Dítě mě trestá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85259
13.8.24 06:06
@TeaDarkfire píše: Více

Stat u nej, podporit, zkusit nalakat zpatky na nocnik (u nas nepomohlo). Deti pry obcas strach ze zachodu mivaji, odezni to behem 1-2 tydnu, u nas to trvalo asi dva mesice. Nekdo mu ve skolce rekl, ze tam muze spadnout a tim se to spustilo. Ale nas syn nam to hned rekl, na wc mel paniku, ani se tam neposadil, jen na curani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.8.24 21:08
@unuděná píše: Více

No jelikož ten starší žádné takové problémy neměl tak mě nenapadlo a navic neziju nikde kde by takové krásné možnosti jako mas ty byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.8.24 21:11
@blumen píše: Více

No dneska šel opět k babičce doma řekl že boban a nic dorazil k babičce a bez problému jí rekl o boban a šli spolu. Takže vyloženě bojkotuje u nas doma. :( děkuji za pomoc snad to nejak zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.24 07:36
@TeaDarkfire píše: Více

Možnosti jako babičky, hlídací kamarádky, skupinky a kroužky jsou opravdu všude. Jelikož jsi pro něj našla někde školku, tak bys dokázala najít i vhodnou skupinku, kde by se na toto připravoval. Jen tě to prostě nenapadlo, to si přiznej. Samozřejmě starší dítě už mnohem lépe chápe, proč musí do školky a máma do práce, to je přece logické. A že to dělá jen doma je taky úplně normální vývojová fáze - doma se cítí nejvíc v pohodě, bez stresu, proto ventiluje negativní emoce, které v sobě kupí. Možná by ti pomohlo přečíst si nějakou knihu o vývoji dětí v předškolním věku nebo se zajít poradit k psycholožce. Přijde mi, že si to představuješ všechno jako Hurvínek válku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze