Přestupek na úřadě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
7.3.22 16:23

Tak cokoliv.. Já zám holku, co napadla jinou a porvaly se, měla to jako přestupek- což toto taky může tak být a má veřejně prospěšné práce.. Třeba to budou brát jako spolu učast a půjdete třeba zametat do ulic :nevim:

Příspěvek upraven 07.03.22 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 16:24

@azaleila nezkoumala jsem jiné diskuze. Nevím kdo a na co vlastně se ptal predemnou.

• Citovat
  • Upravit
24818
7.3.22 16:31

Dostaneš pokutu..
ale nevěřím ti ani slovo.. jen se ti škoda nenačetla nad deset tisíc, takže nejdeš před soud, že..
asi jste si s těmi policisty až tak „přátelsky nepokecali“ jak ses nám tu snažila tvrdit, že..
tu diskuzi si pamatuju dobře
ty „kamarádko“
spíš zlodějko, ne?
(PS : i kdyby šlo o jinou diskusi, tak půjčovat „někomu účet pro příchozí platby“ je asi jasné, že to čisté jak studánka nebude, že???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 16:49

@Lucy75 nevím proč mě urazite m nevím co se tu odehrávalo v předchozích diskuzich

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
7.3.22 17:12
@Anonymní píše:
@mag jako svědek. Obviněna je kamarádka.

Tak tobe nehrozi nic, kamaradce pokuta. Pokud penize vratila, nebude to zadny ranec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 17:14

@mag díky. A nevíte jsou i k temhle jednáním zvaný i poškozený? Chtěla bych ji uklidnit…

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
7.3.22 17:22

Pokud budes vyslychana jako svedek tak ano, poskozeny je ucastnik rizeni a ma pravo se zucastnit. Pokud uplatnil narok na nahradu skody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová