Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi blbý dotaz, ale zajímalo by mne- Jak řešíte svoje školáky a klíče od svých domovů??
Proč se ptám?- máme doma třeťáka a už po druhé jsme měnili zámky, tudíž nevím kam mu klíče dát aby je neztratil, případně mu je nikdo nesebral.
Na šňůru kolem krku mi to nepřijde moc bezpečné, aktovku má zas podepsanou, z kapsy je zaručeně ztratí, tak KAM??
Díky za reakce a nápady!
Já teda nosila klíč na krku na šňurce, nepřišlo mi to nebezpečné, klíč jsem neztratila. Teď se těch machršňůrek dělá hafo, stačí si vybrat. Pípadně dát na karabinku na řetízek a strčit do kapsy, i kdyby klíč vypadnul, zůstane viset na karabince
Gladys píše:
Já teda nosila klíč na krku na šňurce, nepřišlo mi to nebezpečné, klíč jsem neztratila. Teď se těch machršňůrek dělá hafo, stačí si vybrat. Pípadně dát na karabinku na řetízek a strčit do kapsy, i kdyby klíč vypadnul, zůstane viset na karabince
Ke té šňůrce- oni jsou kluci jak telata- lítají po třídě, chytají se za kapuce a výstřihy, tu se mu dát kolem krku fakt bojím,
ale ta karabinka s řetízkem přidělaná na poutko u kalhot mě vůbec nenapadla-díky! ![]()
co tak pozoruju děti kolem školy hodně jich má klíče na té šňůrce(josu takové všelijaké reklamní apod.) v kapse u kalhot a připevněné ještě karabinkou
Syn má aktovku sice podepsanou, ale zevnitř. A klíče má také v aktovce, na karabince, zadělané na takovém poutku, takže klíče zaručeně ztratit nemůže, myslím, že cíleně by je ani nikdo nehledal, pač když někdo neví, kam sáhnout, tak se hledají špatně a nepředpokládám, že by někde ztratil aktovku - nosí to takhle druhým rokem (je ve druhé třídě) a zatím klíče neztratil ![]()
tterka píše:
Syn má aktovku sice podepsanou, ale zevnitř. A klíče má také v aktovce, na karabince, zadělané na takovém poutku, takže klíče zaručeně ztratit nemůže, myslím, že cíleně by je ani nikdo nehledal, pač když někdo neví, kam sáhnout, tak se hledají špatně a nepředpokládám, že by někde ztratil aktovku - nosí to takhle druhým rokem (je ve druhé třídě) a zatím klíče neztratil
starší syn nosí na karabině na kalhotách a ještě v kapse. na krku to mají zakázáno jak z důvodu bezpečnosti, tak zkrátka proto, že to při vrtění se v lavici tříská do desky a při 30 žácích tak vzniká obstojný randál. ![]()
ahoj, ja jsem nosila klice klasicky na snurce kolem krku a dcera (11let) ma svoje klice od 9 let a nastesti je jeste neztratila
ma je na karabince se spoustou privesku.
Všem díky za reakce a nápady!!
Zkusila jsem dát synovi klíče na karabinku za poutko u kalhot, tak uvidím jak dlouho je bude mít. Je totiž chronický ztráceč a pokud by to šlo, ztratil by i hlavu. ![]()
Díky!!
Já osobně jsem měla jako dítě klíče na šňůrce kolem krku a ztratila jsem je fakt mockrát. ![]()