Dítě neposlouchá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
1.11.23 12:52
@ibis píše:
Mám zkušenost, že nikdy netrestané dítě ve škole šikanovalo… Můžeš mi říct, jak je to možné?

Co je to za dotaz a jak souvisí se vztahem rodič/dítě, o kterém píšu z vlastní zkušenosti? Jak se mám vyjadřovat k nějakému imaginárnímu dítěti, které tady jednou větou zmíníš? Zkus se trošku zamyslet, než tu něco vypustíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
1.11.23 12:56
@Pitřice píše:
To chce pár na zadek. Dělat věci za něj je největší chyba. Chce to vychovávat ne mu dělat otroka.

K čemu? to mu nastaví mantinely? pár na zadek ničemu nepomůže, maminka musí nastavit jasně mantinely a když je klučík překročí, tak musí vychovávat -) nedělat věci za něj a být důsledná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
1.11.23 12:56
@Mamastelinkyasamika píše:
@hanka.br. běhám za nim, odnesu věc za něj, ale předtím mu to řeknu snad stokrát, i zakricim..

to nedělej, prostě tam budete stát tak dlouho, než to odnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
1.11.23 12:59
@ibis protože nevím jak na to, když utíká mám ho nechat utíkat? Srazí ho auto, neodnese to, irituje mě to a tak to odnesu já..nechci si sundat boty, sundám mu je já aby nechodil po baráku ve špinavých botech..

ani náhodou. Nechce si sundat boty, bude v nich sedět na botníku tak dlouho, než si je sám sundá! Nevidím jediný důvod, proč bych ho v nich měla nechávat běhat po baráku. Prostě bu´d důsledná a vytrvej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.23 13:52

@Keyllah ano, budu si stát tvrdě za svým. Přesně jako včera večer jak jsem psala že jsem zabavila hračky, a nedala jsem mu je. Ale prosím, jak řešit, když nakupuju a on mi utíká v obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
1.11.23 13:54
@Keyllah ano, budu si stát tvrdě za svým. Přesně jako včera večer jak jsem psala že jsem zabavila hračky, a nedala jsem mu je. Ale prosím, jak řešit, když nakupuju a on mi utíká v obchodě?

Proč utíká? Utíkal by i v případě, že by byl za „velkého“ a ty mu říkala, co má najít a dát do košíku - zapojit do nákupu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
1.11.23 13:56

pevný úchop? nepomůže? tak do obchodu nepůjde. Nebo nic mu nekoupím, pokud se takto chová a zůstane v autě/doma, pokud se neumí chovat…Já děti dávala do toho košíku na sezení, odtud jen tak neutekli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
1.11.23 13:56
@Kasandra159 píše:
Proč utíká? Utíkal by i v případě, že by byl za „velkého“a ty mu říkala, co má najít a dát do košíku - zapojit do nákupu?

dobrý nápad, zakladatelko -) to zkus, třeba to zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.23 14:02

@Kasandra159 no běhá sem a tam, schovává se za regály, křičí tam.. zkusím, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.23 14:03

@Keyllah jo tam chvíli sedí, po chvíli začne řvát chci dolů dolů, a stoupá si. A já blbá ho vyndám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41030
1.11.23 16:15
@Keyllah jo tam chvíli sedí, po chvíli začne řvát chci dolů dolů, a stoupá si. A já blbá ho vyndám

Tak nevyndávat. Nebo se otočit a nákup ukončit a nic mu nekoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí