 9 let a nastesti je jeste neztratila :) ma je na karabince se spoustou privesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
29.11.11 16:26

Všem díky za reakce a nápady!!
Zkusila jsem dát synovi klíče na karabinku za poutko u kalhot, tak uvidím jak dlouho je bude mít. Je totiž chronický ztráceč a pokud by to šlo, ztratil by i hlavu. :roll:
 Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
31.10.12 19:06

Já osobně jsem měla jako dítě klíče na šňůrce kolem krku a ztratila jsem je fakt mockrát. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný