Zařízení obýváku levně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
24.11.11 18:03

Zařízení obýváku za levno?

Ahoj holky jdu s prozbou zda byste mi některá nemohla poradit jak vymalovat obývací pokoj? jestli v panelákovém domě dát lino nebo laminátovou podlahu či koberec? Pak kde na internetu nebo z vaší zkušenosti sehnat levnou obývací stěnu, nějalý stolek nebo skřínku pod televizi klidně delší komodu na oblečení a třeba nějakou závěsnou skřínku? Mockrát vám děkuji předem snad se z vás nikdo najde kdo mi poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
24.11.11 18:15

Ahoj,zrovna dnes přišel do schránky leták z Aska.Pěkná menší stěna s pěknou cenou (závěsná skříňka,polička,delší komoda pod televizi a skříňka)za 2500,–. :)
Tak najeď na netu na Asko www.asko.cz a snad to najdeš
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
24.11.11 18:17

nejlevnesinabytek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
24.11.11 18:18

Máme v obýváku obrovskej rohovej gauč a pak jen obyčejnou malou stěnu:
http://www.ano-nabytek.cz/…to_27529.htm
http://www.ano-nabytek.cz/…em_27980.htm
I s dopravou obojí za 13t, což mi přijde super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.11.11 18:18

Ahoj,
tak my mám v obýváku koberec a když vidím, jak mu dávají děti zabrat, měla jsem dát plovoučku nebo něco na ten způsob.
A stěnu neporadím. TO nevedeme, máme koupené obyčejné dřevěné skříně s policemi na knihy a k nim ve stejném stylu komodu na které stojí tv. Kupovali jsme myslím v OBI, a pak i něco v bazaru s nábytkem, kde mají i nový nábytek vlastní výroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
24.11.11 18:28

Do obýváku jedině koberec, plovoučku mám v kuchyni, dost to klouže a když jsou malé děti…
Nakoupili jsme toho hodně v Polsku, s kvalitou jsme spokojeni a oproti ČR bezva ceny
www.castorama.pl např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
24.11.11 18:44

Ahojky, zrovna před týdnem jsme koupili v Jamallu stěnu za 2.990,– :palec: je tam televizní komoda, dvě poličky, klasikcá komoda a závěsná skříňka. Uspořádání je na tobě, což mi :mrgreen: vyhovuje, nesnáším jednotný kusy, který prostě musíš postavit tak jak jsou :roll: polovoučku máme z baumaxu 189,– kč za metr - nic výjimečnýho - stejně už je poškrábaná od malýho :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
24.11.11 19:39

Raději lino, nebo koberec, než plovoučku, levný nábytek sleduj v akcích, dobře se dá koupit v Möbelixu, Paul nábytku, Scontu, Ikee, záleží, co máš poblíž. Ale teď koukám, že se ptáš na net, tak to moc neporadím. A jak vymalovat? Podle svého vkusu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.11.11 20:15

Taky můžu doporučit jamall. Vymadá to jako drahé a přitom to moc nestojí. máme velý obývák z jejich komod, ale už nevím cenu, kupovali jsme cca před 7lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
24.11.11 20:23

nejlevnejsi nabytek byl super pro slozeni - tam sla dira na diru, max. spokojenost, na Asko jsem v tomhle smeru slysela kritiku… Ale: neco co se hodne pouziva uz bych si v tom levnym stylu, ktereho je dnes plno nebrala - konferencni stolek uz ma ojete (roztrepeny papir) nohy, jak se do nej obcas kopne.
Priste uz bych volila hezke kusy z bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.11.11 14:02

Holky strašně moc V8m děkuji z prvního odkazu za stěna vypadá nádherně a třetí také vypadají také krásně ještě to musím všechno pořádně projít a pak snad něco objednám :) sedačku máme postarší takovou hnědou s kytkama nic extra ale ona aspon zatím stačí napadlo mě právě že dáme linoleum to je vlastně takové lino akorát je prý co jsem slyšela kvalitnější a lepší. Stěnu pohledám a vymalování líbilo by se mi něco do světle hnédě ale dálší kombinace k tomu když je hnědá sedačka a také pak i hnědá stěna tak stále nějak nevím co by jste mi ještě poradili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
26.11.11 16:42
Barča K píše:
Holky strašně moc V8m děkuji z prvního odkazu za stěna vypadá nádherně a třetí také vypadají také krásně ještě to musím všechno pořádně projít a pak snad něco objednám :) sedačku máme postarší takovou hnědou s kytkama nic extra ale ona aspon zatím stačí napadlo mě právě že dáme linoleum to je vlastně takové lino akorát je prý co jsem slyšela kvalitnější a lepší. Stěnu pohledám a vymalování líbilo by se mi něco do světle hnédě ale dálší kombinace k tomu když je hnědá sedačka a také pak i hnědá stěna tak stále nějak nevím co by jste mi ještě poradili? :)

my máme sedačku v barvě cappuccino, hnědou stěnu a tmavou podlahu a před týdnem jsme malovali - bíle (aby to vše vyniklo) a zadní stěna za sedačkou je zelená a na ní přijde designový obraz slunečnice složený ze tří dílů......viděla jsem to v jednom katalogu a strašně mě to zaujalo, tak jsem si ty slunečnice objednala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.11.11 21:57

my jsme stěnu v obýváku vyřešili velmi levně, dřevěné žebříky z ikey, na to jinde koupené laminované dřevotřískové desky, sestavíš, jak potřebuješ, aby ti vyšel otvor na TV, navíc máš spoustu úložneho prostoru okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alkul
26.11.11 23:43

vymalování

Tmavší barvy dělají místnosti menší, takže tím se řídit. Když trváš na hnědé, vymaluj si tmavěhnědý podklad pro pár býlých polic nad TV a bílý TV stolek. Ostatní světlounce žuluté, nebo okrové, ale opravdu jen nádech. Naproti bude ta hnědá sedačka a bude to spolu ladit!
 Alena

• Citovat
  • Upravit
225
28.11.11 15:16

Holky staršně díky moc se mi líbí jak jste mi poradili a nejspíš většinu také uskutečním určitě to malování a podlahu asi to linoleum opravdu moc děkuji moc mi to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný