Dítě mělo v puse jehličí

60
8.3.22 18:26

Dítě mělo v puse jehličí

Zdravím, jdu se poradit a hlavně potřebuji uklidnit.. Byla jsem s ročním synem na hřišti, hrál si a najednou měl v puse dva kousky jehličí, všechno jsem mu hned vyndala, nemůže se mu nic stát? :( Stalo se to taky někomu? Pravděpodobně to bylo ze smrku nebo borovice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
8.3.22 18:34

A smrk nebo borovice jsou nějak jedovatý? :think: asi ne ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
8.3.22 18:37

@Petunka24
jejka chudinka malá, 8) alę nebojte

/ kolik že máte dětí? / 8)

bude mít svěží dech…jinak mu nic nehrozí

mě prvorozený rád jedl hlínu, kamínky…později suché neuvařené těstoviny kradl
:roll:

další dítě milovalo žížaly, uáááááá

další kupodivu nic z uvedeného a házelo mi ksichty na příkrmy jak nikdo na světě…

:nevim:

Příspěvek upraven 08.03.22 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
8.3.22 18:37

Nic se mu nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.3.22 18:39
@Petunka24 píše:
Zdravím, jdu se poradit a hlavně potřebuji uklidnit.. Byla jsem s ročním synem na hřišti, hrál si a najednou měl v puse dva kousky jehličí, všechno jsem mu hned vyndala, nemůže se mu nic stát? :( Stalo se to taky někomu? Pravděpodobně to bylo ze smrku nebo borovice :think:

Pokud ho nesnědl půl kila, nic se mu nestane. Já s ročním moc na hřiště nechodila, dají se tam najít i jiné lahůdky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42440
8.3.22 18:39

Neboj :hug: Jedno z mých dětí pořád sbíralo vajgly 8o A že jich cestou bylo. Jen jsem se otočila, už to mělo v puse. A přežilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.3.22 18:40

Jehlici je ještě fajn, to není jedovaté :D neblázni, dítě ti ještě nacpe do pusy takových věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
8.3.22 18:41

:zed:
a teď si představ tu hrůzu, že my jako děti se brodily na dědině na dvoře mezi kuřinci, napravo hnůj, vlevo bůh ví jaký plevel a kopřivy, spousta koček, havěti, prase v chlívku a fakt, ale FAKT se nám NIC nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.3.22 18:42

@Russet my jsme byli poprvé na chvilku a hned tohle.. na netu pak plno článku o jedovatosti rostlin a samozřejmě i nejhorší scénáře tak mě to hodně vyděsilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.3.22 18:44

Ha! Ja zrala pochcanej snih od psu! A jsem pekna!  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3899
8.3.22 18:48

Jestli nebylo z tisu :nevim:

Děti ocucavaji všechno možné, je to zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.3.22 18:48

@Lucy75 to pro mě hrůza, nebyla jsem nikdy tak „háklá“ až co jsem otěhotněla, hygienu řeším extrémně a co se týče malýho tak taky asi přeháním ale nechci aby si nějak ublížil a tak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
8.3.22 18:49

@Petunka24 a víš vůbec, že potřebuje získávat i přirozenou imunitu právě i stykem s různými bakteriemi a viry?? vychováváš skleníkové dítě? Nejlepší a nejrychlejší cesta k alergiím. Uklidni se. NIC se mu nestane. A ty fakt vychladni a trochu uber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3899
8.3.22 18:50
@Petunka24 píše:
@Lucy75 to pro mě hrůza, nebyla jsem nikdy tak „háklá“ až co jsem otěhotněla, hygienu řeším extrémně a co se týče malýho tak taky asi přeháním ale nechci aby si nějak ublížil a tak 8o

Neblbni, zadelavas mu na exemy a alergie. To není o tom, že ocucavani kamínků a klaciku a hlíny nevadí, ono to vyloženě prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.3.22 18:51
@Petunka24 píše:
@Lucy75 to pro mě hrůza, nebyla jsem nikdy tak „háklá“ až co jsem otěhotněla, hygienu řeším extrémně a co se týče malýho tak taky asi přeháním ale nechci aby si nějak ublížil a tak 8o

Tak nebude Hakla… To dítě si potřebuje oblizat kde co. Buduje tím imunitu. Sterilní prostředí ročníku dítěti opravdu škodi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová