Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
ja jsem z Jihlavy,je mi 24let,mam 19mesicniho chlapecka.
Kde presne bydlis?
My jsme z Brezinek ![]()
Tak to je kousek ![]()
Skoda,ze jsou deti uz dost od sebe,my sice kocarkujeme,ale jak beha,neni to na dlouho.V kocarku moc neposedi,spis po svych a to je o nervy
Pocasi nam taky tenhle podzim moc nepreje ![]()
No to je blbý,bylo by fajn, trošku stejně staré mimčo:-)Počasí už asi lepší nebude, nepočítám s tím. Jsem zvědavá na zimu a ve sněhu s kočárkem to bude premiéra:-)))
Jj,ale i tak se muzeme klidne nekdy sejit na venceni deti ![]()
My jsme taky jezdili minulou zimu celou s kocarkem…dalo se to…
Tenhle rok vytahneme sanky
veselabaculka píše:
Ahojky, taky docela kus od nás. Jak staré máš mimčo?
jojo to je už daleko a mám už 2-
letýho
dzarunka píše:veselabaculka píše:jojo to je už daleko a mám už 2-
Ahojky, taky docela kus od nás. Jak staré máš mimčo?letýho
Ahojky,
tak to je podobne k nasemu
nam bude 19mesicu ![]()
Holky,
vzdyt v Jihlave je vsude kousek,jakypak daleko
si prece muzeme dat sraz nekde na pul cesty ![]()
Nikynka86 píše:dzarunka píše:veselabaculka píše:jojo to je už daleko a mám už 2-
Ahojky, taky docela kus od nás. Jak staré máš mimčo?letýho
Ahojky,
Holky,
tak to je podobne k nasemunam bude 19mesicu
vzdyt v Jihlave je vsude kousek,jakypak dalekosi prece muzeme dat sraz nekde na pul cesty
tak to by určo nebyl problém,spíš myslím že měla baculka na mysli někoho fakt blízko.....jako že procházka po sídlišti mezi krmením a jen tak se courat a nemuset nikam daleko.....ale určitě se můžem někdy sejít a poklábosit naživo ![]()
No jo,kdyz to se spatne hleda…
To se bude muset holka porozhlidnout ve svym okoli,treba na hristi,atd nejstli nepotka podobne starou mamku s mimi
Ja mam takhle nahodne host znamych i fajn kamaradek.
dzarunka
a kolik je Tobe?A jak se jmenuje maly?
At taky neco vim ![]()
to tady zase budu nejmladsi,co? ![]()
Mozna by stalo za to,zkusit zalozit diskuzi JIHLAVA kdde by byli jen jihlavacky nebo z blizkeho okoli,ja ani nevim kdo je z Jihlavy odsud,prijde mi,ze nikdo a ejhle ![]()
Nikynka86 píše:
No jo,kdyz to se spatne hleda…
To se bude muset holka porozhlidnout ve svym okoli,treba na hristi,atd nejstli nepotka podobne starou mamku s mimiJa mam takhle nahodne host znamych i fajn kamaradek.
dzarunka
Mozna by stalo za to,zkusit zalozit diskuzi JIHLAVA kdde by byli jen jihlavacky nebo z blizkeho okoli,ja ani nevim kdo je z Jihlavy odsud,prijde mi,ze nikdo a ejhle
a kolik je Tobe?A jak se jmenuje maly?
At taky neco vim
to tady zase budu nejmladsi,co?
mně bude 30 a mám téměř 7-letou dcerku a 2-letýho raubíře......asi nás tu bude z Ji víc ![]()
Ahojky, je mi 27 a malé je 6,5 měsíce. Hledám kamarádku z Jihlavy na procházky s kočárkama a povídání.