Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Byl někdo z vás na odstranění tetování?
Bolí to?
Zvažují odstranění menšího barevného tetování 🤷🏼♀️
Popřípadě doporučíte kde?
A dát ho chceš pryč proč? Jestli se ti jen nelíbí a nevadí ti to třeba k práci, tak bych vybrala něco jiného a nechala to předělat, ale musíš vybrat fakt dobrého tatera.
@Kriss Tina píše:
A dát ho chceš pryč proč? Jestli se ti jen nelíbí a nevadí ti to třeba k práci, tak bych vybrala něco jiného a nechala to předělat, ale musíš vybrat fakt dobrého tatera.
No je to ze strany dlaně jakoby…
Takže tam se toho moc na předělání vymýšlet nedá…
Je to už jednou předělávané a myslím, že už s tím nic neuděláme ![]()
Hlavně to místo je fakt špatné na kérku a barva je napůl vypadaná a nemá smysl to furt dokola dodělávat🤷🏼♀️
@Likkik taky potřebuji odstranit.. mam čerstve a vubec se s nim nedokazi zzit. Jen je vetsi černe + barvy. Mám v plánu Petra clinic.
@Luha17 Zdravím, už jste někdo byl v Petra Clinic na odstranění tetování?
@Baru145 píše:
@Luha17 Zdravím, už jste někdo byl v Petra Clinic na odstranění tetování?
Zatim ne.. mám čerstvé tetování a laser bude možný až na podzim. Zatim se rozhoduju jakou kliniku zvolit. Na Petra clinic jsem zatim slysela jen stiznosti 😔 zadna pozitivni zkusenost. Momentalne u me vede Laser Esthetic, kde laser obsluhuje lekarka.
@Luha17 Zítra jsem objednaná do Petra Clinic. Tak bych dala určitě vědět. Já měla termín dnes jinak v jiné klinice v Praze a tam mi zase termín zrušili a vážně mě už čekat nebaví protože se toho chci fakt zbavit.
Můj kamarád též chodí do Petra Clinic a stěžuje si jen na cenu. Že ty ceny jsou fakt jako hrozně vysoké. Ale jinak měl tetování staré jak já rok a půl a už po 4.sezeni tam má jen obrysové čáry a má to skoro celé pryč.
@azaleila Kde jste byla na odstraneni? ![]()
Mam odstranene 2 tetovani, naprosto bez jizev, neni poznat, ze na kuzi nekdy neco bylo.
Byla jsem v Petra Clinic nakonec. A nemůžu si stěžovat 🙂 ještě mě čekají tak jedno dvě sezení
Jen cena to je hrozný ale funguje to 😄 a bez jizev
@Baru145 Reagovala jsem na slecnu/pani, ktera tvrdila, ze to bez jizev nejde… to si totiz stale jeste spousta lidi dnes mysli ![]()
Take jsem byla v Petra Clinic, nemuzu si stezovat. Penize sileny, ale radsi se placnu pres kapsu, nez koukat cely zivot na neco, co se mi nelibi. Jsem moc rada, ze jsi spokojena! ![]()
Jooo došlo mi to nakonec😄
Každopádně vážně to jde bez jizev 😊
Jak píšete, sice drahé jak 🐖 ale vyplatí se to. Než přesně koukat na něco co nechci že ano 😊 takže ještě mě čekaji cca dvě a snad kliiid 😄