Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím Maminky. Jak probíhá prosím řešení přestupku na úřadě? Svoji blbostí jsem se dostala do prekerni situace. Kamaradka nemá účet a něco prodávala, já jsem jí teda dala svoje číslo účtu a pak peníze v hotovosti. Nicméně prostě zboží neposlala a kupující dal TO. To jsem se dozvěděla až když mi prisel dopis od policie. Policie to predala jako přestupek na úřad. Jak se tohle řeší? Až tam půjdu na výpověď, je nějaká možnost že se tam potkám s poskozenou? Nerada bych aby byla na úřadě na chodbě nějaká nepříjemná atmosféra. A co trest? Jaky hrozí mě nebo ji? Díky. A prosím bez urážek byla to chyba to vím.
už se tu ptáš poněkolikáté, ty kamarádko ![]()
@stinga píše:
už se tu ptáš poněkolikáté, ty kamarádko
to je ta s těma balíčkama, co je prý měla nachystané, jen je zapomněla odeslat?
@vokishka píše:řekla bych, že ano
to je ta s těma balíčkama, co je prý měla nachystané, jen je zapomněla odeslat?
@Cenarius a co z toho bude mít ona? Je mi ji hrozně lito. Měla problémy a řešila to takhle kdyby mi to radši řekla
@Anonymní píše:
@stinga mě přišla jen jedna platba
Asi myslíte jiný případ.
to je jedno, podvod jako podvod, v podstatě je to krádež
@mag píše:
A ty jsi obvinena nebo svedek?
Hlavne není ta kamarádka ![]()
@azaleila o co vámi jde? Pokud nemáte odpoved na mojí otázku tak má ucta osobo…
@Anonymní píše:
@azaleila o co vámi jde? Pokud nemáte odpoved na mojí otázku tak má ucta osobo… [/citace
Nechci aby tu někdo trollil 3× za sebou se stejným dotazem…
Zdravím Maminky. Jak probíhá prosím řešení přestupku na úřadě? Svoji blbostí jsem se dostala do prekerni situace. Kamaradka nemá účet a něco prodávala, já jsem jí teda dala svoje číslo účtu a pak peníze v hotovosti. Nicméně prostě zboží neposlala a kupující dal TO. To jsem se dozvěděla až když mi prisel dopis od policie. Policie to predala jako přestupek na úřad. Jak se tohle řeší? Až tam půjdu na výpověď, je nějaká možnost že se tam potkám s poskozenou? Nerada bych aby byla na úřadě na chodbě nějaká nepříjemná atmosféra. A co trest? Jaky hrozí mě nebo ji? Díky. A prosím bez urážek byla to chyba to vím.