Dítě - jaké vodítko, zkušenosti

1455
29.9.24 09:21

Dítě - jaké vodítko, zkušenosti

Máte někdo prosím zkušenost s vodítkem pro dítě?
Konkrétní doporučení.
Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8823
29.9.24 09:36

Používala jsem ksiry do kočárku, držely na diteti líp než batůžek. Přišila jsem na ně popruh na batohy, kabelky…z galanterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
29.9.24 09:37
@Midaku píše: Více

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 09:48

Na dvojcata jsem měla vodítka na ruku na suchý zip. Drželo to dobře. Jeden konec na ruce já, druhý dítě. Mezi tím šňůra jak od starého telefonu, takže tam byla vule a přitom to nikde necouralo.

• Citovat
  • Upravit
1455
29.9.24 10:10
@Anonymní píše: Více

Moc děkuji, na ten sem taky koukala, ale nevim, jestli neni stabilnější ten na záda.
Ale moc děkuji za zkušenost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 10:13

Ano, dostali jsme je. Původně kupované v Rossmannu :think:. Značku si nevybavim. :think: :think: ono? Na nějaké velké trhy nebo slavností to bylo super. Nestratila se v davu, mohla chodit sama, neutíkala.
Babička by než nich nestihly vůbec nic. Dobrý nás ik na chození za ruku.

• Citovat
  • Upravit
8823
29.9.24 10:20

Ono asi dost záleží, proč to chceš. To vodítko na ruku je super, když ti jde jen o to, aby se ti dítě neztratilo v davu, abys mohla na chvíli mít pozornost jinde a ono ti nezmizelo z dohledu… ale pokud máš dítě, který bezhlavě zdrha porad a všude, tak je to k ničemu, tam potřebuješ něco, co dítě fakt drží, zastavi, co funguje opravdu jako vodítko na psa, že tím můžeš to dítě brzdit, držet. S tím naramkovym bys mu akorát vykloubila ruku nebo minimálně pěkně sedřela kůži.. takže typ vybírej dle účelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
29.9.24 10:46

Dej si hledat “ksiry do kocarku BabyOno”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 13:12

Já jsem teda žádné vodítko nepoužívala, to až na odrazedlo, když to bylo někde kousek nebezpečné…kamarádka ve městě měla baťůžek s vodítkem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.24 13:23
@heluska1992 píše: Více

Od batůžku mě odradila jina maminka dvojčat. Prý jim to nedoporučovala fyzioterapeutka. Navíc naši sikulove by měli batůžek během chvilky dole, kdyby chtěli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.24 13:28

Naši kluci rozhodně nejsou andílci, navíc měli ve zvyku chodit každý na opačnou stranu. Voditka jsem porizovala kvuli chuzi po chodníku u silnice. Vykloubenou nebo sedrenou ruku neměl ani jeden.

• Citovat
  • Upravit
77057
29.9.24 13:31

přesně, batůžek je na nic, to dítě se sebe svlíkne,
měla jsem takové vodítko, jak ty zmiňuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8823
29.9.24 13:32

Já jsem vodítko používala na jedno dítě ze 3. Na to, který oplývá několika diagnozami a do cca 3 let bylo jak nohy bez mozku… porozumění 0, pud sebezáchovy 0, energie 100%… jemu by náramkové vodítko opravdu ublížit mohlo. U zdravých dvojčat chápu, že to byla dobrá volba a že vše fungovalo bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 14:30

Ano, jsou to odlišné situace. U nás to byly půl na půl bezpečnost a učení se pohybu v provozu. Ve dvou a půl už bez potíží byli bez vodítka.

Vlastně mne ještě napadá, že pro mne bylo také důležité mít volné ruce. S jednim dítětem je toto jiné.

• Citovat
  • Upravit
Kocicka1987
29.9.24 20:43

@stinga nesvlekne, vždyť to má hrudní popruh, který si nerozepne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení