Vánoce a výzdoba

• Fotoalbum (47)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
303
24.11.11 13:48

vánoce-výzdoba

Ahoj

Chtěla jsem se zeptat už někdo máte nebo děláte vánoční výzdobu,že naše sousedka už sní začala a ještě ktomu to má přeplácený no jako výlohy.Že bych byla pozadu :lol: :P :lol: :lol: no blbá přeci nejsem a závist to taky není ale ještě je brzo né i když první advent je už v neděli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
24.11.11 13:50

Já už viděla i svícny rozsvícený v oknech,podle mě je ještě brzy :nevim: Já budu dělat kolem 15.prosince výzdobu.Vánoce miluju,ještě by mohl být sníh a bude to ono ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17864
24.11.11 13:50

Já bych byla úplně vděčná za vánoční výzdobu typu - uklizeno. Jsem nemocná a je tu bordel jak v tanku, což mě vánočně vůbec nenalaďuje.
Jinak mě celkem nechává chladnou, co mají sousedi, výzdobu nedělám kvůli nim, ale kvůli sobě a v době, kdy chci já, nesoutěžím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17864
24.11.11 13:52

Jinak mi to vadí předčasně v krámech, to je masáž, u sousedů je to přece jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.11 13:53

Vánoce letos slavíme no spíš kvuli malému po dlouhé době a já začla dneska :mrgreen: .Právě meju okna a lepim krásné dekorační nálepky z lídlu :lol: ,zítra začneme péct a pak až nabiju tavnou pistol tak začnu vázat věnce pro rodinu a na hrobečky a takové ty čimčaráda začnu až tak za 14 dní nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
24.11.11 13:53

Já už výzdobu mám :-D Akorát ještě nezapínám světýlka.Jinak to dělám v sobotu,před 1.adventní nedělí, ale letos jsem v sobotu ve škole tak abych to nestihla.

A proč píšeš jako anonym? Snad na tom není nic intimního ne?

• Citovat
  • Upravit
13119
24.11.11 13:54

no, on od víkendu začíná advent, tak možná proto všichni zdobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.11.11 13:54

Proč anonymně??? :zed:
Já dělám výzdobu už pomalu (kupuju co chybí atd…zitra jedu pro adv. venec) a vyzdobu bude mitod nedele pze je prvni adventni.
Myslim ze sousedka je celkem normlani, lepsi nejaka vyzdoba nez zadna, pokud se jim libi aspon maji doma prima atmosferu narozdil od jinych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.11.11 13:56

Já plánuju akci na víkend, začíná advent tak se do toho pustím :) Každý ať si nazdobí jak se mu líbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.11.11 13:59

Začnu o víkendu, myslím že je to čas tak akorát,teď nestíhám, možná sousedka nebude mít čas tak vyzdobila už teď.Přijde mi trapné zakládat diskuzi anonymně, nebo jsi chtěla slyšet že je sousedka blázen že to dělá už teď :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
24.11.11 14:00

Tak zrovna včera jsem se dohadovala s mamkou,že už je tuhle neděli první advent..takže v sobotu začnu,ještě dokoupím adv.věnec opráším věci z lonska co přežily a pustím s dotoho s pomocí malý,tak jsem zvědavá jak to dopadne :lol:

• Citovat
  • Upravit
22614
24.11.11 14:01
Anonymní píše:
AhojChtěla jsem se zeptat už někdo máte nebo děláte vánoční výzdobu,že naše sousedka už sní začala a ještě ktomu to má přeplácený no jako výlohy.Že bych byla pozadu :lol: :P :lol: :lol: no blbá přeci nejsem a závist to taky není ale ještě je brzo né i když první advent je už v neděli :nevim:

Já jsem dala do dvou oken co máme do ulice takové sněhové vločky a zítra si chci udělat květináče s větvičkami a mám do toho takové proutěné komety nastříkané zlatou barvou. Ale pokud to nestihnu, tak se nic nestane…
Ale spíš se musím vrhnout na nějaký ten úklid - okna umytá mám, něco jsem přerovnala.. Ale malá si to zase srovnala po svém, tak mě to čeká zas:-) A příští týden začnu péct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.11.11 14:02

Já začnu péct o víkendu a výzdobu udělám nejdřív mikulášskou, pak vánoční:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895

Já včera udělala svícen a adventní věnec, ven udělám truhlíky za okno a je hotovo, svítící stromeček venku bych rozsvítila až tak za 14 dní, nějak mi to venkovní počasí nekoresponduje s Vánocema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
Kamča.dalmatinka píše:
Vánoce letos slavíme no spíš kvuli malému po dlouhé době a já začla dneska :mrgreen: .Právě meju okna a lepim krásné dekorační nálepky z lídlu :lol: ,zítra začneme péct a pak až nabiju tavnou pistol tak začnu vázat věnce pro rodinu a na hrobečky a takové ty čimčaráda začnu až tak za 14 dní nejdříve

ježíši,kde mám tavnou pistoli? :D sme se stěhovali a ted nevím kam jsem ji dala,ještě,žes to tu zmínila,jdu hledat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný