Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I takové děti existují
Po doplnění, může mít všechny barvy vlasů, i očí. Záleží čí geny budou silnější. Barva pleti to stejné
Příspěvek upraven 09.07.20 v 23:38
@Katkafaj píše:
Ahoj, čekám s
Nezavěšujte prosím jste v pořadí… ![]()
To záleží
, tak pro inspiraci mrkni na dítě Harryho a Meghan.
Nebo na syna Lejly Abbasové a Kocába…nebo vlastně všechny Lejly děti. Za mě znám 3 děti a všechny vypadají jako běloši, jen mají krásné hnědé oči, většinou i rovné vlasy, nebo lehce vlnité světle nebo tmavě hnědé…
Jo a ještě děti Reye Korantenga, tam ten tmavej gen je vidět malinko víc ![]()
Kamarádka má dítě s mulatem, dnes už je holka dospělá. Když byla miminko, byla jen trochu snědší, postupem času ty tmavé geny zvítězily, dnes vypadá, no řekněme hodně africky.
Znám jednu takovou, je v pubertě. Tmavé oči, tmavé rovné vlasy, tmavá pleť. Matka modrooka blondýna. Když se holka o prázdninách vrátí po měsíci z Afriky, vypadá jak typická černoška, jen vlasy rovné. U nás přes zimu trochu vybledne.
Ja zas znam opacny pripad - matka blond svetlooka beloska, otec tmavsi barvy pleti, oci i vlasu, a holcicka kudrnata blondynecka… ale jsou ji teprv 2 roky, kdovi jak se to zmeni dobudoucna ![]()
Kdoví, ale co tak vidím kolem sebe, tak tmavý gen většinou přetluče ten světlý.
Hele, nikdy nemůžeš vědět, jaký gen zvítězí. Může zdědit ten babiččin a být typická černoška. Já jsem třeba tmavý typ, oči i vlasy tmavě hnědé a obě děti jsou modrooké a blonďaté po manželovi.
Sestra má dítě. S tmavým mužem. Holčička je krásná mulatka. Snědsí, oriskove oči a vlnité vlasy. Moc hezká. Syn je úplně bílý po sestře… Můžete čekat cokoliv. ![]()
Pamatuji diskuzi, kdy jedna psala, že má dítě s Vietnamcem a holka vypadala naprosto česky, žádná exotika. Matka z toho byla docela naštvaná
Ahoj,

mám přítele mulata a čekáme spolu miminko.
Jeho otec je bílý, matka černá.
Zajímalo by mě, jaké barvy, nebo vlasy bude mít
naše maličká.
Jasné, geny jsou geny, a uvidím až se malá narodí, ale i tak jsem zvědavá.
Nejdůležitější ale je, aby byla zdravá a je jedno jestli bude smíšená, černá nebo bílá, jen mě to tak zajímá, dík za případné zkušenosti
Příspěvek upraven 09.07.20 v 23:33