Vánoční úklid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
987
25.11.11 15:36

vanocni uklid..

Ahoj chci se zeptat co u vas znamena vanocni uklid? o vykendu se na nej chystam co vsechno delate? mate nejaky sistem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4243
25.11.11 15:41

Ahoj,
umýt okna, vyprat záclony, závěsy, vyprat přehozy přes sedačky, dekorační polštářky, podsedáky na židlík, vše v poličkách nadzvednout - tv, rekordéry, vázičky… a utřít pod tím prach, umýt dekorační sklo - to myju v myčce, pak vymývám skříně - kuchyňské, botník apod., mejeme světla - odmontujeme a umyjeme, nejen povrchu, to šolíchám během roku a hodně vyhazuju přebytečné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.11.11 15:45

u nas to neznamena nic…mozna umyju nadobi :mrgreen: :mrgreen: neee ale okna vetsinou umyvam..jinak uklizim prubezne..nic specialniho na vanoce nedelam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.11.11 15:48

Ja uklizim kazdy tyden, takze zadny Vanocni specialni uklid nedelem, proste jen to co normalne.
Jen vzdy pred Vanoci necham firmou vycistit koberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
25.11.11 15:49

no to ja prave moc nechapu ten pojem „vanocni uklid“.. ja uklizim prubezne celej rok, to co se nam nehodi rovnou vyhuzuju a ted navic max ty okna.. kdyz nekdo dela ten vanocni uklid tak z toho pak mam takovej pocit jak kdyby se celej rok nechal opkolit bordelem aby pak mel co delat :D ale to nic proti, to je jen takova moje predstava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
25.11.11 15:51

To já budu mýt okna, pak je vyzdobím a tím to končí. Během týdne uklízím průběžně, takže to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
25.11.11 15:55

taky uklizim tak nejak prubezne, takze nic extra :mrgreen: spis se zamerim na vyzdobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.11.11 15:55

Umýt okna,uklízím denně,takže nic spešl navíc mě nečeká,tento týden jsem udělala jen „důkladnější“ pořádek než obvykle,chtělo se mi i odsunout gauč při luxování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.11.11 15:58

U nás byl „vánoční úklid“ teď při stěhování.Jinak místo úklidu jen nazdobím okna.Myju je na podzim dokud není tak kosa a uklízím průběžně.

• Citovat
  • Upravit
227
25.11.11 16:00

Vánoční úklid neznamená nic. Uklízím průběžně a pořádně celý rok a nevidím důvod, proč si kazit svátky a honit se kvůli tomu, že to dělají všichni a že se to tak má 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
25.11.11 16:03

Vánoční úklid taky nevedu. Okna myju vždy nejdýl v říjnu dokud je venku lidsky a nepřimrzá mi na nich voda, při té příležitosti vezmu i záclony. A jinak dělám jen běžný úklid, uklidit kuchyň, zamést, vytřít a vánočně zdobím.
A letos díky těhotenství a stěhování bude změna a při stěhování se uklidí a tím to hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.11.11 16:16

Ahoj,
tak já uklízím přůběžně pořád, takže tento výraz do mého slovníku nepatří. Všechno peru dle potřeby, okna myju jen na jaře (v zimě ani omylem), záclony nevedeme a prkotiny na poličkách jsem zrušila právě z důvodu zvedání a utírání prachu. SPíš se časem zaměřím na nějakou vánoční výzdobu, ale úklid nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
25.11.11 16:18

U nás začíná vánoční úklid nejprve uděláním obr bordelu s vánoční výzdobou. :roll:
Jinak uklízím též průběžně, takže na vánoce maximálně umyju navíc svým klukům držtičky upatlané od cukroví a čokolády. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.11.11 16:25

Já taky žádnej vánoční úklid nevedu.Uklízím pravidelně,tak to ani není potřeba,udělám jen to co vždycky-vyluxuju,vytřu,utřu prach,umyju záchod s koupelnou.Okna v zimě taky nemyju,jen 1× za rok na jaře,kolem velikonoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
25.11.11 16:47

systém nemám, uklízím celoročně, v chlívu nežijeme, tak co bláznit :mrgreen: jen před vánoci navíc umyju okna, vyperu záclony a nechám vyčistit sedačku a koberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný