Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJ, ZAŘIZUJI BYT A MOC BY SE MI LÍBIL PROGRAM,KTERÝ BYCH DOKÁZALA POCHOPIT A SESTAVIT SI TAK VYBRANÝ NÁBYTEK DO BYTU. ZAKRESLIT MÍSTNOSTI A PROSTĚ ZKOUŠET SKLÁDAT NÁBYTEK, HÁZET BARVY STĚN, PODLAH I NÁBYTKU, NO CHÁPETE NE
JE NĚCO KE STÁHNUTÍ? WINDOWS MOVIE MAKER JSEM TAKY POCHOPILA
IKEA MÁ BOHUŽEL JEN NÁBYTEK VLASTNÍ, NENÍ MOŽNÝ HRÁT SI S JINÝM NÁBYTKEM… DĚKUJU.
Já znám jen Room arranger a Sweet home 3D, obojí používám a je to volně ke stažení (ten RA jako trial verze).
(ale proč ten Caps lock?
)
PAČ PÍŠU a píšu a píšu a pak kouknu a vidim že je to veliký
ale mazat uz to nebudu…tak píšu dál… vadí to jo nebo jak ![]()
já hledala přes tu slunečnici.cz ( http://www.slunecnice.cz/…a-domacnost/ ).
Omlouvám se, že odpovídám až teď (a v jiné diskuzi
) nějak teď pár dní nestíhám…
A nenašlo by se něco, co by umělo zobrazit PODKROVÍ?
Díky moc
Čauky,
s programem ti neporadím, nicméně dokud máš ještě možnosti volby, tak slyš radu, aby ses vélkým obloukem vyhla TMAVÝM dveřím a TMAVÝM podlahám - na tmavých dveřích jsou okamžitě vidět otisky prstů (jeví se jako tmavější ťupky nebo šmouhy po ručičkách) a na tmavý podlaze je vidět každý zrnko prachu, každej vlas tam svítí …
Vypadá to tedy fakt nádherně - tmavěhnědý podlahy a dveře, ale obden lítám s hadrem a s vysavačem ![]()
A ještě jsem udělala poznatek na dlažbě v koupelně - doporučuju MATNOU, ne lesklou. Kapičky zachlý na lesklý dlažbě jsou víc vidět.
Spokojená jsem s „flekatou“ velkoformátovou matnou dlažbou - není na tom vidět každej drobek a dobře se vytírá. Jestli si budete dávat lino (plouvoučky jsme zásadně nechtěli ze známých důvodů), tak za sebe můžu 10000× doporučit NOVILUX (od Novilonu), řada TRAFFIC - je nezničitelná a krásná.
Moc se omlouvám, že ti sem lezu do diskuse o programu na zařizování, ale nedalo mi to varovat, dokud ještě máš čas na výběr …