Český Krumlov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
13.9.10 21:58

Český Krumlov

Ahoj, koukala jsem že se tady vylouplo docela dost maminek z Českého Krumlova. Ozve se nějaká? Třeba by jsme mohly podniknout nějaké procházky :wink:

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4554
14.9.10 12:12

Ahojky ,já se hlásím ke Krumlovu,ale na prochajdy už to nebude,děti mám odrostlý a přes den ve vzdělávacích ústavech a já se musela zapojit do pracovního procesu.Další mimčo už bohužel neplánujem. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.9.10 14:23

to neva, tak třeba jen pokec, možná se ještě někdo přidá:-))

odkud jsi? Já z vyšehradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
14.9.10 18:37

Já jsem z Plešáku a mám takovej dojem,že jsme se jednou potkaly v kopci u pracáku,šla jsi ještě s jednou maminou a už si nemůžu vzpomenout se kterou,ale znám jí,chvilku jsme povídaly (možná jste s tou maminou sestřenice? nebo ak něco, ale nejsem si jistá) a holčičku si měla hodně čerstvou a já ještě táhla kočár se Štěpulou,ale už je to fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.9.10 21:44

tak to si pamatuju, to je moje švagrová máňa s malým mírou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.9.10 21:46

Toho bohdá nebude, abych se coby skalní podkřižáckej hornobraňák nepřihlásil :mrgreen:
PS: Akorát malej zádrhel, nejsem mamka :think: , ale taťka a to ještě budoucí :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.9.10 21:48

no tak to si teda ještě budueme muset rozmyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.9.10 21:56

Tak teď se ukáže, jestli jsme my tatínci dikriminováni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.9.10 22:03

no že jsi taťka jsem pochopila z tvé přezdívky :wink: beru to navíc jako plus protože dozvedet se zase pohled z mužské stránky taky není na škodu.-))

ty ale nejsi z krumlova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.9.10 22:53

Já jsem krumlovák tělem i duší, ten nejskalnější z nejskalnějších,
má to jen jednu drobnou vadičku, a to že bydlím v Praze :mrgreen:

… ale v Krumlově jsem se narodil a jednou se tam nechám i rozprášit :mrgreen:

Jezdím tam na víkendy, mám tam rodinu, asi tisíc příbuzných
a asi milión rodinných svišťáčků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.9.10 23:01

tak v tom případě vítej v diskuzi.-))

jinak já se taky musím k nečemu přiznat, já nejsem zas až tak krumlovská, narodila jsem se v táboře, pak žila v čb, a do krumlova jsem se nastěhovala za manželem, ale hned si mě získal, že ho považuju za vlastní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.9.10 23:03

Jinak pohled z mužské strany rád poskytnu :lol: Přišel jsem na toto fórum pro pomoc s výběrem kočárku, kterou jsem zde dostal v mnohem větší míře, než jsem očekával, takže jsem zde dlužníkem, mimo to se zde také obohacuji o mnoho pohledů z te strany vaší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.9.10 23:11

Tak v táboře jsme také se ženou, tehdy ještě přítelkyní, také žili. Vzniklo to tak, že ona byla z Prahy, já z Krumlova, ale ona nechtěla do Krumlova a já zase do Prahy, tak jsme si tehdy jen tak z legrace pronajali byt v Táboře, aby jsme zjistli, jestli to vůbec má cenu. Po pár týdnech jsme přestali počítat, kdo co koupil a už to bylo jasný :mrgreen: Mě už po roce v Táboře docházelo, že to pro mě je jen přestupní stanice do Prahy. No a tak jsem v Praze, protože už tenkrát jsem věděl, že bych za ní šel až na kraj světa, no a dneska ještě dál :mrgreen:

V Táboře jsme bydleli v těch nových bytovkách za Měšicema, pod Mareďákem, myslím, že Nad Obchvatem, se jmenovala ta ulice :lol: Bylo to tam moc fajn, měl jsem kancelář na Budějovické :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.9.10 23:14

Jo a Budějky, taky bejvával můj ráj :pankac: :palec:
Dneska mám nedaleko Budějek sestřičku, v Doudleby-City :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.9.10 23:17

tak my měly vlastně dotedka máme barák na parkánech, jednou bude můj :dance: :dance:

to se divím manželce že nechtěla do krumlova :think: já v praze pracovala, teda kousek od prahy ve vraným n. vltavou jesti znáš, a do prahy max na výlet do zoo, nemám to město ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová