Vysavač iRobot Roomba 555

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
24.11.11 14:21

iRobot Roomba 555

Ahoj holky,

uz dlhsie premyslam nad robotickym vysavacom, mam ho schvaleny u manzelom a dame si darecek na vianoce :)). Doporucili mi tento iRobot Roomba 555 - http://www.robotickevysavace-levne.cz/…-555-p5.html

Nemate niektora s tymto, alebo i inym skusenost? je ich strasne vela a su prave i lacnejsie tejto znacky, tak neviem do coho ist…

Na moj vkus to podla youtube dost vrci, ale zevraj upratuje krasne, cielene…
 DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
24.11.11 14:23

Skvělá volba,určitě budeš spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
24.11.11 14:34

máme ho doma, jen o řadu horší, ale je super, každý den vysává a budeš koukat jaký máš doma binec-vrstvy prachu a vlasů 8o nechápu kde to vždy posbírá :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.11.11 14:36

Ahoj, já mám asi měsíc robota LG HOM -BOT VR 5902LVM a jsem maximálně spokojená, předčil moje očekávání.Máme plovoucí podlahy a dlažbu a vše krásně vyčistí, má bezdotykový nárazník a do nábytku nevráží, ani se ho nedotýká, ale díky bočním kartáčkům vymete všechno i podél stěn.A hlučný není vůbec, normálně ho pouštíme večer u televize a neruší a dokonce malá spí v postýlce, pod kterou vysavač jezdí a nevzbudí se. Hlučný je o trošičku víc než vestavná myčka. Měla jsem strach z údržby vysavače, že mi zabere hodně času a nebude mně bavit a musím říct, že jsem se obávala zbytečně, nádobka je vyprázdněná raz dva a kartáč se taky dobře vyndavá a čistí - mám dlouhé vlasy, které se na ten kartáč namotávají a je nutné je z něj pravidelně odstraňovat. O Roombě jsem právě přemýšlela taky, ale odradil mně ten dotykový nárazník, máme nábytek ze světlé dýhy a vadilo by mi, kdyby do něho narážel, i když všichni tvrdí, že nábytek nepoškodí. Takže to je moje zkušenost s robotickým vysavačem, i když s jiným, než chce zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
24.11.11 14:36

Taky mohu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.11.11 14:37

máme a je :palec:
neuděláte chybu, my máme tedy o řadu lepší, ale tenhle naprosto stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
24.11.11 14:45

Máme rombu 581 a jsem spokojená- Zítra jí bude rok

Hlučná je, telku u ní koukat nehrozí, ale když jdeme z domu- tak ji zapínám a přicházíme do uklizeného bytu.

Jo a mne se teď porouchala- před týdnem- byla v reklamaci- za týden závada odstraněna a navíc mi tam dali nejnovější softwer 8o vše v záruce

Přestali se točit kartáče- vymenili mi celý spodek- ale stejně jsem spokojená- servis na jedničku, oprava rychlá a teď luxuje super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.11.11 14:50

Mám roombu 564 PET ( máme psa) a jsem nadšená. Už si to bez „roombičky“ ani nedokážu představit.
Vybírat by si měla podle toho jak velký máte byt a co všechno od toho vysavače očekáváš. Tady máš porovnání modelů
http://irobot.cz/…vnani-modelu
Já jsem si volala i na jejich infolinku, vpravo v menu, a ptala jsem se právě na rozdíly, jsem se nemohla rozhodnout který vzít:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.11.11 15:05

Ja mam vyssi radu ale roomby jsou super vsechny :palec: budes spokojena, jen ji nabijej na zakladne a porad nepretrzite!!!! Jeji baterka je na to udelana, pokud ji budes nechavat vyplou a nebude se nabijet neustale v zakladne, tak si znicis baterii!!! Jo a hlavne menit filtr, staci jednou za pul roku, a tak jednou tydne vycistit kartace podle navodu!!!! Jinak si ji zadres!!!! Jo a jeste musis dat byt do takoveho stavu aby se ti nikde nezasekavala nebo nezamotavala do kabelu, to jsem tak po tydnu vychytala :) Jsem s ni moc spokojena, vysaje krasne! Vysavacem vysavam jen jednou tydne a to hlavne tam kde roomba nedostane, za dverma a v uzkych prostorach!!! Mam ji rok a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.11.11 15:05

Jineho robota nebrat!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.11.11 15:24

Ahoj, my už máme přes rok IRobot roomba pet series-speciálně upraveý na zvířecí chlupy a jsme moc spokojení. Ano, je dost hlučný, takže ho zapínám, když jdeme na procházku nebo někam jedeme. Opravdu vysává důkladně. Podle článků, které jsem četla o robotických vysavačích bych řekla, že IRoboti jsou opravdu nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.11.11 15:36

Ja mam taky roombu pet, rozdil je jen ve velikosti te nadrzky na bordel:) stejne pouzivam tu mensi nadrzku protoze ma tu gumovou sterku a lip to s ni vysaje!!!! Jen ji musim pak kazdy den vysypat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.11.11 19:46

… holky a nemate niektora doporucenie do ktoreho ist - ci Roomba 531, ci 555, ci 521 urcite na metre by mi stacila 531 a 521 a iny rozdiel okrem casovaca a tej clony tam nevidim. Casovac je dobra vec, to ano, ale ci to za to stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
24.11.11 21:44

Jo stojí, já ho nemám a lednu se vracím do práce a sousedům ho prostě v půl sedmý pouštět nad hlavou nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.11.11 10:18

vrci to podla teba teda hodne? ci to vydava i iny zvuk ako buchanie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný