Dítě - jaké vodítko, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
29.9.24 21:35

Měla jsem Farlin. Dalo se jednoduše nastavovat, i přes zimní bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
29.9.24 22:10
@Kocicka1987 píše: Více
ále rozepne :mrgreen:
další level byl sundat si i celou bundu, a pak se z toho vyvléct
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
29.9.24 22:23
@heluska1992 píše: Více

Já mám vyzkoušené vodítko Farlin, používali jsme ho u batolete a později i na výuku lyžování. Kdybyste měla zájem, můžu Vám ho prodat za 100 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
29.9.24 23:10

Ja ted koupila clipsafe na alze a super

• Citovat
  • Upravit
1968
30.9.24 07:10
@heluska1992 píše: Více

Nejradši máme skiphop batůžky, zy mají dlouhé vodítko a děti ho milujou. A pak na dvojcatka.cz mají skvělý vodící kšíry, dostatečně dlouhý (určitě prodávají i po jednom)
Co nedoporučuji jsou krátký kšíry dělaný na připoutání ke kočárku. Jako třeba babyono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.24 09:59

Máme děti podobného věku, a když byli mladší, taky jsme uvažovali nad vodítkem. Ale nakonec jsme se rozhodli jen držet je za ruku nebo používat kočárek. Ale kámoška, co má neposednýho prcka, zkusila to vodítko od býval piezas a říkala, že je to dobré pro bezpeost na cestách. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.10.24 21:27

Z vlastní zkušenosti jsem vodítko pro dítě nepoužila, ale viděla jsem, že mnozí ho doporučují pro bezpečnost v rušných oblastech. Pokud Vy uvažujete o tomto způsobu, podívala bych se na kvalitní značky, které nabízí ergonomický design a nastavitelné možnosti pro různý věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.5.25 21:34
@Ruxas píše: Více

Prosím, můžeš odhadem říct, jak je asi dlouhé vodítko u toho batůžku Skip Hop? Nemohu nikde dohledat. A je to vhodné i pro dítě, co rádo zdrhá, nebo je to jen taková pojistka na klidné dítě?
Dneska mi došla trpělivost, že s tím mým utěkářem se nedá nikam jít. Ale když se dívám na obrázky, trochu mám strach, že když se batole znenadání rozběhne, tak že po cuknutí poletí na ústa, když je to vodítko připevněné zespodu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.5.25 06:29
@Petule030 píše: Více

Asi ke každému vodítku je třeba je držet za ruku, nebo je celkově naučit na to zvyknout, jinak jak je to zastaví, tak sedí na zadku.
My už je nemáme, ale odhadem metr a půl možná.
Aby je cuknutí nehodilo, musela jsem je držet na krátkém. Takže jsme si ho uzlama zkracovali.
Ono je to super jako pojistka, že je člověk nemusí silně držet za ruku a když se vyškubnou, tak do silnice nepoletí. A člověk je může občas pustit aby se podrbal na nose, zmáčkl tlačítko na přechodu apod. A babičky ocenili.
Vodit je čistě jen na tom je třeba naučit. Stejně jako toho psa. Ten se na tom taky ze začátku škrtí. Takže pak je třeba, než zjistí jak to funguje, držet to vodítko kratší a pracovat s tím, aby dítě člověk na vodítku zvedl, než dopadne na zem.
Pak když už děti vědí, že se rozběhnout nemůžou, tak pak je čas na dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí