Dítě leze dozadu

683
18.10.10 12:52

dítě leze dozadu

Ahojte,mám dotaz a chci znat vaši zkušenost.mám 8 mesičního chlapečka.který valí sudy i se plazi a z houpaní začal lozit,ale dozadu.jak to bylo u vašich dítek?kdy začali lozit?vím téma mnohokrát omíjené.ale mě to fakt zajíma.moc děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nikynka86
18.10.10 12:55

Ahojky,
to jsou ty zacatky,nejdriv peruji na kolinkach,plazi se,odstrkuji,potom lezou do zadu a ze dne na den az na to prijdou ,tak i dopredu.
Ale kazde dite je jine.
Syn lezl tak jak se ma cca. v 9mesicich

• Citovat
  • Upravit
7661
18.10.10 12:58

Jája to měla tady tak - nejdřív se houpala na kolínkách, pak začala couvat tak, že se na čtyřech opřela o ručičky a po kolínkách poodjela plynule vzad. :mrgreen: Pokud takhle dojela k nějaký překážce (křeslo, zeď apod.), začala řičet a musela být přenesena někam, kde mohla pokračovat. Trvalo to asi tak týden dva, přesně už nevím, pak začala popolézat dopředu.
A bylo to tuším taky někdy kolem osmého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.10 13:00

Emca taky nejdrive lezla dozadu a teprve potom prisla na to,ze muze lezt i dopredu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.10.10 13:06

Přesně tak, Adámek taky napřed couval, bylo to pro něj jednodušší :lol:

• Citovat
  • Upravit
207
18.10.10 13:29

Náš prcek taky nejdřív dozadu,skoro měsíc už jsem si myslela že sem porodila raka a pak najednou se jednoho dne vzbudil a lezl dopředu,ale ze začátku z toho byl pekně překvapenej že to jde dopředu a když začal lozit tak se zastavil a vyděšeně po všech koukal.ale za tejden už z něho byla tryskomyš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.10.10 13:48

Devčata moc děkuji ,tak zrejmě je to v pořádku když nejdřív couvají.Jsem zvědavá, kdy začnem do předu.Tak 14 dní couvame.A jak jste to meli se sedem?Oliverek zkouší si sednout přes kolínka,ale vesměs tam padá.zacli jste prvne sedet?nebo prvne jste lezli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.10.10 13:52

fidel tak rikas ze i mesic jste couvali?a pak najednou to slo dopredu my sem tam popolezem dopredu,ale jeste nas ty rucky neposlouchaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
18.10.10 14:15

ahoj,my jsme pekne dlouho couvali,asi tak mesic a pul a teprve ted zacala lezt dopredu.takze klid. svagrove zase malej jenom lezel,lital jen v choditku,ale ani nelezl,a v 10ti mesicich se postavil a chodil…kazdy je proste jiny,ale to couvani je normalni.

• Citovat
  • Upravit
683
18.10.10 14:23

Ješte jednou moc děkuju.Hned jsem klidnější.Když já chci aby všechno uměl hned děs že? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
18.10.10 14:57

Mě lezla malá nejdřív dozadu a pak teprve dopředu.Byla to prča :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.10.10 17:01

Náš prcek si nejdřív sedal,asi tak nějak v 7 měsících.Takovým zvláštním prapodivným způsobem,že i doktorka nad tím kroutila hlavou.Nejdřív jako by chtěl udělat sklapovačku pak se z toho přetočil na bok a pak to nějak doručkoval rukama.Doktorka mi teda říkala že je to brzo na to aby hačal a že když se posadí tak ho mam položit,ale to se jí lehce řeklo.Hned se začal zvedat znova a po dvou dnech sem to vzdala protože byl akorát nervozní a celej den mě prořval.Jemu se prostě už nelíbílo na zádech a na bříšku bejt nechtěl,tak si myslim že proto se tak brzy naučil hačat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
18.10.10 22:07

Ahoj malá začla taky prvně lézt dozadu od šestého měsíce a to víc jak 4 týdny a teď 15stého (jí bylo 7měsíců a 10 dní) se naučila i dopředu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
21.10.10 12:08

Ahoj holki.Moc děkuji,za odpovědi.Ale normálně včera jsme začali lozit i dopředu.Prostě večer si řekl,že chce tu hračku a dak si k ní dolezl. :potlesk: jsem moc ráda.Děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
21.10.10 12:10

Ahoj holki.Moc děkuji,za odpovědi.Ale normálně včera jsme začali lozit i dopředu.Prostě večer si řekl,že chce tu hračku a dak si k ní dolezl. :potlesk: jsem moc ráda.Děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí