Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost nebo zda nevíte o nějaké reklamní agentuře, kde se dá přihlásit dítě (28m) ve Zlínském kraji. Děkuji ![]()
Jé teda pardon, nevím o ničem, ale na co chceš hnát dítko do reklamy, když si ještě ani neuvědomuje, že je země kulatá?
@Brooucinda no jistě, tak předpokládám že je na MD, tudíž se každá korunka hodí ne? ![]()
@K-Black Blacku, doufám, že mě nemateš a myslíš stejnou ironii jako já…
Neumím si představit, že dítko, který ani neposílám na net jako fotky, neb mám starost ze zneužití, bych lupla někam do reklamy.. Ale neodsuzuju to. Ani nechválím teda ![]()
At si na sebe vydela
.
@Roja bohužel nevim o zadne a nemyslim to spatne
@Brooucinda jo to jsem celá já, matu lidi, někdy jsem i zmatená sama ze sebe ![]()
@K-Black To je v pohodě, občas sev sobě taky nevyznám
Dík, alespon v tom nejsem sama
![]()
Koukni na net je tam toho mraky. Jen do většiny castingovek musíš nejdřív osobně. Jinak i na FB je jedna skupinka, kde se vypisují castingy do reklam a TV a občas tam narazíš i na komparzové role. My jsme z Prahy, tak tu toho máme víc, hlavně máme rodinu „v oboru“ takže víc asi nepomůžu.
A hlavní je abys měla společenské dítě, co se nebojí kamery a cizích lidí, jinak nezmůžeš nic. A pokud jde o film, musíš počítat s dlouhým čekáním, než se připraví záběr nebo než se dotočí ten předchozí (a tam bývá problém, protože většinou musí dítě být tiše).;-)