Pupínek na bradavce u 17měsíční holčičky

1.zizi
7.1.14 20:16

pupinek na bradavce u 17m holcicky

Holky mala (17m) byla o vikendu u tchanovcu vcera ji privezli a byla uz unavena, tak jsem ji jen omyla zadek a dala spat…ted ji chci vykoupat a ma pupinek na bradavce :zed:…druhou bradavku ma normalni..zitra pujdeme hned rano k doktorce, ale nevim, jak moc mam ted plasit..videly jste to uz nekdy?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
7.1.14 20:31

Vypadá to jako puchýřek. Asi je v tom jen míza- čirá tekutina. Myslím, že se to vstřebá samo, ale pro klid duše se raději zítra zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.1.14 20:33

@Lenkahusa a te fotce to nejde moc videt, ale je to bily pupinek… :nevim:
tak snad to nebude neco vazneho jsem celkem neklidna…

• Citovat
  • Upravit
5088
7.1.14 20:34

@1.zizi já myslím, že to může být nějaká ucpaná žlázka.. neboj, bude to dobré, ale zajděte, spíše, aby se to třeba nějak nezanítilo nebo tak něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.1.14 20:37

@Selfi diky…k dokotrce urcite zajdeme hned rano…ono kdyby to nebyla primo bradavka, tak to asi tak neresim…na internetu o tom vubec nic neni, tak dam hned vedet aby ostatni vedeli, kdyby nekdy neco hledali…

• Citovat
  • Upravit
30309
7.1.14 20:50

Tohle mel syn me kamaradky dlouho, delali mnoho testu na hormnony…Vse ok.
Az na infekcnim na to koukla a rekla, ze je to jasna borelioza:ve tvari, u usi nebo na bradavce byva u borelky pupinek castej. Zkus natuknout doktorku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.14 20:52

http://www.vitalia.cz/…a-borelioza/

Tady pisou o modrocervenem pupinku, Tva dcerka ma tusim bily… Nepamatuju si doprcic, jakej pupinek byl barvy u kamosky syna :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.1.14 21:05
@farska píše:
Tohle mel syn me kamaradky dlouho, delali mnoho testu na hormnony…Vse ok.
Az na infekcnim na to koukla a rekla, ze je to jasna borelioza:ve tvari, u usi nebo na bradavce byva u borelky pupinek castej. Zkus natuknout doktorku!

jezis to snad ne 8o..kliste nemela nikdy… :think:

• Citovat
  • Upravit
1011
8.1.14 15:20

@1.zizi syn to má také, na kožním mi řekli, že je to milie a divili se mi, proč mi to tam vadí a řeším to. Zkusili mu to seškrábnou, po zahojení stroupku se to po čase udělalo zas. Taky nevím, jak a jestli to řešit…
Napiš, jak jste pořídili Vy.
Dík Daniela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.1.14 15:50
@daniela4 píše:
@1.zizi syn to má také, na kožním mi řekli, že je to milie a divili se mi, proč mi to tam vadí a řeším to. Zkusili mu to seškrábnou, po zahojení stroupku se to po čase udělalo zas. Taky nevím, jak a jestli to řešit…
Napiš, jak jste pořídili Vy.
Dík Daniela

byli jsme u doktorky a ta nam rekla, ze to je jen cosi tukoveho :nevim:…nic nam na to nedala a ani to neresila, ze pry to odezni samo…neresim kazdy pupinek, ale tohle nas zneklidnilo, ale budu verit dotkorce…a jestli to nezmizi po nejake dobe, tak zajdeme primo na kozni…hledaja jsem na internetu a nikde jsem nic nenasla, tak nevim, jestli je to tak vyjimecne, nebo jen plasim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1011
8.1.14 15:55

@1.zizi díky za info.
Mě na kožním řekli, že se to dá ta mílie vytlačit, když je pokožka po koupeli změklá či seškrábnout /pokud je to již tuhé konzistence ten pupínek/ a potřít desinfekcí.
Zatím to nechávam tak, příležitostně to zas ukážu buď obvodní nebo na kožním, až tam půjdu se sebou či druhým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.1.14 20:06
Malý měl pře
@1.zizi píše:
Holky mala (17m) byla o vikendu u tchanovcu vcera ji privezli a byla uz unavena, tak jsem ji jen omyla zadek a dala spat…ted ji chci vykoupat a ma pupinek na bradavce :zed:…druhou bradavku ma normalni..zitra pujdeme hned rano k doktorce, ale nevim, jak moc mam ted plasit..videly jste to uz nekdy?…

Malý měl přesně to samé co na fotce. Nijak jsem to neřešila. Bylo vidět, že je to tukového původu a nijak vymačkávat jsem to raději ani nezkoušela. Přece jenom je to hodně citlivé místo. Měl to cca půl roku. Potom to samo zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.1.14 20:17
@Verulda86 píše:
Malý měl přeMalý měl přesně to samé co na fotce. Nijak jsem to neřešila. Bylo vidět, že je to tukového původu a nijak vymačkávat jsem to raději ani nezkoušela. Přece jenom je to hodně citlivé místo. Měl to cca půl roku. Potom to samo zmizelo.

doktorka nam rekla to same…diky..aspon si to nekdo najde, kdyz bude hledat ne netu toho moc neni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML