Vánoce a výzdoba

• Fotoalbum (47)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
24.11.11 14:03

Začínám adventem,takže v neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
24.11.11 14:04
Dice píše:
Proč anonymně??? :zed:

No proč asi… bude prodrbávat sousedku pod nickem? O nic přece jiného nešlo, než jaká je to trubka, co už má všechno hotovo a ještě přeplácané… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

K otázce - ne, ještě nemám. Asi pomalu začnu o víkendu - pár větviček a kouliček na záclony, nějaká vánoční dekorace na poličku a tak. Ale spíš bych teda taky potřebovala tu výzdobu s názvem „Fakt vánočně uklizeno“ :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.11.11 14:11

Dnes nebo zítra budu dělat věnec. Vánoční výzdobu až o Vánocích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
24.11.11 14:12

já už se nemůžu dočkat… začnu o víkendu, aby v neděli už bylo hezky ozdobeno a rozsvíceno :dance: každý rok to docela prožívám, a to ještě neslavíme „kvůli dětem“, to pak bude vůbec zážitek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.11 14:12
BohunkaP píše:
Dice píše:

No proč asi… bude prodrbávat sousedku pod nickem? O nic přece jiného nešlo, než jaká je to trubka, co už má všechno hotovo a ještě přeplácané… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

K otázce - ne, ještě nemám. Asi pomalu začnu o víkendu - pár větviček a kouliček na záclony, nějaká vánoční dekorace na poličku a tak. Ale spíš bych teda taky potřebovala tu výzdobu s názvem „Fakt vánočně uklizeno“ :oops: :mrgreen:

Tu bych potřebovala taky, kde se to kupuje? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.11.11 14:13
atominnka píše:
BohunkaP píše:
Dice píše:

K otázce - ne, ještě nemám. Asi pomalu začnu o víkendu - pár větviček a kouliček na záclony, nějaká vánoční dekorace na poličku a tak. Ale spíš bych teda taky potřebovala tu výzdobu s názvem „Fakt vánočně uklizeno“ :oops: :mrgreen:
Tu bych potřebovala taky, kde se to kupuje? :P

hoďte odkaz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9223
24.11.11 14:14

heh… doufám,že ta sousedka nejsem já… okna mám nazdobený asi 3 dny,protože jsem našla sníh na okna z minulýho roku a nutně jsem potřebovala vyzkoušet,jestli funguje… :mrgreen: přeplácaný to ale snad nemáme :oops: a včera manžel pouštěl koledy,aby jsme věděli,jaká je to kvalita a jaký máme stáhnout… taky už mám vyyšlený cukroví,co upeču a sepsaný čeho kolik potřebujeme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
24.11.11 14:15

Ahoj já jsem začala umyla jsem dole okna a nalepila nálepky, a něco dala do obýváku, pár svícnů (dva), jeden den jěště umyji okna nahoře a kačce udělám nálepky, hlavně potřebuji tady vyčistit koberec, začala jsem, ale já zdobím decentně, nic velikýho. Příští týden budu péct a pak snad jen odpočívat a běžný úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.11 14:15
kocunka píše:
heh… doufám,že ta sousedka nejsem já… okna mám nazdobený asi 3 dny,protože jsem našla sníh na okna z minulýho roku a nutně jsem potřebovala vyzkoušet,jestli funguje… :mrgreen: přeplácaný to ale snad nemáme :oops: a včera manžel pouštěl koledy,aby jsme věděli,jaká je to kvalita a jaký máme stáhnout… taky už mám vyyšlený cukroví,co upeču a sepsaný čeho kolik potřebujeme… :lol:

Já dneska uspávala koledami malou:-D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
24.11.11 14:23
kocunka píše:
heh… doufám,že ta sousedka nejsem já… okna mám nazdobený asi 3 dny,protože jsem našla sníh na okna z minulýho roku a nutně jsem potřebovala vyzkoušet,jestli funguje… :mrgreen: přeplácaný to ale snad nemáme :oops: a včera manžel pouštěl koledy,aby jsme věděli,jaká je to kvalita a jaký máme stáhnout… taky už mám vyyšlený cukroví,co upeču a sepsaný čeho kolik potřebujeme… :lol:

možná jo :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10952
24.11.11 14:24

Tak já už mám upečený rohlíčky a linecký(nemám je tedy slepený),ozdobenou kuchyn a včera jsem udělala věnec na dveře a v okně do ulice mám umělý stromeček s optickými vlákny,ten rozvítím až v neděli.
Nějek se těch vánoc letos nemůžu dočkat,tak je takhle přivolávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.11.11 14:24

Začnu s adventem o víkendu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
24.11.11 14:25

Já musela začít ted jelikož o víkendu nebývám doma, jen akorát vydělám adventní věnec a zapálí, první svíčku a pomale budeme pokračovat, akorát musím koupit baterku do váhy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
24.11.11 14:28
BohunkaP píše:
Dice píše:

:potlesk: :potlesk: :potlesk:

sebrala si mi to z úst…ehm vlastně z klávesnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.11 14:28

Tak já nejdřív na uklid chtěla nejmout nějakou studentku,ale říkám si že dokud mohu pracovat tak budu takže každej den dělám nanejvejš dvě hodiny a to meju i spáry a mám tu naklizeno že by se dalo jíst ze země(kromě jednoho pokoje nahoře který používáme jako sklad a jeden je pro hosty takže tam jen vytřu podlahu a prach.Chce to jenom mít určitej systém :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný