Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky jdu s prozbou zda byste mi některá nemohla poradit jak vymalovat obývací pokoj? jestli v panelákovém domě dát lino nebo laminátovou podlahu či koberec? Pak kde na internetu nebo z vaší zkušenosti sehnat levnou obývací stěnu, nějalý stolek nebo skřínku pod televizi klidně delší komodu na oblečení a třeba nějakou závěsnou skřínku? Mockrát vám děkuji předem snad se z vás nikdo najde kdo mi poradí ![]()
Ahoj,zrovna dnes přišel do schránky leták z Aska.Pěkná menší stěna s pěknou cenou (závěsná skříňka,polička,delší komoda pod televizi a skříňka)za 2500,–. ![]()
Tak najeď na netu na Asko www.asko.cz a snad to najdeš
![]()
Máme v obýváku obrovskej rohovej gauč a pak jen obyčejnou malou stěnu:
http://www.ano-nabytek.cz/…to_27529.htm
http://www.ano-nabytek.cz/…em_27980.htm
I s dopravou obojí za 13t, což mi přijde super ![]()
Ahoj,
tak my mám v obýváku koberec a když vidím, jak mu dávají děti zabrat, měla jsem dát plovoučku nebo něco na ten způsob.
A stěnu neporadím. TO nevedeme, máme koupené obyčejné dřevěné skříně s policemi na knihy a k nim ve stejném stylu komodu na které stojí tv. Kupovali jsme myslím v OBI, a pak i něco v bazaru s nábytkem, kde mají i nový nábytek vlastní výroby.
Do obýváku jedině koberec, plovoučku mám v kuchyni, dost to klouže a když jsou malé děti…
Nakoupili jsme toho hodně v Polsku, s kvalitou jsme spokojeni a oproti ČR bezva ceny
www.castorama.pl např.
Ahojky, zrovna před týdnem jsme koupili v Jamallu stěnu za 2.990,–
je tam televizní komoda, dvě poličky, klasikcá komoda a závěsná skříňka. Uspořádání je na tobě, což mi
vyhovuje, nesnáším jednotný kusy, který prostě musíš postavit tak jak jsou
polovoučku máme z baumaxu 189,– kč za metr - nic výjimečnýho - stejně už je poškrábaná od malýho
![]()
Raději lino, nebo koberec, než plovoučku, levný nábytek sleduj v akcích, dobře se dá koupit v Möbelixu, Paul nábytku, Scontu, Ikee, záleží, co máš poblíž. Ale teď koukám, že se ptáš na net, tak to moc neporadím. A jak vymalovat? Podle svého vkusu. ![]()
Taky můžu doporučit jamall. Vymadá to jako drahé a přitom to moc nestojí. máme velý obývák z jejich komod, ale už nevím cenu, kupovali jsme cca před 7lety.
nejlevnejsi nabytek byl super pro slozeni - tam sla dira na diru, max. spokojenost, na Asko jsem v tomhle smeru slysela kritiku… Ale: neco co se hodne pouziva uz bych si v tom levnym stylu, ktereho je dnes plno nebrala - konferencni stolek uz ma ojete (roztrepeny papir) nohy, jak se do nej obcas kopne.
Priste uz bych volila hezke kusy z bazaru.
Holky strašně moc V8m děkuji z prvního odkazu za stěna vypadá nádherně a třetí také vypadají také krásně ještě to musím všechno pořádně projít a pak snad něco objednám
sedačku máme postarší takovou hnědou s kytkama nic extra ale ona aspon zatím stačí napadlo mě právě že dáme linoleum to je vlastně takové lino akorát je prý co jsem slyšela kvalitnější a lepší. Stěnu pohledám a vymalování líbilo by se mi něco do světle hnédě ale dálší kombinace k tomu když je hnědá sedačka a také pak i hnědá stěna tak stále nějak nevím co by jste mi ještě poradili? ![]()
Barča K píše:
Holky strašně moc V8m děkuji z prvního odkazu za stěna vypadá nádherně a třetí také vypadají také krásně ještě to musím všechno pořádně projít a pak snad něco objednámsedačku máme postarší takovou hnědou s kytkama nic extra ale ona aspon zatím stačí napadlo mě právě že dáme linoleum to je vlastně takové lino akorát je prý co jsem slyšela kvalitnější a lepší. Stěnu pohledám a vymalování líbilo by se mi něco do světle hnédě ale dálší kombinace k tomu když je hnědá sedačka a také pak i hnědá stěna tak stále nějak nevím co by jste mi ještě poradili?
my máme sedačku v barvě cappuccino, hnědou stěnu a tmavou podlahu a před týdnem jsme malovali - bíle (aby to vše vyniklo) a zadní stěna za sedačkou je zelená a na ní přijde designový obraz slunečnice složený ze tří dílů......viděla jsem to v jednom katalogu a strašně mě to zaujalo, tak jsem si ty slunečnice objednala ![]()
my jsme stěnu v obýváku vyřešili velmi levně, dřevěné žebříky z ikey, na to jinde koupené laminované dřevotřískové desky, sestavíš, jak potřebuješ, aby ti vyšel otvor na TV, navíc máš spoustu úložneho prostoru okolo
Tmavší barvy dělají místnosti menší, takže tím se řídit. Když trváš na hnědé, vymaluj si tmavěhnědý podklad pro pár býlých polic nad TV a bílý TV stolek. Ostatní světlounce žuluté, nebo okrové, ale opravdu jen nádech. Naproti bude ta hnědá sedačka a bude to spolu ladit!
Alena
Holky staršně díky moc se mi líbí jak jste mi poradili a nejspíš většinu také uskutečním určitě to malování a podlahu asi to linoleum opravdu moc děkuji moc mi to pomohlo ![]()