Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, jdu se poradit a hlavně potřebuji uklidnit.. Byla jsem s ročním synem na hřišti, hrál si a najednou měl v puse dva kousky jehličí, všechno jsem mu hned vyndala, nemůže se mu nic stát?
Stalo se to taky někomu? Pravděpodobně to bylo ze smrku nebo borovice ![]()
@Petunka24
jejka chudinka malá,
alę nebojte
/ kolik že máte dětí? / ![]()
bude mít svěží dech…jinak mu nic nehrozí
mě prvorozený rád jedl hlínu, kamínky…později suché neuvařené těstoviny kradl
![]()
další dítě milovalo žížaly, uáááááá
další kupodivu nic z uvedeného a házelo mi ksichty na příkrmy jak nikdo na světě…
Příspěvek upraven 08.03.22 v 18:37
@Petunka24 píše:
Zdravím, jdu se poradit a hlavně potřebuji uklidnit.. Byla jsem s ročním synem na hřišti, hrál si a najednou měl v puse dva kousky jehličí, všechno jsem mu hned vyndala, nemůže se mu nic stát?Stalo se to taky někomu? Pravděpodobně to bylo ze smrku nebo borovice
Pokud ho nesnědl půl kila, nic se mu nestane. Já s ročním moc na hřiště nechodila, dají se tam najít i jiné lahůdky.
Neboj
Jedno z mých dětí pořád sbíralo vajgly
A že jich cestou bylo. Jen jsem se otočila, už to mělo v puse. A přežilo.
Jehlici je ještě fajn, to není jedovaté
neblázni, dítě ti ještě nacpe do pusy takových věcí.
![]()
a teď si představ tu hrůzu, že my jako děti se brodily na dědině na dvoře mezi kuřinci, napravo hnůj, vlevo bůh ví jaký plevel a kopřivy, spousta koček, havěti, prase v chlívku a fakt, ale FAKT se nám NIC nestalo…
@Russet my jsme byli poprvé na chvilku a hned tohle.. na netu pak plno článku o jedovatosti rostlin a samozřejmě i nejhorší scénáře tak mě to hodně vyděsilo ![]()
Jestli nebylo z tisu ![]()
Děti ocucavaji všechno možné, je to zdravý.
@Lucy75 to pro mě hrůza, nebyla jsem nikdy tak „háklá“ až co jsem otěhotněla, hygienu řeším extrémně a co se týče malýho tak taky asi přeháním ale nechci aby si nějak ublížil a tak ![]()
@Petunka24 a víš vůbec, že potřebuje získávat i přirozenou imunitu právě i stykem s různými bakteriemi a viry?? vychováváš skleníkové dítě? Nejlepší a nejrychlejší cesta k alergiím. Uklidni se. NIC se mu nestane. A ty fakt vychladni a trochu uber.
@Petunka24 píše:
@Lucy75 to pro mě hrůza, nebyla jsem nikdy tak „háklá“ až co jsem otěhotněla, hygienu řeším extrémně a co se týče malýho tak taky asi přeháním ale nechci aby si nějak ublížil a tak
Neblbni, zadelavas mu na exemy a alergie. To není o tom, že ocucavani kamínků a klaciku a hlíny nevadí, ono to vyloženě prospívá.
@Petunka24 píše:
@Lucy75 to pro mě hrůza, nebyla jsem nikdy tak „háklá“ až co jsem otěhotněla, hygienu řeším extrémně a co se týče malýho tak taky asi přeháním ale nechci aby si nějak ublížil a tak
Tak nebude Hakla… To dítě si potřebuje oblizat kde co. Buduje tím imunitu. Sterilní prostředí ročníku dítěti opravdu škodi.