Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já sežral jako dítě parafínu celkem dost a - to si aspoň myslím já - bez následků ![]()
Mně dítě okousalo svíčku se trpytkami, neřešila jsem
Dítě žije, zbytek svíčky taky.
Holky moc děkuji, trochu jste mě uklidnili. Ona se v tom spíš jen ponipala ale vydělá jsem jak si olizuje prsty. Tak snad to bude ok.
@Anonymní píše:
Dcera mi jedla vosk že svíčky, snědla opravdu jen malinko, složení je parafín. Nemůže se z toho otrávit? Jsem z toho úplně vyřízená
Jo, seš úplně vyřízená, tak píšeš sem
To snad není ani možný tohleto.
@arinecka já chápu že někomu se to může zdát divné. Bohužel jsem člověk který potřebuje slyšet a ujistit se že je to ok. Já zase nerozumím lidem co mají potřebu psát komentáře vašeho typu. Přečtu, zakroutim hlavou a jdu dál. Nikomu nepíšu komentář z kterého je evidentní že si myslím jak je člověk blbý. Bohužel každý jsme jiný že (nebo spíše díky bohu.)
@KalamityJohn píše:
Já sežral jako dítě parafínu celkem dost a - to si aspoň myslím já - bez následků
Jo, to byla jiná doba, dneska se ty svíčky moc žrát nedají ![]()
@Zumpa píše:
Jo, to byla jiná doba, dneska se ty svíčky moc žrát nedají
Teď jsem prohrabala pyro krabici (v zimě pálím ve velkém), manželovi došly svíčky v koupelně, a našla jsem kaliskove, které by šly. Vosk co změkne a není drolivý. Vzpomněla jsem si, jak jsme je žrala jako děcko
A ani si nemyslím, že budou moc staré, max pár let.
@Zumpa píše:
Jo, to byla jiná doba, dneska se ty svíčky moc žrát nedají
Máti vaří omáčku ze svíček cca 1× měsíčně a je luxusní…
Asi má ještě nějaký starý zásoby, páč za posledních 5-6 let jsem jí žádný svíčky nekupoval a sama se do obchodu nedobelhá, kupoval jsem akorát knedlíky…
![]()
@Anonymní píše:
@arinecka já chápu že někomu se to může zdát divné. Bohužel jsem člověk který potřebuje slyšet a ujistit se že je to ok. Já zase nerozumím lidem co mají potřebu psát komentáře vašeho typu. Přečtu, zakroutim hlavou a jdu dál. Nikomu nepíšu komentář z kterého je evidentní že si myslím jak je člověk blbý.Bohužel každý jsme jiný že (nebo spíše díky bohu.)
Opravdu ti nedošlo, proč sem ti to napsala?? Psala si, že si z toho úplně hotová, jestli se ti nemůže dcera otrávit, a místo abys zavolala třeba na pohotovost, tak píšeš sem. A hlavou sem si teda zakroutila pořádně, to jo. Ještě že jsme každý jiný, to máš pravdu.
Dcera mi jedla vosk že svíčky, snědla opravdu jen malinko, složení je parafín. Nemůže se z toho otrávit? Jsem z toho úplně vyřízená