Dítě jedlo svíčku

Anonymní
3.10.21 19:05

Dítě jedlo svíčku

Dcera mi jedla vosk že svíčky, snědla opravdu jen malinko, složení je parafín. Nemůže se z toho otrávit? Jsem z toho úplně vyřízená :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
3.10.21 19:08

Ne. Pokud si nejsi jistá existuje toxikologická linka.

• Citovat
  • Upravit
37177
3.10.21 19:09

Ne. Kdyžtak si zavolej na toxi linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22089
3.10.21 19:11

Já sežral jako dítě parafínu celkem dost a - to si aspoň myslím já - bez následků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
3.10.21 19:16

Mně dítě okousalo svíčku se trpytkami, neřešila jsem
Dítě žije, zbytek svíčky taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.21 19:19

Holky moc děkuji, trochu jste mě uklidnili. Ona se v tom spíš jen ponipala ale vydělá jsem jak si olizuje prsty. Tak snad to bude ok.

• Citovat
  • Upravit
960
3.10.21 19:35

Večeři už bych nedávala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
3.10.21 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.10.21 20:05

@mackA159 Bylo pak aspoň blýskavé hovínko? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35243
3.10.21 20:09
@Anonymní píše:
Dcera mi jedla vosk že svíčky, snědla opravdu jen malinko, složení je parafín. Nemůže se z toho otrávit? Jsem z toho úplně vyřízená :,(

Jo, seš úplně vyřízená, tak píšeš sem :zed: To snad není ani možný tohleto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.21 20:37

@arinecka já chápu že někomu se to může zdát divné. Bohužel jsem člověk který potřebuje slyšet a ujistit se že je to ok. Já zase nerozumím lidem co mají potřebu psát komentáře vašeho typu. Přečtu, zakroutim hlavou a jdu dál. Nikomu nepíšu komentář z kterého je evidentní že si myslím jak je člověk blbý. Bohužel každý jsme jiný že (nebo spíše díky bohu.)

• Citovat
  • Upravit
16271
3.10.21 20:41
@KalamityJohn píše:
Já sežral jako dítě parafínu celkem dost a - to si aspoň myslím já - bez následků :mrgreen:

Jo, to byla jiná doba, dneska se ty svíčky moc žrát nedají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
3.10.21 22:30
@Zumpa píše:
Jo, to byla jiná doba, dneska se ty svíčky moc žrát nedají ;)

Teď jsem prohrabala pyro krabici (v zimě pálím ve velkém), manželovi došly svíčky v koupelně, a našla jsem kaliskove, které by šly. Vosk co změkne a není drolivý. Vzpomněla jsem si, jak jsme je žrala jako děcko :D A ani si nemyslím, že budou moc staré, max pár let.

• Citovat
  • Upravit
24167
3.10.21 22:48
@Zumpa píše:
Jo, to byla jiná doba, dneska se ty svíčky moc žrát nedají ;)

Máti vaří omáčku ze svíček cca 1× měsíčně a je luxusní… :pankac: Asi má ještě nějaký starý zásoby, páč za posledních 5-6 let jsem jí žádný svíčky nekupoval a sama se do obchodu nedobelhá, kupoval jsem akorát knedlíky… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35243
4.10.21 08:57
@Anonymní píše:
@arinecka já chápu že někomu se to může zdát divné. Bohužel jsem člověk který potřebuje slyšet a ujistit se že je to ok. Já zase nerozumím lidem co mají potřebu psát komentáře vašeho typu. Přečtu, zakroutim hlavou a jdu dál. Nikomu nepíšu komentář z kterého je evidentní že si myslím jak je člověk blbý.Bohužel každý jsme jiný že (nebo spíše díky bohu.)

Opravdu ti nedošlo, proč sem ti to napsala?? Psala si, že si z toho úplně hotová, jestli se ti nemůže dcera otrávit, a místo abys zavolala třeba na pohotovost, tak píšeš sem. A hlavou sem si teda zakroutila pořádně, to jo. Ještě že jsme každý jiný, to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí