Nevlastní sestra do mé péče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.14 19:39

@kacz a proč hned dělat zle mezi námi? Když sociálka to opravdu nemusí vyhodnotit, jako důvod odebrání z péče. Já si to tim pohnojim u macechy a malou už nikdy neuvidim… to je nesmysl. Nevím co je přes hranici, nevyznám se v tom.

• Citovat
  • Upravit
5476
1.6.14 19:43

No ale když to nenapíšeš, tak ti asi nikdo neporadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.14 19:44

@El-Brno co jsem potřebovala už vím a s tím budu pracovat. děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
1130
1.6.14 19:49

Zkus se první domluvit s matkou, když na to půjdeš po zlém tak myslím, že je spíš sekne. Nevím jak závažná situace je, ale odebrání dítěte se dělá spíš když je dítě ohrožené na životě. Pokud nemá naklizeno a navařeno, nicméně dítě vypadá v pořádku, tak myslím, že budou jen dohlížet. Něco jiného by bylo kdyby dítě nechávala třeba přes noc samotné a byla v hospodě. Nicméně by bylo dobré mít svědky např. sousedy jinak to bude slovo proti slovu a co nemůžeš dokázat jakoby nebylo. A jako bonus ti možná může macecha znemožnit kontakt úplně. Nehledě na to, že by přišla o příspěvek na dítě a možná další dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.6.14 20:18

Byla bych opatrná v soudech, rozešlí či rozcházející se chlapi dokážou o ženské nalhat hnusy… A já o svoje děti pečuju, mají všechno a od exe vím, že pětiletý někdy u něj říká, že nechce domů, že nemá maminku rád, pak přijede a zase má rád maminku, nechce za tatínkem. Tak jen abys věděla, že děti nemůžeš v tomhle brát moc vážně. Nějaké slzičky při odjezdu jsou další den jen loňské sněhy.
Máma je jen jedna a pokud chceš sestře pomoct, tak nejdřív zkus pomoct její mámě, aby mohli být spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí