Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím tě klid. Pokud nezvracel, nebmá poleptanou pusu, tak si dej panáka, savo dej na vysokou poličku a přežijte do večera.
@lleennttiillkkaa stalo se to cca před půl hodinou 🤷♀️ ale nic mu není, litá všude tak jako každý den. Nic poleptaneho nemá, zkoukla jsem ho všude 😊 já to nechala na umyvadle když jsem umyvala koupelnu jinak to mám uklizene ve skříňce nahoře 😏 díky :smiling_face_with3_hearts:
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa stalo se to cca před půl hodinou 🤷♀️ ale nic mu není, litá všude tak jako každý den. Nic poleptaneho nemá, zkoukla jsem ho všude 😊 já to nechala na umyvadle když jsem umyvala koupelnu jinak to mám uklizene ve skříňce nahoře 😏 díky :smiling_face_with3_hearts:
Tak to je v poho. Žádná alergická reakce a to důležité.
Nejspíš mu nic nebude
Pozorovala bych ho, no. Toho ještě přijde ![]()
Kdyby bylo třeba existuje toxikologická informační služba. Je hrazena že zdravotního pojištění, doporučuju připravit si kartičku pojištěnce, operátor bude chtít rodné číslo https://www.tis-cz.cz/
Syn si to stříknul do oka a nic. Tak v puse to snad taky bude ok. Je to už 3 roky a zrak v pořádku.
@Fiducia já vím, ale já si přijdu jako bych selhala. Pak jsem zbytecne v nervech a ještě rvu jako bláznivá
Já se vždycky tak bojím že se něco stane ![]()
@Anonymní píše:
Syn si to stříknul do oka a nic. Tak v puse to snad taky bude ok. Je to už 3 roky a zrak v pořádku.
Já z toho úplně silim vždycky 😏
Jsem ráda že vás syn je v pořádku 🙏
Buď v klidu. Dcera si, když jí byl rok, v naředěném savu máchala ruce a samozřejmě je olizovala. Tchýně se synovci v tom bělili mušle
, položili to na židli a nic neřekli, myslela jsem, že je to mýdlová voda. Co to je jsem zjistila po 2 hodinách, když už u toho dcera byla po několikáté.
Je úplně v pořádku.
Přesně tohle mi udělal syn když měl 10 měsíců. Měla jsem u dveří připravený pytel s plastem na vyhození a on z tam vylovil láhev od Sava. Pamatuji si, že jsem taky strašně panikařila. Důkladně jsem ho umyla, vypláchla mu pusu a pozorovala ho. Byl úplně v pohodě, nic se mu nestalo. Dneska má 4,5 a žije. ![]()
Klid dej si panáka a sleduj ho. Klidně můžeš zavolat na záchranku, určitě Ti poradí. ![]()
@lea79 když zavolá záchranku, tak to budou muset řešit. Oni si nemůžou dovolit tak od oka říct, že to nic není.
@Limi123 Jasně, že jí neřeknou, že se nic neděje. Ale poradí jí, zda ho sledovat nebo kam zajet. Nepošlou hned rychlou. Osobní zkušenost cca 14 dní zpět. Řešila jsem synův úraz a paní byla velice milá a poradila mi co dělat. Sama říkala, že s ním nikam nemusím.
Asi před rokem a půl můj manžel zbavoval sklenici plesnivé tečky savem. Skleničku velmi inteligentně nechal vzadu na lince za dřezem (na vyvýšeném rohu). Sklenička, ze které jsem před procházkou pila. Takže po návratu jsem po ní hrábla a lokla… naštěstí ne dovnitř, hrdlo se mi úplně hnusem stáhlo a vyplivla jsem ihned do dřezu a okamžitě vyplachovala proudem vody. Naštěstí jsem stála hned u zdroje… kdybych se s tím nejprve procházela po baráku, tak nevím. Takto vše v pořádku, ale jasně že jsem byla na pohotovosti, na ORL a nevím kde všude a připadala si jako idiot.
@Anonymní píše:
@Fiducia já vím, ale já si přijdu jako bych selhala. Pak jsem zbytecne v nervech a ještě rvu jako blázniváJá se vždycky tak bojím že se něco stane
To si nevyčítej, člověk by nesměl ani mrknout, jsou tak vynalézaví a neskutečně rychlí ![]()
Samozřejmě mám o ně strach, asi nadstandardní strach. Ale prostě jsou pořád o krok napřed ![]()
@Hoa Mai dobře, vypadá v pohodě zlobí pořád stejně jako před tim 😁děkuji
Ahoj, prosím vas syn mi strčil do pusy čistící prostředek na koupelny od sava
je ti zlý? Hned jsem mu pusu umyla ruce prostě všechno. Napit se toho nemohl bylo to zavřené jen otočné na to stříkání. Ale to jestebnezmackne prostě to strčil do pusy a něco tam určitě v tom je zejo tak se ptám jestli to může ublížit a mám jet k doktoru? Dekuju moc
PS: asi jsem neschopná nebo já nevim
ale já se jen jdu vycurat a už něco provádí