Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dice píše:
Proč anonymně???
No proč asi… bude prodrbávat sousedku pod nickem? O nic přece jiného nešlo, než jaká je to trubka, co už má všechno hotovo a ještě přeplácané…
![]()
K otázce - ne, ještě nemám. Asi pomalu začnu o víkendu - pár větviček a kouliček na záclony, nějaká vánoční dekorace na poličku a tak. Ale spíš bych teda taky potřebovala tu výzdobu s názvem „Fakt vánočně uklizeno“
![]()
Dnes nebo zítra budu dělat věnec. Vánoční výzdobu až o Vánocích…
já už se nemůžu dočkat… začnu o víkendu, aby v neděli už bylo hezky ozdobeno a rozsvíceno
každý rok to docela prožívám, a to ještě neslavíme „kvůli dětem“, to pak bude vůbec zážitek ![]()
BohunkaP píše:Dice píše:
Proč anonymně???No proč asi… bude prodrbávat sousedku pod nickem? O nic přece jiného nešlo, než jaká je to trubka, co už má všechno hotovo a ještě přeplácané…
K otázce - ne, ještě nemám. Asi pomalu začnu o víkendu - pár větviček a kouliček na záclony, nějaká vánoční dekorace na poličku a tak. Ale spíš bych teda taky potřebovala tu výzdobu s názvem „Fakt vánočně uklizeno“![]()
![]()
![]()
Tu bych potřebovala taky, kde se to kupuje? ![]()
atominnka píše:BohunkaP píše:Tu bych potřebovala taky, kde se to kupuje?Dice píše:
Proč anonymně???No proč asi… bude prodrbávat sousedku pod nickem? O nic přece jiného nešlo, než jaká je to trubka, co už má všechno hotovo a ještě přeplácané…
K otázce - ne, ještě nemám. Asi pomalu začnu o víkendu - pár větviček a kouliček na záclony, nějaká vánoční dekorace na poličku a tak. Ale spíš bych teda taky potřebovala tu výzdobu s názvem „Fakt vánočně uklizeno“![]()
![]()
![]()
hoďte odkaz ![]()
heh… doufám,že ta sousedka nejsem já… okna mám nazdobený asi 3 dny,protože jsem našla sníh na okna z minulýho roku a nutně jsem potřebovala vyzkoušet,jestli funguje…
přeplácaný to ale snad nemáme
a včera manžel pouštěl koledy,aby jsme věděli,jaká je to kvalita a jaký máme stáhnout… taky už mám vyyšlený cukroví,co upeču a sepsaný čeho kolik potřebujeme… ![]()
Ahoj já jsem začala umyla jsem dole okna a nalepila nálepky, a něco dala do obýváku, pár svícnů (dva), jeden den jěště umyji okna nahoře a kačce udělám nálepky, hlavně potřebuji tady vyčistit koberec, začala jsem, ale já zdobím decentně, nic velikýho. Příští týden budu péct a pak snad jen odpočívat a běžný úklid.
kocunka píše:
heh… doufám,že ta sousedka nejsem já… okna mám nazdobený asi 3 dny,protože jsem našla sníh na okna z minulýho roku a nutně jsem potřebovala vyzkoušet,jestli funguje…přeplácaný to ale snad nemáme
a včera manžel pouštěl koledy,aby jsme věděli,jaká je to kvalita a jaký máme stáhnout… taky už mám vyyšlený cukroví,co upeču a sepsaný čeho kolik potřebujeme…
Já dneska uspávala koledami malou:-D ![]()
kocunka píše:
heh… doufám,že ta sousedka nejsem já… okna mám nazdobený asi 3 dny,protože jsem našla sníh na okna z minulýho roku a nutně jsem potřebovala vyzkoušet,jestli funguje…přeplácaný to ale snad nemáme
a včera manžel pouštěl koledy,aby jsme věděli,jaká je to kvalita a jaký máme stáhnout… taky už mám vyyšlený cukroví,co upeču a sepsaný čeho kolik potřebujeme…
možná jo
![]()
Tak já už mám upečený rohlíčky a linecký(nemám je tedy slepený),ozdobenou kuchyn a včera jsem udělala věnec na dveře a v okně do ulice mám umělý stromeček s optickými vlákny,ten rozvítím až v neděli.
Nějek se těch vánoc letos nemůžu dočkat,tak je takhle přivolávám ![]()
Já musela začít ted jelikož o víkendu nebývám doma, jen akorát vydělám adventní věnec a zapálí, první svíčku a pomale budeme pokračovat, akorát musím koupit baterku do váhy. ![]()
BohunkaP píše:Dice píše:
![]()
![]()
sebrala si mi to z úst…ehm vlastně z klávesnice ![]()
Tak já nejdřív na uklid chtěla nejmout nějakou studentku,ale říkám si že dokud mohu pracovat tak budu takže každej den dělám nanejvejš dvě hodiny a to meju i spáry a mám tu naklizeno že by se dalo jíst ze země(kromě jednoho pokoje nahoře který používáme jako sklad a jeden je pro hosty takže tam jen vytřu podlahu a prach.Chce to jenom mít určitej systém
.