Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, minimálně do roku ne, pokud vydržíte ještě déle, tím lépe
My dávali polštářek cca od 18 měsíců a ještě takovou tenkou placku ![]()
My zacli davat polstarek asi v 8mi mesicich, ale jen proto, ze Samy mel bronchytidu, spatne se mu dychalo, a mel zachvaty kasle, tak jsme ho trochu podlozili, byl to ale jak psala Fragola, takovej ten placatej polstar … mame ho doted, uz jsme ho nevydelali, Samy na nem obcas spi, nekdy ho ma uplne mimo.
Taky bych pockala, kdyz to neni nutny, a pak teda koupit jen nejaky uplne placaty … je to fakt, jak kdyby tam skoro nic nemel. ![]()
Já nedávám, když je Ondra zdravý. Pokud má rýmu a kašel, tak dám tu placku.
Ondrovi je 10 měsíců.
Nedavam, mam v zaloze plcaty detsky z ikey, ale dokad neprijde a jasne a srozumitelne mi nerekne „Maminko, dej mi polstarek“, tak nic nedostne ![]()
Holky a takový ten klínek ze stejného materiálu jako je matrace dáváte? Nebo máte matraci úplně narovno?
ahoj,
polštářek nedávám (malá má 10 měsíců) a ani klínek v postýlce nemáme, matrace je úplně narovno.
K.
Mafina5 píše:
Holky a takový ten klínek ze stejného materiálu jako je matrace dáváte? Nebo máte matraci úplně narovno?
Ja mam rovne asi od 3.mesice,ale my nemame problem s blinkanim atd,kdyz byla mala ani si moc neodrihavala.
Klinek mel, to je vlastne pravda, ale z duvodu bliti, jinak bych nedavala. A stejne to asi moc nepomohlo, kdyz se v noci zacal blitickem davit, tak jsem skakala z postele jak srna ![]()
Mafina5 píše:
Nemeli jsme … s blinkanim u nas problem nebyl.
Mafina5 píše:
Klínek jsme měli, děti byly hodně blinkací
Teď dávám, pokud je rýma ![]()
Pryfish, polštářek se nemá dávat kvůli pozdějším shrbeným zádům.
Dříve se to nevědělo a dceři jsem dávala normální polštář, tedˇ má problémy se zádama- je jí 15.
Náš Míša začal polštářek používat sám. Když spával odpoledne na gauči, tak si takový malý ozdobný vždy ukořistil a bořil do něj obličej (spí hodně v té jogínské poloze s vystrčeným zadkem
) a furt večer ukazoval, že ho chce, takže jsem mu ho dala už i na noc.
Ahojky,
davate miminkam pod hlavicku polstarek,nebo ne?